Komu kibicujemy w LM?

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
delPiotr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2006, 09:50

Z racji tego, iż Juventus został zdegradowany do Serie B i nie wystąpi w elitarnej LM, mój post będzie zawierał pewną sondę, a mianowicie komu macie zamiar kibicować (jakiemu włoskiemu klubowi) w tej nadchodzącej LM'06/07? :)

Dain Żelazna Stopa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2006, 09:57

Nie mam zamiaru kibicować włoskim klubom tylko Sportingowi Lizbona...mojemu ulubionemu klubowi Portugalskiemu i Lyonowi...ulubionemu Francuskiemu...a co do włoskich kibicowałbym tylko za Violą bądź Juve...reszta nie ma dla mnie znaczenia. Ale że Viola też została ukarana...takie życie :angry:

CELTA VIGO I JUVENTUS TURYN!! Campione Celtińas! Forza Juve!
nopone

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2006, 09:58

Komu? Juve. A jezeli Juve brak, to zdecydowanie nikomu.

myśl. wierz. marz. miej odwage - Walt Disnay ;)
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2006, 10:08

ja bym chciał kibicować Legii :D chociaz bardziej lubie wisłe ale wkoncu to legia w LM reprezentuje jak narazie Polske.

a tak to jesli nie ma Juve to kazdemu po troche bede kibicowal. Lyon, Barca, Benfica... lepiej zeby ktos teoretycznie slabszy wygral LM a nie zaden z potentatow. lubie jak kluby mlode zaskakuja przebojowoscia i sposobem gry. np w poprzednim sezonie podobal mi sie Lyon ktory malo nie wyeliminowal Milanu albo Benficaktora dzielnie walczyla z potentatami

P.S. a gdzie ta ankieta?? umiesc ja jak juz beda znane wszystkie kluby z grup i daj wszystki zaspoly

Obrazek
Dain Żelazna Stopa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2006, 10:15

tomek89-15 pisze:ja bym chciał kibicować Legii :D chociaz bardziej lubie wisłe ale wkoncu to legia w LM reprezentuje jak narazie Polske.

a tak to jesli nie ma Juve to kazdemu po troche bede kibicowal. Lyon, Barca, Benfica... lepiej zeby ktos teoretycznie slabszy wygral LM a nie zaden z potentatow. lubie jak kluby mlode zaskakuja przebojowoscia i sposobem gry. np w poprzednim sezonie podobal mi sie Lyon ktory malo nie wyeliminowal Milanu albo Benficaktora dzielnie walczyla z potentatami

P.S. a gdzie ta ankieta?? umiesc ja jak juz beda znane wszystkie kluby z grup i daj wszystki zaspoly
Lyon potentat? Właśnie nie....młody skład...b.dobry już ale 0 tytułów mistrza europy...0 pucharów UEFA....więc fajnie by było jakby to oni byli...a tak na marginesie: Szkoda mi było ostatnio Villarealu. :płaczę:

CELTA VIGO I JUVENTUS TURYN!! Campione Celtińas! Forza Juve!
sieka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2006, 10:18

Jeśli juz nie ma Juve w LM to nie będe kibicował żadnemu klubowi włoskiemu tylko Barcelonie.Mam nadzieje że obroni w tym roku puchar....

...............JUVE...........
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2006, 10:31

Teraz widac kto sezonowiec a kto nie. Najbardziej swiadczy o tym to, ze tak wielu za was bedzie dopingowac Barcelone( :lol: ). Skoro nie ma NASZEGO Juventusu w LM to jak mozna kibicowac komus innemu? Potrafie zrozumiec tylko kibicowanie np Legii z patriotycznych powodow.

Nie ma Juve, nie ma LM dla mnie, tyle.

The_Sickness

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2006, 10:54

Ja nie mam komu kibicować, natomiast w pojedynkach gigantów ze słabszymi klubami, będe zawsze dobrze zyczył tym słabszym. Jezeli legia pokona szachtar, to tak jak napisał Lord_Juve, będe im kibicował, bo to zespół z polski (kibicowałbym tez innym zespołom z naszej ekstraklasy, gdyby zamiast legii miały szansę się dostać, nie wywodzi się to z sympatii do klubu).

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2006, 10:55

Dain Żelazna Stopa pisze: Lyon potentat? Właśnie nie....młody skład...b.dobry już ale 0 tytułów mistrza europy...0 pucharów UEFA....więc fajnie by było jakby to oni byli...a tak na marginesie: Szkoda mi było ostatnio Villarealu. :płaczę:

zle mnie zrozumiales. chodzilo mi wlasnie o to ze Lyon jest jednym z tych zespołow ktore nie sa potentatami ale zasluguja na puchar europy. zapomialem tez o villarrealu bo ich tez bardzo polubilem w ostatniej LM

Obrazek
alex_pl

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2006, 11:06

A ja bede kibicowal Celticowi, troszke ze wzgledu na Żurawskiego i Boruca, poza tym bardzo podoba mi sie gra Stiliana Petrova i bede go obserwowal bo wg mnie jest to najmniej doceniany rozgrywający w europie a kto śledzi na bierząco Scotish premier league napewno wie na co go stać, nie ukrywam tez ze takiego zawodnika najchetniej widzialbym w Juve :)
Ostatnio zmieniony 15 sierpnia 2006, 11:08 przez alex_pl, łącznie zmieniany 1 raz.

Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2006, 11:07

Lord_Juve - to już poza Juve wszystkie drużyny powinny mi być neutralne? Nie mam prawa trzymać kciuków za jakąś drużynę, bo mi wytkniesz sezonowość? Bez przesady. Każdy ma jakieś antypatie i sympatie wśród drużyn.
Gdy na ostatnich ME odpadli Włosi to chciałem, żeby wygrali Czesi.
Nie może być idealnie, ale wolę to niż wygraną Francji czy Niemiec.

Teraz będę kibicował choćby Lyonowi. Podoba mi się ta drużyna. Będę kibicował Ajaxowi, bo czuję do nich sympatię od dłuższego czasu.
Nie ma Juve w LM.
Ale wolę wygraną tych drużyn od wygranej Barcy czy Realu.
I nikt mi nie wmówi, że jest w tym coś złego.

Dirty mind
peste

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2006, 11:11

Zdecydowanie Ajax Amsterdam ( o ile nie przegrają u siebie z Kopenhagą ) i Lyon. Mam nadzieje, że Lyon dojdzie do finalu, a Ajax conajmniej do 1/4 :D. Lyon juz od 2 sezonów prezentuje wysoka forme i mysle ze w koncu powinni cos wygrac!

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2006, 11:27

Venomik pisze:Lord_Juve - to już poza Juve wszystkie drużyny powinny mi być neutralne? Nie mam prawa trzymać kciuków za jakąś drużynę, bo mi wytkniesz sezonowość? Bez przesady. Każdy ma jakieś antypatie i sympatie wśród drużyn.
Gdy na ostatnich ME odpadli Włosi to chciałem, żeby wygrali Czesi.
Nie może być idealnie, ale wolę to niż wygraną Francji czy Niemiec.
Czyli tzw "mniejsze zlo", tak? Moze zle to okreslilem, nie sezonowosc, ale tak, mysle, ze poza Juve wszystkie KLUBY pilkarskie powinny byc neutralne, nie chodzi mi o reprezentacje. Lecz kiedy czytam post czlowieka, ktory ma napis Juventino a pisze, ze bedzie za Barca to nie wiem czy mam sie smiac czy plakac.

19tomek64

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2006, 11:30

ja mysle ze skoro niema MISTRZÓW WŁOCH 2006 to bede kibicowac francuskiemu lyonowi poniewaz mają młody zspół i duzy potencjał

GŁEBOKI UPADEK PROWADZI DO WIELKIEGO SZCZĘSCIA
Tanhi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2006, 11:39

Bayern Munchen ... jako jedni z nielicznych nie chcieli wykupic Juventusu tak jak Barcelona , Real , Milan , Inter itd itd

ODPOWIEDZ