Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Dain Żelazna Stopa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2006, 17:44

Wysłałem maile do Celty Vigo i Sportingu Lizbona....ale takie...długawe(nie 3 linijki tylko 9) ciekawe czy coś dadzą....próbował ktoś już z nimi?

CELTA VIGO I JUVENTUS TURYN!! Campione Celtińas! Forza Juve!
Pawloo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2006, 20:10

Dain Żelazna Stopa pisze:Wysłałem maile do Celty Vigo i Sportingu Lizbona....ale takie...długawe(nie 3 linijki tylko 9) ciekawe czy coś dadzą....próbował ktoś już z nimi?
a co Ty myslisz ze jak inni wysyłaja listy albo maile to piszą tylko 3 linijki...

Dain Żelazna Stopa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2006, 21:38

Pawloo pisze:
Dain Żelazna Stopa pisze:Wysłałem maile do Celty Vigo i Sportingu Lizbona....ale takie...długawe(nie 3 linijki tylko 9) ciekawe czy coś dadzą....próbował ktoś już z nimi?
a co Ty myslisz ze jak inni wysyłaja listy albo maile to piszą tylko 3 linijki...
Myśle że większość :smile: Że wysyłają te "przykłady" maili i nawet nieraz mylą się bo robią kopiuj+wklej i list zamiast o Juve idzie do Valencii naprzykład :rotfl:

CELTA VIGO I JUVENTUS TURYN!! Campione Celtińas! Forza Juve!
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2006, 21:53

Kolejna paczka od Szwecji (3), ale nareszcie to co chciałem. W paczce były, 2 fotki składu (1 męskiej, 1 żeńskiej reprezentacji), naklejka, oraz odznaka. Kurcze, ile ja już mam tych fotek i naklejek od Szwecji :smile: Aby uniknąć inteligentych pytań, paczkę dostałem po mailu.

Pozdro

speisi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2006, 16:17

Dostałem paczke od Arsenalu , po wysłaniu meila , kartke ze zdjęciem grupowym piłkarzy , na drugiej stronie tej kartki zdjęcie każdego piłkarz numer i autograf . GRAZIE ROYAL MAIL :-D

Jellei

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2006, 17:27

Dobra, teraz ja mam prośbę o maile. Otóż czy ktoś ma może poprawne maile do tych klubów:
AC Milan
AS Roma
Arsenal Londyn

Zależy mi zwłaszcza na Arsenalu. Niestety z tych adresów które znalazłem w internecie ciągle przychodzi mi wiadomość o tym, że mail nie doszedł, a na oficjalnych stronach nie mogę znaleźć. Skoro jednak kolega wyżej dostał po mailu od Arsenalu, mniemam że istnieje prawidłowy adres do tego klubu :P

Pawloo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2006, 17:39

AC Milan - milan@lega-calcio.it
AS Roma - roma@lega-calcio.it
Arsenal Londyn - info@arsenal.co.uk

A na oficjalnych stronach są w "contact" maile :)

Michael900

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2006, 20:11

Szymek pisze:Kolejna paczka od Szwecji (3), ale nareszcie to co chciałem. W paczce były, 2 fotki składu (1 męskiej, 1 żeńskiej reprezentacji), naklejka, oraz odznaka. Kurcze, ile ja już mam tych fotek i naklejek od Szwecji :smile: Aby uniknąć inteligentych pytań, paczkę dostałem po mailu.

Pozdro
To co ty piszesz tym Szwedom, że po mailu tak cie lubią? :P

Wczoraj po mialu dostałem paczke od Bayernu Leverkusen. A w niej trzy karty. Dwie z piłkarzami i ich orginalnymi autografami i jedna ze zdjęciem klubowym.

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2006, 00:17

Nie wiem ludzie, ale ja chyba nie mam szczescia. Czytam i mam lzy w oczach. Kazdy cos dostaje tylko nie ja... :płaczę:
Pisze mailem, nie kozystam z gotowych schematow ale pisze wlasne, po angielsku. Co moze byc przyczyna takiego stanu rzeczy? Moze dlatego, ze w mailu podaje swoj wiek nikt nie chce odpisac? Czy mozliwe jest, ze gdzies po drodze, na poczcie np listy czy paczki do mnie sa kradzione?

Nie moglem sie powstrzymac, 500 postow, wiem, ze to moze dziecinne, ale jestem zaczarowany ta liczba. Kiedys mialem 5 postow i nawet o 100 nie myslalem, a teraz, 500 postow...

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2006, 09:25

Lord_ Juve pisze:Nie wiem ludzie, ale ja chyba nie mam szczescia. Czytam i mam lzy w oczach. Kazdy cos dostaje tylko nie ja... :płaczę:
Pisze mailem, nie kozystam z gotowych schematow ale pisze wlasne, po angielsku. Co moze byc przyczyna takiego stanu rzeczy? Moze dlatego, ze w mailu podaje swoj wiek nikt nie chce odpisac? Czy mozliwe jest, ze gdzies po drodze, na poczcie np listy czy paczki do mnie sa kradzione?
No ja dostraje często po mailach, i piszę do wszystkich klubów z większości lig. Ale najbardziej mnie frustruje to, że inni dostają pamiątki od tego klubu do którego ja wysłałem maila, a ja nie dostaje. Tobie na początek radził bym pisać maile do pewniaków, którzy zawsze odpisują ;)
MIKI_900 pisze: To co ty piszesz tym Szwedom, że po mailu tak cie lubią?

Babcia mi zawsze mówiła, że ładny i mądry chłopak ze mnie 8) :prochno:

juvejoszko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2006, 11:04

Ja się musze pochwalić bo pare paczek i autografów dostałem:
paczki:
-Arsenal (gazetka klubowa,autograf henrego,plakat zespolu,list)
-Man Utd x2 (gazetka klubowa x2,autografy druzyny x2 list)
-Liverpool (gazetka klubowa,plakat zespolu)
-Newcastle (gazetka klubowa plakat zespolu,proporczyk)
-Marsyllie (list,gazetka klubowa,duuuuuzo ulotek)
-Lyon (list, autografy calej druzyny)

autografy:
NEDVED :dance:
eintracht: du-ci ra, frommer,hening
FC Koln; Federico,Kringe,Schroder,Nessou,Bade,Heinrich
Hansa:Madsen,Mohrle,persson
Werder: Marco Stier,
Herta:Nando Rafael
Stuttgart:pocztowka zespolu
Hannover:pocztowka zespolu, Thomas Shneider
Schalke: Mike Hanke
Bayer: Han Jorg Butt
BorussiaD.:Sammer,Koller,Bobic,Lehman,Dede,Kohler,Oliseh,Evanilson, Reuter,TankoKapetanovic,Bugri, Casey, Gambo,Krontiris,Addo,Reina,Madouni,Ricken,Herrlich ,Stevic, Ikpeba,Worns,Sahin,Nijhuis, Heinrich,Sorensen,de Beer,Laux
Duisburg; Reiss :smile:
Heerenveen: Anthony Lurling
Fulham: Bjarne Goldbaek
Arsenal:Tierry Henry
Nantes: Mickael Landreau

forzajuve1810

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2006, 09:37

Co za ściągacze!!! Sami wejdźcie!!! http://www.lfc.pl/forum/viewtopic.php?t ... 8f3df635a6
Nie mogą wymyśli nic swojego frajerzy i tyle

sandra_TS

Milanistka
Milanistka
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2006, 10:15

Myślałeś, że tylko na tym forum jest taki wątek? Grubo się mylisz. Sama należę do jednego podforum kolekcjonerskiego. A takich wątków pojawiały się już setki, na różnych forach dyskusyjnych.

olimp

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2006, 10:19

forzajuve1810 pisze:Co za ściągacze!!! Sami wejdźcie!!! http://www.lfc.pl/forum/viewtopic.php?t ... 8f3df635a6
Nie mogą wymyśli nic swojego frajerzy i tyle
cos chyba naodwrot jak cos bo ty masz tylko 8 stron w tamtym temacie a tu chyba widzisz ile

Najnowsze forum o pamiatkach pilkarskich i nie tylko
www.kolekcja.mojeforum.net
Hubert90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2006, 10:56

Ja jestem zalogowany jeszcze na forum Włoskim :-) dokładnie to AS ROMY.
Skąd biorę informację kto odpisuje.

dziś dostałem od Rep. Rosji i Dynamo Zagrzebia. Od Rosji po mailu a od Zagrzbia po zwykłym

ZNA KTOś jakieś UKRAIńSKIE/ROSYJSKIE FORUM???

Dinamo Kyev самые лучшие
FORZA KIEV!!!!
ODPOWIEDZ