Conte - Juventino Per Sempre by Lord_ Juve!

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2006, 14:07

Conte - Juventino Per Sempre by Lord_ Juve :!:

Obrazek

Moze pomyslicie, ze zaczalem robic kompilacje hurtowo, ale to nie prawda. Poprostu jestem jeszcze zaczarowany praca o Pesso i postanowilem pokazac kolejnego wielce niedocenianego zawodnika(juz bylego) Juventusu - Antonio Conte!
Praca ta rozni sie od tej o Pessotto, szybka muzyka i nasz Conte w tle.
Trwa ona 6 minut i wazy 39 MB - czyli liczby nie powinny zniechecic.

Tutaj podziekowania wielkie kieruje w strone Ti_Amo_Juventus_Dragon'a - to dzieki niemu ta kompilacja powstala i na jego wyrazne zyczenie... :bravo:
Dziekuje też mojemu sercu, kochanej Weronice, co jak co, ale teraz zasluzylas na podziekowania... :)

Bardzo prosze o sowite wynagrodzenie, czyli...komentarze, recenzje, jak najdluzsze :!: To jest dla mnie najwspanialsze wynagrodzenie :!: [/img]

LINK: http://www.uploading.com/?get=59OKR0RF

Prosze też o ogladanie i ocenianie moich poprzednich prac!

krzysztofjuventus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2006, 14:10

No może być ciekawa jeszcze nigdy nie widziałem kompilacji o Antonio Conte.Zaczynam ściągać a jaj obejrze to ocenie.

JUVENTUS TURYN F.C.- A PAN BÓG ZESŁAŁ ICH NA ZIEMIE ABY SIALI ZAMĘT I ZNISZCZENIE
Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2006, 15:21

kurcze szkoda ze wypusciles juz teraz ta kompilacje:/

zobacz na gg!!!

No coz znasz moje zdanie kompilacja bardzo mi się podobała chociaz może troszkę za wcześnie ja wypuścileś i nie ustrzegła sie błędów. Ale ogólnie i tak bardzo mi się podoba. Moja ocena -5/6(duzo puntów w tej ocenie jest za sam pomysł).

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 10 sierpnia 2006, 15:46 przez Bukol87, łącznie zmieniany 1 raz.

Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
Juve_Team

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2006, 15:30

Ja też zaczynam ściągać.Za chwilę ocenie.

TomiQ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2006, 15:32

sorki za głupie pytanie ale jak pobrać ta kompilacje o Antonio bo nie moge znaleść tego na tej stronce ;)

Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
krzysztofjuventus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2006, 15:41

No kompilacja całkiem dobra.Bardzo podobała mi sie muzyka ale ta w pierwszej części filmu.Ogólnie fajne materiały i całość bardzo fajnie wyszła.Moja ocena to 8/10.Pozdrawiam

JUVENTUS TURYN F.C.- A PAN BÓG ZESŁAŁ ICH NA ZIEMIE ABY SIALI ZAMĘT I ZNISZCZENIE
Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2006, 15:41

TomiQ pisze:sorki za głupie pytanie ale jak pobrać ta kompilacje o Antonio bo nie moge znaleść tego na tej stronce ;)
Otwierasz podanego linka, zjeżdzasz na dół i klikasz 'free'.
Na górze będziesz miał coś takiego:

Obrazek

Przepisujesz liczby z obrazka i naciskasz enter.
Załaduje się nowa strona, zamiast miejsca do wpisywania będzie licznik (od bodaj 40 sekund do zera). Jak dojdzie do zera pojawi sie napic "Click here to download" czy jakoś tak.

Dirty mind
TomiQ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2006, 15:52

oki juz mi podał Lord Juve przez gg......ale dzieki za wyjasnienie!! :D

cytujesz pol strony a sam dopisujesz dwie linijki..po co?

white_wolv

Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2006, 15:54

Wielkie dzięki Venomik, juz mu to wyjasnilem, ale jako autor pracy szczerze ci dziekuje bo to wyeliminuje kolejne pytania tego typu... :bravo:
Mam nadzieje, ze dopiszesz tutaj swoje zdanie(dlaczego nie napiales nic o filmie na temat Pesso?)...

to samo co wyzej..
white_wolv

Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2006, 16:00

Jestem w pracy i zwyczajnie tego filmiku nie mogłem obejrzeć :)
Musisz trochę poczekać, wieczorem wyedytuję wiadomość.

Dirty mind
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2006, 16:52

Gdyby ktos nie chcial sciagac mojej pracy na dysk to moze ja zobaczyc TUTAJ :!:

Jest ona dostepna juz na serwerze Youtube, ale aby moc ją tak zobaczyc nalezy posiadac poprawinie zainstalowana Jave oraz Marcomedia Flash Player nie mowiac juz o kodekach.

Przepraszam za slaby transfer, ale na uploading ostatnio cos niedobrego sie dzieje.

Czekam na komentarze :!:

TomiQ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2006, 17:05

Kompilacja SUPER!! Dobrze dobrana muyzka do danego momentu filmu :bravo: Moje gratulacje!!!

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2006, 17:20

Zaczne od tego że sam pomysł bardzo dobry i trzeba autora za to pochwalic.
Co to kompilacji to sam początek bardzo fajny. Komentarz i napisy Antonio... Conte.. bardzo mi sie to podobało. Potem świetne bramki Conte które bardzo mile się ogląda :-D . Nastepnie świetowanie przez Conte i reszty zawodników Juve 26 mistrzostwa Włoch :D no i na sam koniec przedstawienie najsmutniejszych chwil Antonio. - to wszystko to plusy. Do tych plusów można także zaliczyć drugą piosenke tą końcową bardzo pasowała do tego fragmentu kompilacji.
Co do minusów to napewno pierwsza piosenka. W ogóle mi ona nie pasowała do kompilacji. Od strony technicznej kompilacji moge powiedziec że było mało efektów ale w tego typu kompilacji nie jest to ważne jednak kilka przejść czy przebłysków przydało by się :P
Ogólnie kompilacja fajna, mile się ją ogląda, zebrałeś bardzo dużo materiałów o Conte i miałeś bardzo dobry pomysł na kompilacje który wykonałeś bardzo ładnie. Moja ocena to 4 z dużym plusem/6. Pozdrawiam.

Tak przy okazji to dziś mijają 2 lata odkąd zarejestrowałem się na JP. :P

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
Boksic9

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2006, 17:32

jetes mistrzem w robieniu kompilacji

Veronika

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2006, 18:21

Prosiłeś o komentarz więc "komentarz" jest (jak zwykle walne coś głupiego :angry: ).
Jak zapewne wiesz sama czegoś takiego nigdy bym nie stworzyła, te wszystkie kompilacje które widziałam Twojego autorstwa bardzo mi się podobają, cieszy mnie to że się tym zajmujesz i nie przestawaj bo wychodzi ci to naprawde dobrze.
Jesteś odpowiednim człowiekiem zajmującym się odpowiednim dla niego zajęciem. Zawsze jak tylko piszesz mi że będzie kolejny filmik nie moge się doczekać ale czekanie się opłaca bo jest warto i jest na co patrzeć.
Jest coś co bardzo sobie cenie w Twoich pracach a mianowicie to że mają w sobie coś Twojego, coś co jest dla Ciebie charakterystyczne i to mi się bardzo podoba bo to czyni je nie jakimiś tam pracami ale takimi które kojarzą się z daną osobą. Wszystkie potrafią przekazać sobą pewne wartosci i to jest w nich naprawde fajne :wink:
Może na koniec napisze jeszcze tylko że zachęcam wszystkich tych którzy jeszcze tego nie zrobili to ściągania i komentowania poprednich prac , bo jest naprawde warto je zobaczyć :D

ODPOWIEDZ