Antonio Matarrese nowym prezydentem Lega Calcio
- gonzo
- Interista
Nie, i dlatego napisałem ze pomijam bledy rzeczowe. A jak juz chcesz to drazyc, to Moratti nie byl ani przez chwile prezydentem Lega Calcio.Do końca życia będziesz wypominał tą jedną pomyłkę, że Moratti jest prezydentem Interu?
I kazdego klubu, ktory sie nie nazywa Juventus TurynI uwazasz, ze teraz kazde pytanie tego typu nawiazywac bedzie do interu?I
- juveluck
- Juventino
Nie ma klubu ktory sie nazywa "Juventus Turyn" cwaniaku 8)gonzo pisze:I kazdego klubu, ktory sie nie nazywa Juventus TurynI uwazasz, ze teraz kazde pytanie tego typu nawiazywac bedzie do interu?I

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- swiergot
- Juventino
Oświadczenie było pisane w ten sam dzień co werdykt sądu apelacyjnego i nominacja Morattiego. Dopiero chyba dwa czy trzy dni później Moratti zrezygnował z propozycji.gonzo pisze:A jak juz chcesz to drazyc, to Moratti nie byl ani przez chwile prezydentem Lega Calcio.

- Meraviglioso
- Juventino
Chodzi o Moggiopoli? Ta nazwa zastała chyba zaczerpnięta z transmisji Polsatowskich podczas MŚ. Zdaje się, że Kołtoń jej użył.Martin pisze:A mozesz mi wytlumaczyc dlaczego najpierw nie chcesz aby Juventus kojarzono z Calciopoli a potem w taki sposob przekręcasz nazwe???Meraviglioso pisze:jak my Juventini, nie chcemy aby kojarzono nas z aferą Moggiopoli.

- gonzo
- Interista
To moze wypadałoby sie wstrzymać z napisaniem tego akapitu ? (moze i calego oswiadczenia, zeby sie nie osmieszać)Oświadczenie było pisane w ten sam dzień co werdykt sądu apelacyjnego i nominacja Morattiego. Dopiero chyba dwa czy trzy dni później Moratti zrezygnował z propozycji.
Poza tym nikt sobie oczywiscie nie zadal trudu sprawdzenia, po co mialby Moratti na miesiac zostac tym szefem.
No ale dobra, jak widze Twoj cytat w sigu to widze ze ta rozmowa nie ma sensu.
WINNY JEST INTER.
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Gratuluje. Prezentujesz podobny, równie żenujący poziom co w/w komentator.Meraviglioso pisze:Chodzi o Moggiopoli? Ta nazwa zastała chyba zaczerpnięta z transmisji Polsatowskich podczas MŚ. Zdaje się, że Kołtoń jej użył.Martin pisze:A mozesz mi wytlumaczyc dlaczego najpierw nie chcesz aby Juventus kojarzono z Calciopoli a potem w taki sposob przekręcasz nazwe???Meraviglioso pisze:jak my Juventini, nie chcemy aby kojarzono nas z aferą Moggiopoli.
Co do dalszej Twojej wypowiedzi to chyba nawet nie za bardzo zrozumiałes o co chodziło Matinowi :>
- Meraviglioso
- Juventino
Za ty przypominasz mi Szpakowskiego...UlTrAs pisze:Gratuluje. Prezentujesz podobny, równie żenujący poziom co w/w komentator.Meraviglioso pisze:Chodzi o Moggiopoli? Ta nazwa zastała chyba zaczerpnięta z transmisji Polsatowskich podczas MŚ. Zdaje się, że Kołtoń jej użył.Martin pisze:
A mozesz mi wytlumaczyc dlaczego najpierw nie chcesz aby Juventus kojarzono z Calciopoli a potem w taki sposob przekręcasz nazwe???
O, Boże... Chodzi o to, że zamieniłem Moggiego (byłego prezesa Juventusu) ze słowem Calcio, pomimo że nie chcę, aby kojarzono Juve z aferą. Pierdoły...Co do dalszej Twojej wypowiedzi to chyba nawet nie za bardzo zrozumiałes o co chodziło Matinowi :>
Mnie natomiast zależy, aby wogóle przestano wiązać Juventus ze skandalami (afery dopingowe, obstawianie zakładów przez Buffona, rzekoma podwójna pensja Emersona, itp.) Bo później znowu jakaś Agnieszka z pilka.pl będzie pisać, ile to Juventus nakradł i wogóle jaki jest be. ;P
- klsmkr
- Interista
Ta "nominacja" to slowa Zampariniego.swiergot pisze:Oświadczenie było pisane w ten sam dzień co werdykt sądu apelacyjnego i nominacja Morattiego.
Nadal nie rozumiem, co stalo na przeszkodzie, zebyscie nie pisali nic na ten temat, skoro mieliscie wtedy tylko slowa prezydenta Palermo (nie Morattiego i nie Rossiego).swiergot pisze:Dopiero chyba dwa czy trzy dni później Moratti zrezygnował z propozycji.
PS. Ja sie nie czepiam tego, ze piszecie zle o Interze, ale w tym samym watku krytykuje sie ludzi, ktorzy korzystaja z nazwy "Moggiopoli", bo uslyszeli je od komentatorow sporotwych. To Wasze oswiadczenie jest wlasnie taka mala cegielka dorzucona do dziennikarskiego belkotu o Serie A. A wystarczylo tylko sprawdzic, kto jest prezydentem Interu.
EDIT:
PS 2. Nawiasem mowiac, pisanie przez moderatora nazwy klubu z malej litery to lekki obciach (chyba wiadomo, do kogo to jest skierowane).
- juveluck
- Juventino
rzecz zamierzona 8) czegos takiego nienapisze nigdy duza litera.klsmkr pisze:
EDIT:
PS 2. Nawiasem mowiac, pisanie przez moderatora nazwy klubu z malej litery to lekki obciach (chyba wiadomo, do kogo to jest skierowane).

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!