Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki
- mani10
- Katalończyk
Chodziło mi o to co znaczy NOC. A WTF z angielskiego można przetłumaczyć jaki co to znaczy, co to jest.
- Bartek-LM
- Juventino
Hehe, niezupełnie.
WTF - what the fuck.
Dzisiaj dostałem z Azerbejdżanu kilka naklejek.
WTF - what the fuck.
Dzisiaj dostałem z Azerbejdżanu kilka naklejek.
- Jellei
- Juventino
Dzisiaj tegoroczna paczka numer 7 - szwedzki klub Atvidaberg, który zajął w zeszłym sezonie... 11 miejsce w drugiej lidze 
Przysłali mi list z podziękowaniami (ma datę sprzed dwóch dni oO), bilet na mecz Pucharu UEFA z luksemburską Etzellą (to ci szwedzi wygrali Puchar Szwecji, czy co?) oraz zdjęcie całego zespołu na papierze kiepskiej jakości
EDIT:
@CFCpoland: Wszystko co dostaję dostaję po meilach :]

Przysłali mi list z podziękowaniami (ma datę sprzed dwóch dni oO), bilet na mecz Pucharu UEFA z luksemburską Etzellą (to ci szwedzi wygrali Puchar Szwecji, czy co?) oraz zdjęcie całego zespołu na papierze kiepskiej jakości

EDIT:
@CFCpoland: Wszystko co dostaję dostaję po meilach :]
Ostatnio zmieniony 09 sierpnia 2006, 12:57 przez Jellei, łącznie zmieniany 1 raz.
- Michael900
- Juventino
Pare dni temu wysłałem maila do Dallas Stars i dzisiaj otrzymałem paczkę. A w niej proporczyk, kilka nalepek i kilka kart z zawodnikami oraz oczywiście list z podziękowaniami.
- wiercin10
- Juventino
Dzis dostalem pierwsza paczke w zyciu
od.... Niemieckiej Federacji w Pilke Reczna (po jakis 5 dniach) a w niej 2 pary naklejek jedna reklamujaca mistrzostwa w 2007 roku w pilke reczna ktore odbeda sie w niemczech pozostale dwie to naklejki z logo DHB no i przypinke DHB(bardzo ladna z tego sie najbardziej ciesze) a i bym zapomnial kartke ze zdjeciem druzyny tylok zgieli w polowie i nie wyglada to zbyt elegancko
(nie miescila im sie do koperty) ogolnie calkiem spoko czekalem na pierwsza paczuszke i sie doczekalem 
PS: niektorzy sa strasznymi leniami(nie obrazajac mojego kolegi Bartosza "Lenia" Leniarskiego, ktory i tak jest leniem) znalezc meile do wszystkich klubow NBA to jest 15 min co prawda do niektorych trzea pisac z ich strony ale te sa najlepsze bo najczesciej wysylaja Fan Pack. Pozdrawiam wszystkich fanow Juve i jednego katalonczyka Maniego.

PS: niektorzy sa strasznymi leniami(nie obrazajac mojego kolegi Bartosza "Lenia" Leniarskiego, ktory i tak jest leniem) znalezc meile do wszystkich klubow NBA to jest 15 min co prawda do niektorych trzea pisac z ich strony ale te sa najlepsze bo najczesciej wysylaja Fan Pack. Pozdrawiam wszystkich fanow Juve i jednego katalonczyka Maniego.
- Hubert90
- Juventino
Dziś dostałem z rep. Australii w krykiecie po mailu i z rep. Iranu w piłce nożnej po liście trad. ( od Iranu bardzo fajna paczka....złoto-zielono-czerwona odznaka, kolory przypominają jak te z kamieni szlachetnych, bilet z meczu z Bahrajnem, autograf Ali Daei, mini-proporczyk, gazetka - po arabsku i angielsku, i list po arabsku. )
P.S. Ktoś kiedyś pytał o adres e-mail Szachtaru Donieck, ten z UEFA jest zły....dobrze że znam cyrylicę bo weszłem na ich stronę, o to on feedback@fc-sh.com
BRAWO SZACHTAR!!!! SZACHTAR TO POTĘGA!!!!! wzbogacę się u bukmacherów
P.S. Ktoś kiedyś pytał o adres e-mail Szachtaru Donieck, ten z UEFA jest zły....dobrze że znam cyrylicę bo weszłem na ich stronę, o to on feedback@fc-sh.com
BRAWO SZACHTAR!!!! SZACHTAR TO POTĘGA!!!!! wzbogacę się u bukmacherów

Dinamo Kyev самые лучшие
FORZA KIEV!!!!
FORZA KIEV!!!!
- olimp
- Juventino
niebylo mnie tydzien i dostalem od;
chicago white ox i atlhletics (poworki0
st.pauli ,cos z hokeja i fotbol ameykanski z australi
chicago white ox i atlhletics (poworki0
st.pauli ,cos z hokeja i fotbol ameykanski z australi
Najnowsze forum o pamiatkach pilkarskich i nie tylko
www.kolekcja.mojeforum.net
- sandra_TS
- Milanistka
Wprawdzie to od NOC Czechy, ale dostałam odznakę na szpilkę [z nóżką] reprezentacji Czechów w piłce nożnej.
Oraz od Seattle Mariners...2 raz...ech chyba im się nudzi, ale nie narzekam :lol: :shock:
Oraz od Seattle Mariners...2 raz...ech chyba im się nudzi, ale nie narzekam :lol: :shock:
- czajnik
- Juventino
A ja dziś dostałem paczke (tak paczke nie list) od BMW Sauber :-D :-D
Dziś rano jak jeszcze spałem przyjechał samochód i mama odebrała paczke
mam 2 karty z autografami Kubicy i Heidfelda, ogrooooomny plakat bolidu Nicka, pocztówke z bolidem tym razem Kubicy
katalog, naklejke oraz list z podziękowaniami i pozdrowieniami. Ale sie ciesze
Aha dotałem to po liście zwykłym a wysłałem go w poniedziałek... 
Dziś rano jak jeszcze spałem przyjechał samochód i mama odebrała paczke

- olimp
- Juventino
dzis dostalem pacze z australii z rugby od gelong
mega plakat i gazeta klubowa i kartke z podziekowaniem
mega plakat i gazeta klubowa i kartke z podziekowaniem
Najnowsze forum o pamiatkach pilkarskich i nie tylko
- wiercin10
- Juventino
Przed chwila doszla paczka numer dwa i znow od federacji w pilke reczna tym razem po niemcach przyszedl czas na federacje francuska
, a w paczce 5 pocztowek jedna z mistrzostw w 2003 roku jedna pocztowka federacji i 3 zawodnikow do tego jeszcze duzy plakat calej druzyny i list z podziekowaniem.