Antonio Matarrese nowym prezydentem Lega Calcio
- juveluck
- Juventino
Wczoraj po bodajze 6 glosowaniu wkoncu wybrany został nowy prezydent Lega Calcio; Antonio Matarrese. W zwiazku z tym mam pytanie z jakich klubach pracowal wczesniej Mataresse ewentualnie jakiemu kibicuje. Wiem, ze byl juz prezydentem LC i FIGC oraz, ze pracowal w UEFA ale interesuje mnie jego praca w klubach.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Mrówa
- Juventino
Albo jestem ślepy, albo Ty jestes głupi.Bo jakos nie widze ,żeby ktoś sie doszukiwał powiązań tego gościa z Interem.gonzo pisze:Hahhahah. I juz sie doszukują powiazan z Interem.
Otoz wiedz że nie znajdziesz żadnego powiązania z Interem. Matarrese całkiem niedawno publicznie zjechał Rossiego, który rzekomo działa na rzecz Interu

- juveluck
- Juventino
Wyjatkowo naiwni jestescie w tym interze, poprostu interesuje mnie w jakich klubach pracowal.gonzo pisze:Hahhahah. I juz sie doszukują powiazan z Interem.
Otoz wiedz że nie znajdziesz żadnego powiązania z Interem. Matarrese całkiem niedawno publicznie zjechał Rossiego, który rzekomo działa na rzecz Interu

- Reggie
- Juventino
Antonio Matarrese z tego co się dowiedziałem, był kiedyś związany z Bari, któś o tym samym nazwisku jest teraz przesem tego klubu.
Był też kiedys wiceprezesem UEFA i prezesem jakiejś komisji w Fifa, bodajże fair play.
Wydaje się ze to wszystko i kibicem żadnego większego klubu nie jest.
Był też kiedys wiceprezesem UEFA i prezesem jakiejś komisji w Fifa, bodajże fair play.
Wydaje się ze to wszystko i kibicem żadnego większego klubu nie jest.
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- gonzo
- Interista
Mysle ze Ciebie charakteryzują oba te epitety.Albo jestem ślepy, albo Ty jestes głupi.Bo jakos nie widze ,żeby ktoś sie doszukiwał powiązań tego gościa z Interem.
Teraz gdy okazalo sie, że nie jest i nigdy nie był związany z Interem używasz takich słow. Gdyby jednak sie okazało, że to człowiek Interu...hohoooho.Wyjatkowo naiwni jestescie w tym interze
I nie pierdziel, ze nie oczekiwales, ze wyjdą jego powiązania z Interem, takie banialuki to możesz swoim kolegom juventinim wciskać.
- Meraviglioso
- Juventino
Interisto, wydaje mi się, że masz manie spisków. Nikt na tym forum nie uważa, że Inter niechlubnym wzorem Moggiego będzie chciał teraz poustawiać swoich ludzi w włoskim związku p. n. Tak samo, jak my Juventini, nie chcemy aby kojarzono nas z aferą Moggiopoli.
- Martin
- Juventino
A mozesz mi wytlumaczyc dlaczego najpierw nie chcesz aby Juventus kojarzono z Calciopoli a potem w taki sposob przekręcasz nazwe???Meraviglioso pisze:jak my Juventini, nie chcemy aby kojarzono nas z aferą Moggiopoli.

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- Venomik
- Juventino
Typowe... wszystko wiedzieć lepiej, nawet jak się zachowa zupełnie obca osoba.
Tak, byłbym oburzony gdyby się okazało, że ma zbyt duże powiązania z Interem.
I byłbym oburzony, jakby owe powiązania były, ale z drugą drużyną z Mediolanu.
A Ty byłbyś oburzony gdyby miał powiazania z Turynem.
Pytanie jest neutralne aż do bólu. Co niby Twoim zdaniem miałby zrobić Juveluck, gdyby go to naprawdę interesowało, bez powiązań z Interem?
"Przepraszam bardzo kibiców Interu, ja w żaden sposób nie chcę nawiązywać do ich czystego klubu, ja tylko chciałem się dowiedzieć pewnego faktu, więc proszę, nie oburzajcie się?"
Byłbyś wtedy usatysfakcjonowany?
Czy może żaden Juvetino nie może zadać takiego pytania nie myśląc o Interze?
To już by była paranoja...
Tak, byłbym oburzony gdyby się okazało, że ma zbyt duże powiązania z Interem.
I byłbym oburzony, jakby owe powiązania były, ale z drugą drużyną z Mediolanu.
A Ty byłbyś oburzony gdyby miał powiazania z Turynem.
Pytanie jest neutralne aż do bólu. Co niby Twoim zdaniem miałby zrobić Juveluck, gdyby go to naprawdę interesowało, bez powiązań z Interem?
"Przepraszam bardzo kibiców Interu, ja w żaden sposób nie chcę nawiązywać do ich czystego klubu, ja tylko chciałem się dowiedzieć pewnego faktu, więc proszę, nie oburzajcie się?"
Byłbyś wtedy usatysfakcjonowany?
Czy może żaden Juvetino nie może zadać takiego pytania nie myśląc o Interze?
To już by była paranoja...
Dirty mind
- juveluck
- Juventino
Kiedy wlasnie zadajac to pytanie wcale nie myslalem o interze, chcialem jedynie wiedziec w jakich klubach pracowal. Nie moja wina jest, ze banda niedowartosciowanych interistow mysl, ze wszystko kreci sie wokol ich "czystego" interku.człowiek mąka pisze:
Sam jestes takie Moggiopoli... :evil:Meraviglioso pisze: Moggiopoli.

- gonzo
- Interista
Nie byłbym oburzony, tak samo jak zwisało mi czy Galliani byl wczesniej prezydentem Lega Calcio czy nie.A Ty byłbyś oburzony gdyby miał powiazania z Turynem.
Jakos dziwnie mi nie pasuje to do kibica, ktory podpisywal sie pod tym durnym oswiadczeniem, w ktorym cala afera była ustawiona przez Inter (pomijam już bledy rzeczowe).Czy może żaden Juvetino nie może zadać takiego pytania nie myśląc o Interze?
Jeszcze raz powtorze. To nie my zaczelismy pisac ze tak naprawde to Inter ustawil całą sprawe i teraz szykuje sie do najwyzszych stanowisk we włoskiej piłce. Mozna to bylo zobaczyć tylko na juvepoland i na forum juvepoland.ze wszystko kreci sie wokol ich "czystego" interku.
j.w.Interisto, wydaje mi się, że masz manie spisków.
- swiergot
- Juventino
Do końca życia będziesz wypominał tą jedną pomyłkę, że Moratti jest prezydentem Interu?gonzo pisze:Jakos dziwnie mi nie pasuje to do kibica, ktory podpisywal sie pod tym durnym oswiadczeniem, w ktorym cala afera była ustawiona przez Inter (pomijam już bledy rzeczowe).

- juveluck
- Juventino
I uwazasz, ze teraz kazde pytanie tego typu nawiazywac bedzie do interu? Jezeli tak to jestes smieszny.gonzo pisze:Nie byłbym oburzony, tak samo jak zwisało mi czy Galliani byl wczesniej prezydentem Lega Calcio czy nie.A Ty byłbyś oburzony gdyby miał powiazania z Turynem.
Jakos dziwnie mi nie pasuje to do kibica, ktory podpisywal sie pod tym durnym oswiadczeniem, w ktorym cala afera była ustawiona przez Inter (pomijam już bledy rzeczowe).Czy może żaden Juvetino nie może zadać takiego pytania nie myśląc o Interze?
Jeszcze raz powtorze. To nie my zaczelismy pisac ze tak naprawde to Inter ustawil całą sprawe i teraz szykuje sie do najwyzszych stanowisk we włoskiej piłce. Mozna to bylo zobaczyć tylko na juvepoland i na forum juvepoland.ze wszystko kreci sie wokol ich "czystego" interku.
j.w.Interisto, wydaje mi się, że masz manie spisków.