Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki
- mani10
- Katalończyk
- Hubert90
- Juventino
Ja nie pisałem ale mój kolega pisał do zespołów F1...dostał już od MINARDI, BMW SAUBER i TOYOTA...odpisują orginały, jakieś gazety z samochodami i smycze...Ja mam zamiar wysłać do BMW SAUBER do Heifelda
Dinamo Kyev самые лучшие
FORZA KIEV!!!!
FORZA KIEV!!!!
- mani10
- Katalończyk
A były to maile czy listy? I wiesz może co dostał? Wysłałem dziś maile do teamów.
PS Brawo Kubica
PS Brawo Kubica

- mani10
- Katalończyk
Mu chodziło o maile. Ale to też łatwo znależć:
kontakt@bmw-motorsport.com
Na prawie każdej stronie jest zakładka "Contact", "Contact us" - wystarczy poszukać
kontakt@bmw-motorsport.com
Na prawie każdej stronie jest zakładka "Contact", "Contact us" - wystarczy poszukać
- Bartek-LM
- Juventino
Ja na dzień dzisiejszy dostałem:
- list od Middlesbrough. a w nim zdjęcie Stuarta Parnab'ego, historia klubu rok po roku oraz kartki ze statystykami
- kartka z drużyną Szkocji
- przypinka od Islandii (taka np. na garnitur)
- przypinka (taka sama) tyle, że od Irlandii Północnej.
Jutro czekam na kolejne przesyłki, wysłałem ostatnio dużo maili i listów do klubów.
- list od Middlesbrough. a w nim zdjęcie Stuarta Parnab'ego, historia klubu rok po roku oraz kartki ze statystykami

- kartka z drużyną Szkocji
- przypinka od Islandii (taka np. na garnitur)
- przypinka (taka sama) tyle, że od Irlandii Północnej.
Jutro czekam na kolejne przesyłki, wysłałem ostatnio dużo maili i listów do klubów.
- Jellei
- Juventino
Dzisiaj tegoroczna przesyłka numer 6. I kompletny nokaut - od... australijskiego Perth Glory O_O
Co prawda dosyć uboga (dwie takie naklejki), ale sam fakt że można dostać przesyłkę z drugiego końca świata, po wysłaniu zaledwie jednego maila, naprawdę cieszy.
Gwoli ścisłości: naklejka jest dużo większa niż wydaje się na skanie, ma aż 17 cm długości
EDIT: Niby miałem wysyłać tylko do klubów/federacji piłkarskich, ale skoro Toyota ma wysłać... :]
Co prawda dosyć uboga (dwie takie naklejki), ale sam fakt że można dostać przesyłkę z drugiego końca świata, po wysłaniu zaledwie jednego maila, naprawdę cieszy.

Gwoli ścisłości: naklejka jest dużo większa niż wydaje się na skanie, ma aż 17 cm długości

EDIT: Niby miałem wysyłać tylko do klubów/federacji piłkarskich, ale skoro Toyota ma wysłać... :]
Ostatnio zmieniony 07 sierpnia 2006, 12:08 przez Jellei, łącznie zmieniany 1 raz.
- wiercin10
- Juventino
"Dear Lukas,
I am sorry we do not have any items that we can send to you."
Taka odpowiedz dostalem od federacji angielskiej w pilke reczna
co do tych ktorzy na bank nie wysylaja to jest to Reading i WBA. Mowie tutaj o e-meilach bo co do listow to nie wiem 
I am sorry we do not have any items that we can send to you."
Taka odpowiedz dostalem od federacji angielskiej w pilke reczna

- Bartek-LM
- Juventino
mani10: wymienione przeze mnie przesyłki dostałem akurat (chyba wszystkie) po wysłaniu maila.
Jeżeli możesz to podaj swój wzór listu do teamów F1, czy tam jak wysłałeś do Toyoty.
Jeżeli możesz to podaj swój wzór listu do teamów F1, czy tam jak wysłałeś do Toyoty.
- Pilekww
- Juventino
Dziś moja pierwsza paczka :-D Dostałem ja od szwedzkiej reprezentacji w piłke nożną po mailu, a czekałem kolo tygodnia! Nie napisze chyba nic nowego jeśli chodzi o zawartośc koperty: karta i autografy (drykowane na 99,9%) reprezenatacji męskiej i żeńskiej, naklejke z herbem federacji szwedzkiej i odznaka!
Czekam na jeszcze kilka paczek, narazie wysyłałem tylko maile ale niegługo wyśle zwykłe listy!
PS Właśnie wysłałem do BMW ze szczególnym naciskiem na Kubicę
może coś przyślą.
@Mani10 wysyłałem na ten adres e-mail: kontakt@bmw-motorsport.com to jest polskie?? Tak mi się coś zdaje ale i tak pisałem po angielsku!
Czekam na jeszcze kilka paczek, narazie wysyłałem tylko maile ale niegługo wyśle zwykłe listy!
PS Właśnie wysłałem do BMW ze szczególnym naciskiem na Kubicę

@Mani10 wysyłałem na ten adres e-mail: kontakt@bmw-motorsport.com to jest polskie?? Tak mi się coś zdaje ale i tak pisałem po angielsku!
Ostatnio zmieniony 07 sierpnia 2006, 14:59 przez Pilekww, łącznie zmieniany 1 raz.
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- Hohlik
- Juventino
CFCpoland pisze:od VFB dostałęs po meilu ? jak tak to zapodaj adres na pw
Tak przysłali mi po mailu po jakims tygodniu...
info@vfb-stuttgart.de oto adres...
Pozdrawiam

- lukaszazs
- Juventino
Dziś 4 paczki:
-Charleroi : 29 kart z zawodnikiami i trenerami
- Colorado Rockies : terminarz, zdjęcie stadoinu, naklejka i wizytówka
- Dallas Stars : 5 kart z zawodnikami, naklejki, i prasowanka
- Perth Glory : to samo co kolega wyżej czyli 2 duże naklejki
-Charleroi : 29 kart z zawodnikiami i trenerami
- Colorado Rockies : terminarz, zdjęcie stadoinu, naklejka i wizytówka
- Dallas Stars : 5 kart z zawodnikami, naklejki, i prasowanka