Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)
- pan Zambrotta
- Juventino
Takiego kodeka chyba nie ma. Polecam program, który przedtwarza format m.in. z *.rmvb na *.avi . Wtedy będziesz mógł oglądać film na AllPlayerzejuverm pisze:Teraz ja
Poszukuję jakiegoś kodeka który umożliwi mi oglądanie filmu w formacie rmvb z napisami w np. AllPlayer...
Pozdro z góry dzięki
http://rapidshare.de/files/28140610/WinAVI.rar.html
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Zerknij tutajpan Zambrotta pisze:Jakie kanały sportowe dostępne są na Cyfrowym Polsacie ? chodzi mi o kanały zagraniczne, np. jest zagraniczny Eurosport ?
Wszystko zależy od pakietu, czyli jaki chcesz wykupić i za ile. Jeżeli wykupisz pakiet sport to masz tam 4 sportowe + chyba Rai Sport. Eurosportu chyba tam nie ma. Przynajmniej na tej stronie nie znalazłem.
- Garfieldo
- Juventino
Mam małe pytanie
:
Czy ma ktoś może odgłos wypadku samochodowego? Pisk opon, uderzenie, tłuczone szkło itp.
Najlepiej jak by nie było w tle żadnej muzyki, a ni głosu ludzi (najwyżej krzyk dziecka
)
Składam jeden filmik i jest mi to bardzo potrzebne, a ja nigdzie nie mogę znaleść
Proszę o odpowiedź !
Z góry dziekuje

Czy ma ktoś może odgłos wypadku samochodowego? Pisk opon, uderzenie, tłuczone szkło itp.
Najlepiej jak by nie było w tle żadnej muzyki, a ni głosu ludzi (najwyżej krzyk dziecka
Składam jeden filmik i jest mi to bardzo potrzebne, a ja nigdzie nie mogę znaleść

Proszę o odpowiedź !
Z góry dziekuje

- Venomik
- Juventino
Wprawdzie nie mam nic takiego, ale mogę Ci polecić jak to w miarę łatwo zdobyć.
Wejdż na dowolną stronę z filmikami, poszukaj filmik z odpowiednim głosem i zsopiuj dźwięk z niego (zwykły rejestrator dźwięków dostępny w windowsie wystarcza).
Wejdż na dowolną stronę z filmikami, poszukaj filmik z odpowiednim głosem i zsopiuj dźwięk z niego (zwykły rejestrator dźwięków dostępny w windowsie wystarcza).
Dirty mind
- Tasak
- Juventino
Więc, wszystko wiedzący Ziomale, mam pytanie.
Co następuje jeżeli np. w Lidze Mstrzów (albo MŚ, ME) w jednej grupie wszystkie mecze zakończą się remisem powiedzmy 1-1, grupa przedstawia się wtedy tak:
Drużyna A: 3 pkt| 3 b strz| 3 b str| +/- 0
Drużyna B: 3 pkt| 3 b strz| 3 b str| +/- 0
Drużyna C: 3 pkt| 3 b strz| 3 b str| +/- 0
Drużyna D: 3 pkt| 3 b strz| 3 b str| +/- 0
Pytanie moje więc, kto awansuje dalej? Czy będą rozegrane dodatkowe mecze?

Co następuje jeżeli np. w Lidze Mstrzów (albo MŚ, ME) w jednej grupie wszystkie mecze zakończą się remisem powiedzmy 1-1, grupa przedstawia się wtedy tak:
Drużyna A: 3 pkt| 3 b strz| 3 b str| +/- 0
Drużyna B: 3 pkt| 3 b strz| 3 b str| +/- 0
Drużyna C: 3 pkt| 3 b strz| 3 b str| +/- 0
Drużyna D: 3 pkt| 3 b strz| 3 b str| +/- 0
Pytanie moje więc, kto awansuje dalej? Czy będą rozegrane dodatkowe mecze?
Dzięki, swoją drogą to troche nie fairNie ma dodatkowych,z tego co wiem o awansie decyduje losowanie

Ostatnio zmieniony 07 sierpnia 2006, 19:46 przez Tasak, łącznie zmieniany 1 raz.
- Juventinha
- Qualità Juventina
Nie ma dodatkowych,z tego co wiem o awansie decyduje losowanieTasak pisze: Pytanie moje więc, kto awansuje dalej? Czy będą rozegrane dodatkowe mecze?

- Szymek
- Juventino
Mam takie dziwne pytanie. Chcę dać do wywołania do fotografa okładki na płyty (przednia, 12x12 cm) ale nie wiem w jakim rozmierze mają być te fotki (piksele). Więc moje pytanie brzi w jakimch wymiarach musi byc taka okładka? Mam też jeszcze jedno pytanie, czy fotograf wywoła mi to w formacie 12x12cm czy np w formacie normalnego zdjęcia np. 12x17cm? Jeśli w formacie normalnego zdjęcia to w jakich wymiarach musi być ta okładka (piksele). Troszke namieszałem, ale liczę, ze ktoś mi pomoże. Pozdro
- Coolfi
- Juventino
Wg Photoshopa 340x340 px.Szymek pisze:Mam takie dziwne pytanie. Chcę dać do wywołania do fotografa okładki na płyty (przednia, 12x12 cm) ale nie wiem w jakim rozmierze mają być te fotki (piksele). Więc moje pytanie brzi w jakimch wymiarach musi byc taka okładka?
Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Mi się wydaje, że decyduje o tym aktualny ranking FIFA. Ale nie jestem tego pewien. Ja też kiedyś dociekałem tego, przewalając kolejne strony WWW i na coś takiego wpadłem. Ale głowy nie damJuventinha pisze:Nie ma dodatkowych,z tego co wiem o awansie decyduje losowanieTasak pisze: Pytanie moje więc, kto awansuje dalej? Czy będą rozegrane dodatkowe mecze?

- Venomik
- Juventino
Ja pamiętam jak kilka lat temu mówili e elewizji (Eurosport?) o podobnej sytuacji (teortycznej) i wówczas kolejno miały decydować statystyki, chyba właśnie z rankingiem na czele. Ale jak tu także na równi były drużyny to coś innego, później coś jeszcze innego (choćby statystyka, która drużyna gra bardziej fair).
Ale nie pamiętam do jakich rozgrywek to się odnosiło.
Moje pytanie:
Planuję sobie zakupić odtwarzacz mp3. Mój kolega jest w USA, wraca za miesiąc - tam ceny są wyraźnie niższe.
Tylko pytanie: zakładajac, że kupię odtwarzasz firmy Creative - co z ewentualną realizacją gwarancji w Polsce?
Ale nie pamiętam do jakich rozgrywek to się odnosiło.
Moje pytanie:
Planuję sobie zakupić odtwarzacz mp3. Mój kolega jest w USA, wraca za miesiąc - tam ceny są wyraźnie niższe.
Tylko pytanie: zakładajac, że kupię odtwarzasz firmy Creative - co z ewentualną realizacją gwarancji w Polsce?
Dirty mind
- Mrówa
- Juventino
Nie wiem jak z firmą Creative, ale rok temu kuzyn mi przywiózł aparat cyfrowy Fuji (kupiony po duzo nizszej cenie niz w Polsce) i niestety o realizacji gwarancji w Polsce nie bylo mowy.Venomik pisze: Moje pytanie:

- kornknot
- Qualità Juventino
Venomik: wygodniej Ci po prostu do danej firmy napisac czy jest gwarancja. Ja znalazłem takie cos u Creativa:
http://pl.europe.creative.com/support/w ... afaq.asp#6
- Venomik
- Juventino
Co racja to racja. Dziękikornknot pisze:Venomik: wygodniej Ci po prostu do danej firmy napisac czy jest gwarancja. Ja znalazłem takie cos u Creativa:
Wobec tego będę dzwonić i pytanie jest jużnieaktualne

Dirty mind