Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki
- forzajuve1810
- Juventino
Dzisiaj idę na pocztę(wysłac list do Pavla(Nedveda)), patrze do sskrzynki... a tam kolejny list(3) od Szwedów :shock:
zagładam do środka... a tam oczywiście zdjęcie reprezentacji męskiej oraz... żeńskiej!!! z tyłu autografy, ale niestety nadrukowane:( i odznaka( taka żeby sobie przypiąc na bluzke np.) i naklejka federacji. Tak więc dzisiaj jestem zaskoczony, ale szczęśliwy 

- Paweł Sz.
- Juventino
Ja bardzo brzydko pisze, czasami nawet ja sie nie moge doczytac swojego pisma... :roll: I pomyslałem sobie, ze napisze na komputerze listy do UEFY, FIFY i PZPNu, wydrukuje podpisze na koncu i wyślę... Jak myslicie czy to cos zmieni, ktos juz probowal tak wysyłać i odpisali?
- sandra_TS
- Milanistka
Do UEFA i PZPNu niedawno poszły listy w ten sposób i póki co nie ma odpowiedzi. Z kolei wszystkie inne listy wysyłam pisane na komputerze, nie zawsze z podpisem własnorecznym i odpisują.
- CFCpoland
- Juventino
Dziś paczki:
- Federacja Szwecji: zdjęcie drużyny kobiet i mężczyzn ( autografy z tyłu, nadruki ) odnaka związku, nalepka
- Manchester City: duża fotka ze składem z autografami z tyłu ( nadruki )
Wcześniej dostałem:
- Ergerbine Aue: 6 org autografów na zdjęciach i list
- Szwecja: 2 karty zawodników (nadruki autografów z tyłu) i cała druzna ( fotka )
Dopiero rozpoczynam tę zabawę ...
---
--
-
- Federacja Szwecji: zdjęcie drużyny kobiet i mężczyzn ( autografy z tyłu, nadruki ) odnaka związku, nalepka
- Manchester City: duża fotka ze składem z autografami z tyłu ( nadruki )
Wcześniej dostałem:
- Ergerbine Aue: 6 org autografów na zdjęciach i list
- Szwecja: 2 karty zawodników (nadruki autografów z tyłu) i cała druzna ( fotka )
Dopiero rozpoczynam tę zabawę ...

---
--
-
- Asta#8
- Qualità Juventino
ja dostałem odpowiedz od Juve mailem :roll:
Temat: francesco gianello/JUVENTUSFC ? assente dall'ufficio.
Sar? assente dall'ufficio a partire dal 31/07/2006 e non torner? fino al
17/08/2006.
Wie ktos oco chodzi? :doh:
Temat: francesco gianello/JUVENTUSFC ? assente dall'ufficio.
Sar? assente dall'ufficio a partire dal 31/07/2006 e non torner? fino al
17/08/2006.
Wie ktos oco chodzi? :doh:
- wiercin10
- Juventino
W tym temacie jzu raz sie odezwalem ale nizebyt madrze i z nieprzemyslanym pytaniem teraz juz jednak pytan zadawac nie musze a zadwac je mi, mozecie wy. Co prawda nie dostalem jeszcze zadnej przesylki ale zajmue sie tym dopiero od dwoch dni w ciagu ktorych wyslalem ponad 300 e-maili w tym okolo 100 do klubow pilkarskich(troche do klubow NBA), a okolo 200 do federacji pilkarskich, siatkarskich i koszykarskich. Jutro a wlasciwie dzis, ale juz po snie powysylam jeszcze do federacji hokeja i do innych klubow w roznych dyscyplinach. Jak by ktos szukal jakiegokolwiek maila to mzoe sie zglosic do mnie. Nie wysylam w ogole listow jedynie wiadomosci elektroniczne(tylko po angielsku) i w najblizszym mozliwym czasie bede pisal tutaj na forum co i z kad mi przyslali, a wysylalem czasem nawet w calkiem bajeczna miejsca jak juz jednak dobrze znany Trynidad i Tobago poprzez Gwatamele(piłka reczna) konczac na Katarze(piłkan nożna). Pozdrawiam wszystkich fanów Juve i zycze dobrych przesylek wam, a takze i sobie.
- Hubert90
- Juventino
Jeśli chodzi o fed. hokejowe to wyślij do Kanady
W piłce ręcznej: Niemcy, Dania, Franca, Austria
W piłce wodnej ( waterpolo ) Węgry
Polecam jeszcze zespół krykietowy Lancashire County Manchester
W piłce ręcznej: Niemcy, Dania, Franca, Austria
W piłce wodnej ( waterpolo ) Węgry
Polecam jeszcze zespół krykietowy Lancashire County Manchester
Dinamo Kyev самые лучшие
FORZA KIEV!!!!
FORZA KIEV!!!!
- wiercin10
- Juventino
Dzieki za rady do tych wszystkich federacji w pilke reczna jzu wyslalem do hokejowych mam zamiar wysylac dzis, a co do waterpoolo to ciekawa propozycja, a napisz co dostales od Wegier i od tych na samym koncu i jak bys mogl to podaj ich adres e-mail(chyba ze juz nie mozan na tym forum) to angielska nazwe albo cus takiego. Pozdrawiam.
PS: a wysylales maila moze do Dinamo Kijow i czy wyslali Ci cos??
PS: a wysylales maila moze do Dinamo Kijow i czy wyslali Ci cos??
- Hubert90
- Juventino
Węgrzy odpisują rzadko...ale dostałem od nich ulotki, autograf jakiegoś Ferenca B. i Isztvana Sz.
Ten zespół krykietowy na swojej ofic. stronie nie podał maila, można wysłać bezpośrednio ze strony...wpisz w wyszykiwarce "Lancashire County + Cricket Club"
Dostałem od nich katalog, ulotki i autograf
Ten zespół krykietowy na swojej ofic. stronie nie podał maila, można wysłać bezpośrednio ze strony...wpisz w wyszykiwarce "Lancashire County + Cricket Club"
Dostałem od nich katalog, ulotki i autograf
Dinamo Kyev самые лучшие
FORZA KIEV!!!!
FORZA KIEV!!!!
- wiercin10
- Juventino
Przydatne rady :-) powysyłam tez do innych federacji w pilke reczna no i do tego klubu krykietowego bo tajkiego meila jeszcze nie wysylalem. Dzieki i Pozdrawiam. 8)
Ps: mozesz poradzic jeszcze jakies ciekawe kluby lub federacje od ktorych moglbym spodziewac sie paczki po wiadomosci elektronicznej ????
Ps: mozesz poradzic jeszcze jakies ciekawe kluby lub federacje od ktorych moglbym spodziewac sie paczki po wiadomosci elektronicznej ????
- wiercin10
- Juventino
Mam dla was wiadomosc zespol NHL Florida Panthers wysyla kazdemu kto do nich napsize z ich strony dostanie tak zwana Paczke Kibica przynajmniej tak pisza do strony ja wyslalem przed chwila. 8)
Montreal Canadiens tez wysyla Fan Pake
Montreal Canadiens tez wysyla Fan Pake

- Gelek
- Juventino
Dzisiaj dostałem moją pierwszą paczuszke za maila
:P od reprezentacji Szwecji. Było w niej:
Karta Ibrahimovic-a
karta Isaksson-a
i zdjęcie całej reprezentacji
wszystko to z drukowqanymi autografami na odwrocie

Karta Ibrahimovic-a
karta Isaksson-a