Juve News (ostatnie: Lipiec2006)
- Asta#8
- Qualità Juventino

Wpadłem na pomysł zrobienia wielkiej kompilacji - podsumawania całego sezonu 2006/07. Kompilacja będzie podzielona na miesiące. Zawsze na początku każdego miesiąca pojawi się nowa część.

Juve News
Lipiec 2006
http://www.uploading.com/?get=0FIJ1RBN
Sierpień 2006
na początku września.
Proszę o ocenę!!!

- JUVEFANE_10
- Juventino
Asta nie masz co robić?Dla mnie pomysł dobry,takie coś się napewno spodoba!
- tabo89
- Juventino
- The_Sickness
- Juventino
Pomysł fajny, oby starczyło materiału na wszytskie miesiące i chęci z twojej strony. Troche przeciąga ten lektor, ale nie ma się co czepiać.
Tylko trochę się machnęłeś. Pierwszy sparing był z alessandrią, potem przyszła kolej na trento.
Tylko trochę się machnęłeś. Pierwszy sparing był z alessandrią, potem przyszła kolej na trento.
- Adi666666
- Juventino
Jestem za 8) Bardzo fajny pomysł
komentator mówi konkretnie i z sensem
, wydaje mi się , że jedynym mankamentem jest przedłużanie wyrazów przez komentatora i większy zapał i entuzjazm przy komentowaniu a pozatym wszytko gra 

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- blk01
- Juventino
Pudzian, panek to te głosy
http://milanos.pl/panek-pudzian-kreatyna.php?id=koks
syntezator mowy nie jest tu diobrym rozwiązaniem, lepiej sam czytaj- bądź lektorem albo znajdź kolege z reprezentatywnyym głosem

http://milanos.pl/panek-pudzian-kreatyna.php?id=koks
syntezator mowy nie jest tu diobrym rozwiązaniem, lepiej sam czytaj- bądź lektorem albo znajdź kolege z reprezentatywnyym głosem

http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
- mesju
- Qualità Juventino
łeee... nie spodziewałem się czegoś takiego 8) Jak dla mnie jest to dość sympatyczne, głos komentatora jest także miły. Już ktoś powiedział, że gada on z sensem. Fajna sprawa coś takiego, ale musi być jedna osoba, która zadeklaruje, że będzie coś takiego przygotowywać.
Ze strony technicznej może nie jest to filmik najwyższych lotów, ale myślę, że każdy następny będzie lepszy.
Pozdro i brawa za pomysł. Mam nadzieję, że uda się wprowadzić newsy na stałe.
Ze strony technicznej może nie jest to filmik najwyższych lotów, ale myślę, że każdy następny będzie lepszy.
Pozdro i brawa za pomysł. Mam nadzieję, że uda się wprowadzić newsy na stałe.
- Bukol87
- Juventino
Fajne rozwiazanie.
Tak jak wczesniej ktos wspominal od strony technicznej nie jest to cos genailnego ale chyba nie to jest w tym najwazniejsze. Wazne zeby bylo przydatne i pomocne kibicom a takie na pewno jest. Moze teraz tego nie doceniamy ale np za 2-3 lata fajnie bedzie powrocic do tego co bylo i poprzypomianc sobie niektore rzeczy. Wielkie brawa za pomysl
Tak jak wczesniej ktos wspominal od strony technicznej nie jest to cos genailnego ale chyba nie to jest w tym najwazniejsze. Wazne zeby bylo przydatne i pomocne kibicom a takie na pewno jest. Moze teraz tego nie doceniamy ale np za 2-3 lata fajnie bedzie powrocic do tego co bylo i poprzypomianc sobie niektore rzeczy. Wielkie brawa za pomysl

Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- nopone
- Juventino
a może lepiej koleżanke?lukasz01 pisze:

myśl. wierz. marz. miej odwage - Walt Disnay 

- blk01
- Juventino
nopone pisze:a może lepiej koleżanke?lukasz01 pisze:

fajny pomysł tylko duzo zdjęc malo filmu

http://euroislam.pl
- Martin
- Juventino
No musze przyznac, ze ciekawy pomysl. Pytanie czy starczy ci zapalu na caly sezon, gdy bedzie zapewne duzo sie dziac.
Co do uwag to pierwsze co bym zrobil to faktycznie zatrudnil kogos do czytania. Bo ten komputerowy lektor sprawia, ze efekt koncowy jest gorszy.
Zastanowilbym sie takze nad doborem muzyki. Moze lektor powinien mowic na calych materialach filmowych. Zobacz jak robią wiadomosci sportowe. To moze ci pomoc.
Co do uwag to pierwsze co bym zrobil to faktycznie zatrudnil kogos do czytania. Bo ten komputerowy lektor sprawia, ze efekt koncowy jest gorszy.
Zastanowilbym sie takze nad doborem muzyki. Moze lektor powinien mowic na calych materialach filmowych. Zobacz jak robią wiadomosci sportowe. To moze ci pomoc.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- morfeuszrejowiec
- Juventino
Bardzo dobry pomysł. Popieram w 100% jego dalszą realzację.
PS. Tylko narratora zmień, najlepiej nagraj siebie
bo ten komputerowy daje w piec :rotfl: "Lazioooo" :rotfl:
PS. Tylko narratora zmień, najlepiej nagraj siebie

- Tito81
- Juventino
Zassałem i przyznam, że podoba mi się. Wiadomo, że jest to amatorska zabawa, więc nie oceniam tego jak materiał na galę oskarową.
Co do lektora, to dzięki niemu z uśmiechem wysłuchałem i obejrzałem te informacje.
Co do lektora, to dzięki niemu z uśmiechem wysłuchałem i obejrzałem te informacje.