IFFHS - Nowy Ranking (lipiec 07' - 7 strona)

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
klsmkr

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2006, 12:55

kaktus23 pisze:Poruszyć chce tylko jeszcze jedną kwestie - niejaki klsmkr ma w podpisie pod swoją wypowiedzią bardzo denerwujący mnie tekst. Więc zwracam sie do ciebie synu
To milo, ze nazwales swojego syna moja ksywka. Mam nadzieje, ze ksiadz podczas chrztu nie mial zadnych obiekcji co do tego imienia.

PS: Reguly przyznawania punktow w rankingu IFFHS podalem wyzej.
PS 2: Zeby nie bylo, ze Interista jest be i pisze na JP same brzydkie rzeczy o Juve (pozdro Medi), macie tu inny ranking: http://www.eurofootballleague.com/ .
PS 3: Nazwy klubow piszemy z duzej litery - to taka ogolna uwaga.

Waldini

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2006, 13:21

kaktus23 pisze:Inter sporo kasy wydał przed tym sezonem - nie mówie tu o wzmocnieniach czysto piłkarskich. W końcu kupienie mistrzostwa Włoch, zdegradowanie Juventusu, wkupienie się w łaski organizacji robiącej ten ranking :rotfl:
Chyba wzieli kredyt w Halogotówce albo w czymś podobnym :rotfl: :rotfl:
A na poważnie to wbijam w ten ranking. Najleprzy jest Juve i każdy Juventini o tym wie. Poruszyć chce tylko jeszcze jedną kwestie - niejaki klsmkr ma w podpisie pod swoją wypowiedzią bardzo denerwujący mnie tekst. Więc zwracam sie do ciebie synu - podpis mówiący że Inter to jedyny klub grający cały czas w serie A to kpina w którą tylko ty chcesz wierzyć. Twój klub to oszuści i kanciarze a wasza obecność we włoskiej elicie to obelga w strone kibiców i piłkarzy - nie mówie o działaczach bo oni są tacy sami jak twój cały Inter.
Dobrze juz dobrze, a teraz obejrzyj dobranocke, zmow paciorek i idz do lozeczka sie przespij. Przekomiczny jest ten twoj wpis, usmialem sie do lez. Dobrze, ze sa na tym forum tacy ludzie jak ty, bo przynajmniej mozna poprawic sobie humor czytajac to co masz innym do przekazania.

Moje serce jest czarno-niebieskie. Forza Inter!

Serie B?? We have never been there... :D
Del Petro

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2006, 14:47

Ten ranking nic nie mówi. Niby CSKA Moskwa jest lepsze od Juve . :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Pagi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2006, 16:10

Waldini pisze: Dobrze juz dobrze, a teraz obejrzyj dobranocke, zmow paciorek i idz do lozeczka sie przespij.

Rozumiem, że to zdanie miało na celu utorzsamienie nam, że ten użytkownik to dziecko?? Uwierz mi prosze, że nawet takie dziecko lepiej się zna włoskim futbolu niż niektórzy Interiści
Waldini pisze: Przekomiczny jest ten twoj wpis, usmialem sie do lez.

Żebyś wiedział jak mnie śmieszą takie osoby jak ty, a już najbardziej pseudokluby piłkarskie takie jak... ah nie ważne.... Każdy wie o jakim klubie myśle
Waldini pisze:Dobrze, ze sa na tym forum tacy ludzie jak ty, bo przynajmniej mozna poprawic sobie humor czytajac to co masz innym do przekazania.
Jeszcze lepiej, że są takcy jak ty. Można sobie poprawić humor czytając taką próbę inteligentnej wypowiedzi....

Jeżeli chodzi o ten ranking to fakt, iż klub (Inter), który potrafi wygrać lige tylko w przypadku dyskfalifikacji najlepszych klubów ligi znalazł się na pierwszym miejscu mówi wszystko o tym zestawieniu. Nie poruszam kwesti legalności tego tytułu, bo w tym sezonie i tak go nie obronią, gdyż nawet z ujemnymi pkt. Ac Milan pokona ten pseudoklub, a jak nie Milan to Roma lub chociaż Chievo.....
Proszę, komentujcie ranking, a nie zajmujcie się pseudoklubami.....

"Lechiści to nie kibole, to fanatycy zakochani do szaleństwa w klubie"
Obrazek
kaktus23

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2006, 16:13

Błysnąłeś Waldini. Nie ma co :bravo: . Nie możesz sie pogodzić że taka jest prawda o twoim marniutkim klubie. Załatwiliście sobie mistrza przy zielonym stoliku i myslisz że błyszczycie :bravo: :bravo:
Poza tym nie bądź taki kozak. Skoro czekasz na dobranocke z Adriano w roli głównej to dziecko drogie możesz sie nie doczekać. Co do paciorka to poproś Boga żeby degradacja Interu została przełożona jeszcze o rok :pray: a dopiero potem idź spać. Tylko smoczka z herbem swojego klubu nie zapomnij.
Co do ciebie klsmkr to nie czepiam się pojedyńczych reguł rankingu - uważam że całość jest beznadziejna (i nie mówie tu tylko o Juve). Poza tym uważam, jak to powiedziałeś, że jesteś "be" bo ta strona nie jest dla ciebie. Wracaj na forum Interu i ciesz się kupionym mistrzostwem razem z innymi ciebie wartymi "kibicami". I ostatnia rzecz - nazwe interu pisze z małej litery bo nie mam dla tego klubu szcunku. Proste. A co do twojej ksywy - upadła ci gumowa lala w koszulce interu na klawiature? Przyznaj się :rotfl:

kaktus23

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2006, 16:15

Proszę, komentujcie ranking, a nie zajmujcie się pseudoklubami.....

Sorry Pagi ale nie pozwole żeby jakiś śmieć mnie obrażał

Pagi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2006, 16:28

kaktus23 pisze: Sorry Pagi ale nie pozwole żeby jakiś śmieć mnie obrażał
Rozumiem i popieram w 100% ciebie, równie chętnie wypowiedziałbym się na temat takiego pseudoklubu, ale zdaję sobie sprawe, że kibice w wieku od 7-14 lat, którzy kibicują tym amatorom zaraz zaczną pisać posty żeby tylko obrazić Juventus.... Więc biorąc pod uwagę ten aspekt sugeruję komentowanie tematu...

Obrazek
klsmkr

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2006, 17:42

kaktus23 pisze:uważam że całość jest beznadziejna (i nie mówie tu tylko o Juve).
Chryste Panie! Juve beznadziejne? Toz to jakas herezja :shock:!
kaktus23 pisze:Poza tym uważam, jak to powiedziałeś, że jesteś "be" bo ta strona nie jest dla ciebie.
Nic takiego nie powiedzialem.
kaktus23 pisze:I ostatnia rzecz - nazwe interu pisze z małej litery bo nie mam dla tego klubu szcunku. Proste.
http://so.pwn.pl/slowo.php?co=inter (choc nadal nie wiem, co to jest szcunek - moze jakis rodzaj mlotka, albo ryby :think:).
kaktus23 pisze:A co do twojej ksywy - upadła ci gumowa lala w koszulce interu na klawiature?
Nie, rzucilem kotem na klawiature i stad moja ksywka. Dobrze, ze kot byl na tyle swiadomy, ze upadl na literki, a nie na cyfry. Boze, co to bylby za wstyd, gdybym w nicku mial jakas liczbe, ktos moglby sobie pomyslec, ze to moj iloraz inteligencji :pray:.

PS: Kotu nic sie nie stalo.
PS 2: "Ciebie" tez zazwyczaj piszemy z duzej litery.
PS 3: A syn w jakim wieku?
PS 4: Wow, jestem pseudokibicem. W takim razie ide powyrywac laweczki z lokalnego stadionu (zaraz, chyba nie mamy lawek...:doh:)

vex

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2006, 18:26

..nieporozumienie.. rozumie ze chelsea nisko bo ten ranking sie tworzy w oparciu o kilka ostatnich lat ale.. inter chyba od 15 lat nie wygral nic poza pucharem wloch.. juve regularnie zdobywa scudeto i dochodzi do 1/4 LM a tak nisko.. dziwi brak barcelony i wysokie miejsce newcastle.. oni chyba ten ranking robia na podstawie wlasnego uznania..

aSsItCh

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2006, 18:29

Inter chyba za Puchary Włoch jest tak wysoko :lol: parodia!

Obrazek
Kwiat miłości rozkwita w świetle uczuć
I w nim też usycha...
Gdy nadejdzie czas by odbyć ostatnią podróż
Będę myślał o Tobie...
Waldini

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2006, 18:33

kaktus23 pisze:Proszę, komentujcie ranking, a nie zajmujcie się pseudoklubami.....

Pokazales chlopcze troche kultury jaka wyniosles z domu. Nie odzywaj sie moze juz wiecej, bo kompromitujesz nie tylko siebie ale takze klub, ktoremu kibicujesz.

Moje serce jest czarno-niebieskie. Forza Inter!

Serie B?? We have never been there... :D
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2006, 19:04

klsmkr pisze:PS 4: Wow, jestem pseudokibicem. W takim razie ide powyrywac laweczki z lokalnego stadionu (zaraz, chyba nie mamy lawek...:doh:)
jeśli jesteś tak dobry z polaka (bo ja na studiach nie mam tego przedmiotu więc za bardzo się nie orientuje) i jesteś taki dowcipny to powiedz mi chłopcze co to są te laweczki :think:

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
kaktus23

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2006, 19:38

Waldini pisze:
kaktus23 pisze:Proszę, komentujcie ranking, a nie zajmujcie się pseudoklubami.....

Pokazales chlopcze troche kultury jaka wyniosles z domu. Nie odzywaj sie moze juz wiecej, bo kompromitujesz nie tylko siebie ale takze klub, ktoremu kibicujesz.
Waldini nie wiem czy z natury jesteś idiotą czy tylko czytać ci sie nie chce? Pierwsz linijka to nie moje słowa tylko Pagiego (nie wybrałem cytowania - mój błąd). Gdybyś jednak troche poczytał wcześniejsze posty to może byś sie tego domyślił. Poza tym nie mów mi o kulturze - gdy czytam posty takich idiotów ja ty to niestety o swojej kulturze muszę zapomnieć. Poza tym pisałem już wcześniej - to nie miejsce dla ciebie. Jeśli coś ci sie nie podoba to tylko i wyłącznie ty masz problem. Poza tym to ty się kompromitujesz - nie możesz pogodzic się z prawdą że twój klub to oszuści i próbujesz błyszczeć. A to niestety ci sie nie udaje
(Tylko mi nie wytykaj że niektóre słowa pisze z małej litery - to tylko i wyłącznie brak szacunku dla ciebie)

Pagi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2006, 16:49

klsmkr pisze: Chryste Panie! Juve beznadziejne? Toz to jakas herezja :shock:!
Wow... Jesteś komikiem z zawodu czy ostatnio brałeś lekcje?? Masz talent człowieku, nie zmarnuj tego.... Najlepiej poćwicz przed lustrem w domu...
klsmkr pisze: http://so.pwn.pl/slowo.php?co=inter (choc nadal nie wiem, co to jest szcunek - moze jakis rodzaj mlotka, albo ryby :think:).
Widzisz? mamy dużo wspólnego ja nie wiem co znaczy "choc" i "moze"(jakaś gwara). A tak naprawde to czepianie sie kogoś, bo zapomniał jednej literki w wyrazie świadczy o niektórych....
klsmkr pisze: Nie, rzucilem kotem na klawiature i stad moja ksywka. Dobrze, ze kot byl na tyle swiadomy, ze upadl na literki, a nie na cyfry. Boze, co to bylby za wstyd, gdybym w nicku mial jakas liczbe, ktos moglby sobie pomyslec, ze to moj iloraz inteligencji :pray:.
Napewno by tak nie pomyślał... Chyba, że kot wylądował by w okolicach minusa lub zera.....
klsmkr pisze: PS: Kotu nic sie nie stalo.
To dobrze. Przynajmniej jden z was wyszedł dorbze na tym zdarzeniu z tym nickiem....
klsmkr pisze: PS 2: "Ciebie" tez zazwyczaj piszemy z duzej litery.

Zazwyczaj..... nie zawsze....
klsmkr pisze: PS 4: Wow, jestem pseudokibicem. W takim razie ide powyrywac laweczki z lokalnego stadionu (zaraz, chyba nie mamy lawek...:doh:)

Chodzi tocbie chyba o krzeselka, bo nie wiem jak moze na stadionie nie byc laweczek... To na czym siedza kibice? na ziemi??

Aha i jeszcze jedno... Do takich ludzikow jak ty... Jestes kibicem nibyklubu, ktory jak sadze ma swoja strone i forum, wiec czemu tam nie goscisz??? Nie pisz wiecej bo twoje opinie sa bardzo plytkie...
Aha i nie uzywalem polskich znakow, bo mam zepsuta CTRL, wiec nei wypominaj mi tego jak bedziesz pisal riposte...[/list][/code]

Obrazek
cysiekchmiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 września 2006, 22:00

Czołówka rankingu klubowego IFFHS:

1. (2.) FC Barcelona (Hiszpania) - 288,0
2. (4.) Sevilla FC (Hiszpania) - 276,0
3. (5.) Internacional Porto Alegre (Brazylia) - 270,0
3. (1.) Inter Mediolan (Włochy) - 270,0
5. (11.) AC Milan (Włochy) - 269,0
6. (6.) Olympique Marsylia (Francja) - 266,0
7. (3.) FC Liverpool (Anglia) - 260,0
8. (12.) Arsenal Londyn (Anglia) - 258,0
9. (7.) AS Roma (Włochy) - 248,0
10. (8.) Bayern Monachium (Niemcy) - 246,0

co Inter i Milan robia w pierwszej piatce????

gdzie Juve i Man U??

ODPOWIEDZ