Juventini do raportu! :)-Cz.I -PYTANIA

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
morfeuszrejowiec

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2006, 22:25

1. Dowód osobisty:
- Miłosz :oops: ( totalnie kompromitujące imię )
- santiago15, nick się wziął z filmu "Gol" :)
- 15 latek
- Rejowiec Fabryczny ( Lubelskie )
- czarne włosy, piwne oczy
- Gimnazjum
- nerwowy, leniwy, z dobrym poczuciem humoru ( niewiem czy to jest cecha charakteru)
2. My i Juve:
- Juve kibicuje odkąd zaczęłem edukacje w szkole podstawowej czyli od siudmego roku życia...
- Dostałem koszulke Zidane'a jak jeszcze u nas grał, tak to sie zaczęło
- Michael Platini
- zwyciestwo w 1996 roku Ligi Mistrzów
- Porażka w finale LM z Milanem
3. My i forum:
- Żeby poznać innych kibiców tej najlepszej drużyny na świecie :)
- trudno jest mi na to pytanie odpowiedzieć, ponieważ nie znam aż tak dobrze was jeszcze
- Podoba mi się wszystko, toleruję wszystko :wink:

Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2006, 13:14

1.
- Jasiek
- od imienia, tylko to "-x" sie jakoś napatoczyło
- 16.02.89
- Przemyśl (woj. podkarpackie)
- c. blond, niebieskie
- IV LO w Przemyślu, kl. I
- szczery do bólu, towarzyski, wesołek

2.
- od końca 2002
- z odruchu serca + sentyment do Włochów
- Alex, Platini, Scirea, Zidane, Zoff
- wyeliminowanie realu madryt w półfinale Lm w sezonie 02/03
- przegrany finał LM w sezonie 02/03 po tych nieszczęsnych karnych

3.
- wreszcie mogłem spotkać innych fanów Juve
- chyba wloski
- podoba mi sie twarda dyscyplina, nie podobają userzy zaśmiecający forum głupimi postami i tematami...

Gaga

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2006, 23:39

Musialam znaleźć na to troche czasu,także dlatego dopiero teraz ;)
1.
-Olga
-z przezwiska z dzieciństwa,które dotąd zostało ;)
-10.06.1988
-Sokolniki(łódzkie)
-włosy ciemne blond/jasny brąz,do ramion, oczy brązowe :]
-Ogólnokształcąca Szkola Muzyczna im.H.Wieniawskiego w Łodzi :P klasa przedmaturalna w tym momencie
-szczerość, poczucie humoru, upór
2.
-hm...od momentu kiedy dostałam od taty szalik :] to było chyba jakoś w okolicach 1996...ale wtedy to nie bardzo kojarzyłam co się dzieje w sporcie ;) Takie prawdziwe kibicowanie to chyba 2001-2002,tak mniej więcej.
-po 1. szalik ;) po 2. Alex; po 3.a jaki by mógł być inny?:D
-obecnie Del Piero. Ale tak patrząc z historii to stawiałabym na... Platiniego
-chyba mecz z Realem w 2.półfinale LM 2002/2003:D i ostatnie Scudetto(wygrana z Milanem)
-Przegrany finał LM z Milanem...
3.
-w końcu to najlepsza strona o Juve :] poza tym trzeba być na czasie ;)
-hm...najbardziej to chyba zwracam uwage na to co pisze Mateusszek, Ti_Amo_Juventus_Dragon, no i oczywiście Martin ;) Ale też Rafal005 i ADAMJUVENTUSPL.
-podoba mi się,że każdy może wyrazić swoje zdanie, skontaktować się z innymi kibicami,a także życzliwość użytkowników,chęć pomocy innym i dyscyplina, która tutaj panuje. A denerwują mnie różne przejawy braku kultury i te wszystkie spory o Ibre i Alexa.

Ta dam :]

"Nikt nie może tracić z oczu tego, czego pragnie, nawet kiedy przychodzą chwile, gdy zdaje się, że świat i inni są silniejsi.
Sekret tkwi w tym, by się nie poddać. "

www.avvivando_kwartet.republika.pl
Juve Master

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 marca 2006, 17:33

II część już wypełniłem. Teraz pora na pierwszą. :lol: :prochno:

Dowód osobisty:
1. Mateusz Tomasz Aleksander (Mateusz to moje pierwsze imię, Tomasz po ojcu a imię Aleksander zostanie mi nadane na bierzmowaniu za miesiąc.)
2. To nie jest mój prawdziwy nick. Wymyśliłem go, chciałem żeby był związany z Juve więc jest a poza tym kozacko brzmi. 8)
3. 19.06.1990 Mam nadzieję że w te wakacje się załapie na zapisy do JPC. :wink:
4. Poznań (West Side is da best !!! 8) )
5. Brunet, oczy niebieskie.
6. Uczeń ZSO 2 im. Charles De Gaulle`a w Poznaniu :P
7. Leń, uparciuch, nerwus (Jakże pozytywne, ale jest jeszcze kilka) :smile:

My i Juve:
1. Od pamiętnego sezonu kiedy to przegraliśmy w finale Champions Leaque, a może i wcześniej; ale od tego zdarzenia oficjalnie. :wink:
2. Byłem zafacsynowany grą całej drużyny w tamtym sezonie kiedy wyeliminowali Real w cudownym stylu.
3. Alex Del Piero
4. Wspomniana wygrana z Realem :D
5. Przegrana w finale 2002/2003 pamietam jak sie wtedy poczułem jak Schevczenko strzelił :/ ale lepiej do tego nie wracać.

My i forum:
1. Chciałem po prostu poznać, wymienić poglądy z innymi kibicami Juve.
2. Najczęściej zgadzam się z poniższymi użytkownikami:
Diego, Marcin_FCJ, kontaktuje się najczęściej z Juve
Fanikiem pzdr. Ogólnie denerwuje mnie mało króry użytkownik ale niestety są tacy.
3. Podoba mi się wszystko oprócz... licznika postów (wynikają z niego pózniej tzw. problemy nabijaczy :P. Nie do końca to rozumiem. Czy tacy ludzie jarają się ilością postów w swym profilu ?? Bez tego problem może by całkowicie nie zniknął ale myślę że co nieco by ułatwił. Aczkolwiek jest to już sprawa admina i modów co z tym zrobią :wink: .

kosiorekk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 marca 2006, 00:12

DO USUNIĘCIA.
Ostatnio zmieniony 16 maja 2018, 16:19 przez kosiorekk, łącznie zmieniany 1 raz.

juveman7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2006, 09:59

- imię: Sylwek
- skąd się wziął Twój nick?: chciałem połączyć słowa, Juventus-Człowiek-7
noi wyszło juveman7. Wydaje mi się że taki nick pokazuje jak mocno kocham Juventus.(aha a nr.7 bo z takim gram w moim klubie)
- data urodzenia: 9.09.1987 czyli mam 18 lat
- miejsce zamieszkania : Gwoździec- mała wioska w woj.małopolskim. około 30 km od Tarnowa.
- kolor włosów i oczu: cimne brązowe włosy i piwne oczy
- szkoła / zawód- chodzę do technikum ekonomicznego :doh:
- trzy główne cechy charakteru: wybuchowy, tajemniczy :lol: ,opanowany

- od kiedy kibicujesz Juve?: od 1996r.
- dlaczego akurat ten klub? Pamiętam że jak miałem kilka lat interesowałem się geografią świata, położeniem niektórych państw itd.
Strasznie się zaciekawiłem Włochami i ich kształtem (but).Strasznie polubiłem ten kraj. Pewnego dnia oglądałem finał LM właśnie Juve z Borussią w 96r. Podobały mi się koszulki Juve, i z ciekawości spytałem sie skąd jest Turyn, a on odpowiedział że z Włoch. I tak pokochałem Juve.
- najlepszy według Ciebie piłkarz w historii klubu : musiałbym mieć wiele lat i oglądać wielu zawodników w akcji, ale ja mam 18 lat i nie widziałem jak grają tacy jak Baggio, Platini. Dla mnie oczywiście najlepszy jest Alex Del Piero bo kibicuję mu od 96r. i uważam że jest wyjątkowym graczem.
- jakie wydarzenie związane z Juve przyniosło Ci największą radość? (mecz, transfer itp) :wygrana 1:0 z Milanem po golu Trezegola który otrzymał dośrodkowanie od Del Piero po przewrotce :dance: wyeliminowanie Barcelony a następnie Realu w LM. Rozgromienie Olimpiakosu 7:1 w LM. A poza tym każde zwycięstwo Juve to dla mnie euforia. Załamałem sie gdy Juve przegrało z Manchesterem 3:2 wygrywając 2:0. Oczywiście przegrana z Werderem 3:2 załamała mnie totalnie.
- jakie wydarzenie związane z Juve sprawiło Ci największą przykrość?:Załamałem sie gdy Juve przegrało z Manchesterem 3:2 wygrywając 2:0. Oczywiście przegrana z Werderem 3:2 załamała mnie totalnie.
- dlaczego zdecydowałeś/łaś zapisać sie na to forum? :niemam wokół siebie wielu kibiców Juve, więc się chciałem zapoznać z innymi kibicami i pogadać z nimi na różne tematy
- który z użytkowników ma najbardziej zbliżony punkt widzenia do Twojego jeśli chodzi o Juve ( z kim najczęściej sie zgadzasz): jestem zbyt krótko na forum aby odp. na to pytanie
- co Ci sie podoba na tym forum a czego nie tolerujesz: to ze wiele kibiców ma różne zdanie i w kulturalny sposób tłumaczą sobie dlaczego tak myślą. Nienawidze chamstwa , poniżania i pouczania innych forumowiczuch.

...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
Gregor del Ptasior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2006, 10:32

1. Dowód osobisty:
- Grzegorz
- W LO mówili na mnie PTASIOR (od nazwiska). GREGOR z imienia, no a DEL... Co tu mówić
- 17.05.1983 (czyli w maju stuknie 23 latka)
- Królewski Kraków
- włosy mam koloru... zwykłego. Takie zwykłe ni to brąz ni ciemny bląd. Oczy niebieskie.
- Z zawodu jestem masażystą (może kiedyś będę masował na Delle Alpi :P)
- cholerny upór, uczciwość, determinacja
2. My i Juve
- 1993
- długa historia... Opowiedziałem ją w temacie "Jak się zaczęła Twoja miłość do Juve". Zainteresowanych odsyłam do tego artykułu.
- Alex del Piero !!! Nie tylko za geniusz piłkarski, ale też za niesamowitą jak na gwiazdę tego formatu skromność. Nie mogę nie wspomnieć też o Platinim... Ale jednak stawiam na Alessandro Wielkiego.
- Każde Scudetto mnie cieszyło. Co do LM '96, to się cieszyłem, ale nie jakoś niesamowicie, bo byłem młody szczawik jeszcze i nie przeżywałem tego tak bardzo jak dziś.
- Strata Scudetto na rzecz Lazio w meczu z Perugią... Do dziś pamiętam Zizou w policyjnym kasku... A tu wielka klapa. o i czywiście NIGDY nie płakałem tak jak po finale LM z milanem :angry:
3.My i forum
- Przyznam, że nigdy nie mogłem porozmawiać na temat Juve z kolegami, bo oni albo kibicują MU, Realowi, albo Barsie, lub poprostu nie interesują się tak bardzo piłką. Tutaj wreszcie mam z kim przeżywać to co się dzieje z moim kochanym Juve. Wreszcie nikt mi nie mówi, żebym się tak nie podniecał, jak Juve wygra, czy przegra. Fajnie wiedzieć, że są gdzieś takie oszołomy na punkcie Juve, jak ja.
- Nie wiem... Trudno powiedzieć, ponieważ tutaj różnych opinii jest więcej niż userów. Nie potrafię odpowiedzieć.
- Co mi się nie podoba ? To, że jestem chyba osobą, która najczęściej dostaje kartki. Jak tylko sobie obiecam, że nie będę po nikim jeździł, to dostaje kartke za CAPSA :/ Moim zdaniem czasami ich wysokość moderatorzy są zbyt rygorystyczni (zaznaczam - moim zdaniem). Oczywiście ładnie, że udaje im sę trzymać tu względny porządek, którego brak na forum romy (tam to już strasznie bluzgają), czy milanu, ale nie kartkować za capsa... No nic... Tego to niestety już nie zmienię. Co mi się jeszcze nie podoba? Głupie wypowiedzi niektórych userów. Krótko i bez konkretnego przekazu... Tylko, żeby coś napisać. No i te wieczne spory... Alex, czy Zlatan? Capello... Powinien zostać, czy odejść ? Itd, itp... Nie wiem, jak Wam, ale mi czasem się wydaje, że ludziska zakładają tu coraz głupsze tematy. Poza tym jestem super zadowolony z JP. Absolutnie najlepsza polska strona o Starej Damie w sieci. Czasem mnie zazdrość zrzera, że nie jestem tutaj jakimś modem :P i że nie mam żadnego wpływu na ten wspaniały projekt :) Generalnie JP 4 EVER !!!!!!

elkanguro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2006, 12:56

Dowód osobisty:
- Kamil
- elkanguro - to od Kangura, a Kangur to moja ksywka już od podtsawówki bo dobrze wtedy skakałem w dal
- 1985
- na stałe Suchedniów / obecnie Kraków
- włosy jasny brąz a oczy piwne
- Akademia Ekonomiczna w Krakowie
- upartość, ambicja, poczucie humoru

My i Juve:
- kibicuje od 11 lat (od 1995roku)
- tak po prostu, tak nagle, coś mnie uderzyło i tak już zostało
- mimo wielu sław stwierdzam że Alessandro Del Piero
- trzecie pod rząd mistrzostwo w zeszłym roku
- pamiętny mecz z Perugią

My i forum:
- żeby móc nie tylko czytać wypowiedzie innych ale także wziąść udział w jakiejś dyskusji, spotkać takich samych fanatyków Juve jak ja
- ciężko powiedzieć bo za krótko tu jestem
- raczej wszystko OK, dobrze zorganizowane forum

..:: FORZA MAGICA JUVENTUS ::..

Mejgus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2006, 13:33

1. Dowód osobisty:
- Piotrek
- od nazwiska :D wiem malo orginalne :P
- 17 lat
- Toruń
- ogolnie to brunet a oczy to raz zielone raz niebieskie :D:D
- 8 lo w Toruniu
- len jakich malo :D pozatym chyba kolezenki i w sumie to mily 8)
2. My i Juve
- od 1996 roku
- pamietam ze babicami na ruskim rynku kupila koszulke Del Piero :D:D
- Deschamps
- Półfinał Ligi Misytrzów z Realem mecz rewanzowy (3-1) nieew dosc ze piekny mecz to jeszcze moj kumpel lubi real i mialem przewage nad nim:D
- w sumie to brak
3.My i forum
- stwierdzilem ze czasami bede sie laskawie wypowiadal jak cos mnie zainteresuje :D :D :D
- no ale az tyle to ja niee pisze :P
- nie nawidze nabijaczy postow:evil: :evil:

Andzia4JUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2006, 22:22

1.Dowód osobisty
- Ania
- oczywiście z miłości do Juve :) Jestem im oddana całym sercem!
- 18.06.1988r.
- Łódź
- blond, niebiesko-zielone
- Ogólnokształcąca Szkoła Muzyczna I i II st. im. H. Wieniawskiego w Łodzi :P
- wrażliwa, otwarta/pomocna, z poczuciem humoru

2.My i Juve
- od roku 2000
- dlaczego? Bo jest NAJLEPSZY! No i oczywiście są Alex i Pavel :)
- Alessandro Del Piero rzecz jasna!
- II Półfinał Pucharu Włoch z Interem w sezonie 2003/2004
- Przegrany finał LM 2002/2003 z Milanem... :płaczę:

3.My i forum
- Chciałam mieć możliwość wymiany opinii z innymi fanami
- Ti_Amo_Juventus_Dragon, Gaga, ale na razie nie znam jeszcze zbyt wielu forumowiczów
- Podoba mi się możliwość rozmowy z innymi kibicami i rygor panujący tutaj - to takie pierwsze wrażenie, ale by powiedzieć coś więcej, muszę pobyć tu nieco dłużej ;)

I to tyle na razie :D

Kryształ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2006, 15:19

1. Dowód osobisty:
- imię*
- skąd się wziął Twój nick?
- data urodzenia (lub wiek)*
- miejsce zamieszkania (miasto)
- kolor włosów i oczu
- szkoła / zawód
- trzy główne cechy charakteru
2. My i Juve
- od kiedy kibicujesz Juve?
- dlaczego akurat ten klub?
- najlepszy według Ciebie piłkarz w historii klubu
- jakie wydarzenie związane z Juve przyniosło Ci największą radość? (mecz, transfer itp)
- jakie wydarzenie związane z Juve sprawiło Ci największą przykrość?
3.My i forum
- dlaczego zdecydowałeś/łaś zapisać sie na to forum?
- który z użytkowników ma najbardziej zbliżony punkt widzenia do Twojego jeśli chodzi o Juve ( z kim najczęściej sie zgadzasz)
- co Ci sie podoba na tym forum a czego nie tolerujesz.

To pierwsza porcja pytanek, jeśli temat przejdzie to będą następne, jeśli nie to go zamkniemy :D[/quote]

Dowód osobisty :)
Imie: Filip

Moj nick...chyba nie musze tłumaczyć

miejsce zamieszkania: Bydgoszcz

kolorki: kiedyś byłem mocnym blondynem ale z wiekiem włosy mi totalnie zciemniały:) oczy...niebieskie

szkoła: II LO w Bydgoszczy

cechy: uparty, (zawzięty, nieustępliwy) ---> jak gram w piłke :)

My i Juve.

Kibicuje Juve od przegranego finału LM z Borussia Dortmund...ehhh

Dlaczego? Trudno powiedzieć, zobaczyłem i pomyślałem to są ONI to TEN klub.

Najlepszy zawodnik? Myślę że mimo wszystko wielki Alessandro Del Piero. Od młodych lat błyszczał, grał zespołowo, strzelał przepiękne bramki z przeróżnych sytuacji. Jego umiejętności + jego charakter, charyzma daje zespołowi to coś, poczucie bezpieczeństwa i pewności siebie.

Zdecydowanie dwumecz z Realem z sezonu 2002/2003. Wtedy była taka moda na real, wiekszość moich kumpli kibicowała realowi ja jednak byłem za JUVE. Pamiętam pierwszy mecz przegrali 2-1 ale w drugim meczu u siebie na Delle Alpi wygrali 3-1 bezkonkurencyjnie.

Przegrany finał LM z Milanem w karnych. Aż się pobiłem z jednym z moich najlepszych kumpli. Ale to bylo soilniejsze odemnie...niepotrafie przegrywac...

My i forum.

Połącze te pytania w całość.
Dlatego ta strona i dlatego to forum ponieważ otoczenie to jest najlepsza i najbardziej profesionalną grupą ludzi którzy naprawde znają sie na tym co robia. JuvePoland jest puki co bezkonkurencyjna strona o Juve. Myśle ze z kazdym z użytkownikow jestem w stanie sie dogadać, widze ze sa tu ludzie ktorzy wiedza po co tu przyszli:) Podoba mi sie całokształt, to że kibice innych druzyn nie są wyrzycani i są wręcz dopuszczani do dyskusji...co jest bardzo fajna sprawa. Nie spotkałem się z czymś takim co by mnie tu bardzo zdenerwowało...

Pozdrowionka :)

vex

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2006, 15:43

1. Dowód osobisty:
- Damian
- sam nie wiem..
- 17 urodziny jutro :)
- Mielec (podkarpackie)
- włosy czarne oczy brązowe
- II LO w Mielcu / uczeń
- leniwy, uprzejmy :), pomocny
2. My i Juve
- od finału LM z Milanem w Manchesterze
- spodobał mi sie styl gry Juve a potem.. już mi tak zostało, że kibicuje Juve
- nie wiem jacy pilkarze byli kilkanaście lat temu dla tego Alex Del Piero
- odejście Capello.. a tak na serio to nie mam pojecie
- porażka z Milanem w finale LM, degradacja do SerieB

TomiQ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2006, 15:46

1.
- Tomek
- od imienia
- 24 lata
- Sulejów
- włosy ciemny bląd, oczy niebieskie
- sprzedawca w sklepie z odżywkami dla sportowców
- upartość (w dobrym tego słowa znaczeniu ;) ), uczciwość

2.
- 10 lat
- bo kocham kolor czarny i biały ;)... a na powaznie nie wiem dlaczego...
- Platini
- wygrana z Realem w LM w Turynie 3:1 :D
- przegrany finał LM z Milanem

3.
- chciałem poznac opinie innych na dane tematy
- trudno powiedziec....
- ogólnie jest OKI!

WSZYCHO ;)

Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
VIT

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2006, 16:51

1. Dowód osobisty:
- Wiktor
- od imienia
- 11.08.1988r
- Starogard Gdański
- kolor włosów brazowy i oczu niebieski
- 2 liceum ogólnokształcące w Starogardzie Gdańskim
- spokuj, opanowanie, waleczność
2. My i Juve
- od 98'
- odpowiada mi styl gry i polityka transferowa tego klubu nie mówiąc już o ADP
- Del Piero
- wyeliminowanie Realu dwa lata z rzędu były takim wydarzeniem
- finał ligi mistrzów z milanem. no i degradacja do serie B
3.My i forum
- początkowo zapisałem się tylko ze względu na download, ale to się zmieniło
- nie śledze wszystkich tematów, ale wydaje mi się że taką osobą jest Martin
- podoba mi się nawiązywanie kontaktów z kibicami z zagranicy, a nie podobają mi się próby nabijania sobie postów

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2006, 17:46

1. Dowód osobisty:
- imię: Bartosz
- skąd się wziął Twój nick?: Od nazwiska
- data urodzenia (lub wiek) 26.03.1992r.
- miejsce zamieszkania (miasto): Skępe :)
- kolor włosów i oczu: Włosy ciemne :P oczy piwne :D
- szkoła / zawód: Gimnazjum w Skępem
- trzy główne cechy charakteru: Jestem miły, wybuchowy i uparty.
2. My i Juve
- od kiedy kibicujesz Juve?: 06.05.2003
- dlaczego akurat ten klub?: Ponieważ wtedy grał świetnie i fajnie się nazywa :P
- najlepszy według Ciebie piłkarz w historii klubu: hmm... :think: Del Piero i Platini
- jakie wydarzenie związane z Juve przyniosło Ci największą radość? (mecz, transfer itp): zwycięski półfinał z Realem i 29 Scudetto :(
- jakie wydarzenie związane z Juve sprawiło Ci największą przykrość?: Finał z milanem :płaczę: i degradacja do Serie B
3.My i forum
- dlaczego zdecydowałeś/łaś zapisać sie na to forum?: niewiem :P
- który z użytkowników ma najbardziej zbliżony punkt widzenia do Twojego jeśli chodzi o Juve ( z kim najczęściej sie zgadzasz): jest kilku takich :)
- co Ci sie podoba na tym forum a czego nie tolerujesz.: podoba mi się poziom forum a nie podoba to że nie można organizować konkursów. :)

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
ODPOWIEDZ