Którego z zawodników bedzie wam najbardziej brakowac?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ

Którego z zawodników, którzy odeszli bedzie najbardziej brakowac?

Zambrotta
193
62%
Cannavaro
110
35%
Thuram
7
2%
Emerson
1
0%

Liczba głosów: 311
Sebek_xD

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2006, 11:01

Mi najbardziej będzie brakowało Cannavaro, jego gra w destrukcji BYŁA( :( ) niezastąpiona.

Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2006, 12:08

Mi zdecydowanie najbardziej będzie brakowało Zambrotty! To najlepszy lewy oborońca na świecie, tak uniwersalny! Thuram, Emerson, Cana to zawodnicy którzy jeszcze przez 2-3 sezony zagrają na poziomie a Zambro jest młodszy i może grać najlepiej na swojej pozycji jeszcze długi czas!

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
Kuben

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2006, 12:14

Ja najbardziej bylem zwiazany z Canną... ale w ankiecie zaznaczylem Zambre poniewaz gral w Juve przez ladny szmat czasu oraz jego ofensywne rajdy byly poprostu niezastapione... nie wiem co teraz bez Niego zrobimy. Bardzo brakowac mi bedzie Thurama dlatego ze przez wiele lat byl Naszym filarem obrony. Emerson :think: Byl dobry... ale zdecydowanie wole ofensywnych pomocnikow :wink: PzDr ! :)

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
krzysztofjuventus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2006, 12:17

Mi najbardziej szkoda cannavaro i zambrotty tak samo.Straciliśmy dwóch najlepszych obrońców świata.

JUVENTUS TURYN F.C.- A PAN BÓG ZESŁAŁ ICH NA ZIEMIE ABY SIALI ZAMĘT I ZNISZCZENIE
b0unc3

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2006, 10:37

powoli mozna dodac do tej ankiety buffona :( mi najbardziej bedzie brakowac Cannavaro i Zambrotta..

speisi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2006, 05:16

Zdecydowanie najbardziej szkoda jest Zambrotty. Osoba nie do zastąpienia na swojej pozycji, tylko właśnie radzi sobie dobrze na wielu pozycjach : obrona, pomoc , skrzydła po prostu są jego ! I to nie tylko jest piłkarz którego jest mi najbardziej szkoda z powodu sympatii do niego , ale według mnie , piłkarz który wnosił do drużyny najwięcej z tych co odeszli .

Juve_Team

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2006, 13:39

Najbardziej będzie brakowało mi Zambrotty. :(
Był to wszechstronny zawodnik,radził sobie dobrze i w obronie
i w ataku.Szkoda że go straciliśmy :/

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2006, 14:56

Najbardziej mi żal odejścia Cannavaro. Był niekwestionowanym liderem w linii obrony. Często skuteczny pod bramką rywali. A boli mnie to, że przez cały czas powtarzał, że zostanie w Juve. Zambrotta nigdy jednoznacznie się nie wypowiedział, więc do Niego nie mam aż takiego żalu. Poza tym na bokach obrony mamy godnych następców Zambro, takich jak Balzaretti i Chiellini, a na środek ciężko nam będzie znaleźć godnego następce Fabio.

TomiQ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2006, 15:18

Jak wiekszośći Zambro....bedzie brakowało tych rajdów lewą bądz prawą stroną.. :(

Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
Drabik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2006, 16:09

ehhh :( Mi bedize brakować i cannavaro i zambrotty :( To była podpora naszej defensywy :( NA MŚ pokazali na co ich stać :( Że potrafią grać na najwyższym poziome :(

:płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: Ehh....czemu się tak stało że odeszli :/ :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę:

...........::::::::Juventus Turyn::::::::...............
www.sokker.org - najlepszy menager online
lukas1985

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2006, 16:13

będzie mi brakowało tych wszytskich którzy grali w Juve i zdecydowali się odejść... ale najbardziej będzie mi brakowało Zambrotty :/ :angry:
nie żal mi jedynie Capello :whistle:

Majkel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2006, 15:11

Zdecydowanie Zambro. Jego umiejetnosci na pewno sa wyjatkowe, potwierdzil to zreszta na MŚ. Poza tym w Juve byl juz przez pewien czas, stal sie dla mnie wrecz pewnym stałym elementem wyjsciowej jedenastki. Uniwersalny, pozyteczny...-szkoda.
Jednak to ze opuscil klub akurat w tym ciezkim momencie roznie o nim swiadczy.. Wolalbym zeby ciagle gral u nas :)
Jesli mialbym wskazac rowniez drugiego pilkarza to zdecydowanie Thuram.
Po prostu przyzwyczailem sie juz do widoku tego zawodnika w koszulce w bialo czarne pasy...

torin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2006, 17:12

Nie jest zadna tajemnica ze szkoda mi zambrotty... Co do reszty to mam obojetny stosunek.Dlaczego? Otoz thuram juz za czasow lippiego chcial odejsc( choc niewielu to pamieta), cannavaro zawsze kojarzyc mi sie bedzie bardzie z kadra niz z juve, a poza tym on jest nieskrytym kibicem napoli... emerson ( bez komentarza, podobnie jak zlatan) Zmierzam jednak do czegos zupelnie innego. Nie ukrywam ze moj Juventus( i tak juz niech pozostanie) to Juve Lippiego ( moze kiedys wroci) Bardzo mnie wiec cieszy pewna ciekawa rzecz...Jaka? Otoz nie wiem czy ktos zauwazyl ale w sezonie 2002/2003( a wiec sezonie pamietnych pojedynkow z realem madryt) o sile zespolu decydowala 5 zawodnikow: BUFFON,DEL PIERO, NEDVED, TREZEGUET oraz Zambrotta. jak widzimy jedynie Ginaluca zdecydowal sie odejsc. Ponadto zostaja jeszcze namiastki starego pieknego juve w postaci birinellego oraz pessotto(jako dzialacza)Wszystko to co zepsol capello zostalo wyplenione i tylko tych wielkich kosztow tej czystki szkoda a wiec spadek do 2. ligi

To już byłby koniec tego zasranego świata, gdyby ludzie podróżowali pierwszą klasą, a literatura wagonem bagażowym.
MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2006, 18:12

Najbardziej to mi będzie brakować Zambrotty :płaczę: . Jego niesamowite rajdy skrzydłami to było coś :bravo: . A teraz będzie grał w Barcy :płaczę: .Życze mu aby w nadchodzącym sezonie dzieciaki w wieku 10-13 przestały się podniecać Ronim ale zeby podniecały się Zambrottą :D, oraz by skopał tyłki "gwiazdom" Realu :!: :lol:

mariuszbtw

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2006, 22:32

Zdecydowanie Cannavaro i Thurama!!! najlepsi obrońcy świata :(

ODPOWIEDZ