Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki
- Hubert90
- Juventino
Moim zdaniem najlepiej jest pisać do klubów niemieckich ponieważ one zawsze odpisują orginalne grafy!
Mam już z Bayeru, Bayernu, Borussi M., Borussi D., Hansy Rostock, VFB, Werderu, VFL,Kaiserslautern i Herthy ( większość po listach zwykłych ! )
Opłaca się też pisanie do Szwajcari, krajów Arabskich, NORWEGII, Koreii, Japonii i USA bo to są bogate kluby
Mam już z Bayeru, Bayernu, Borussi M., Borussi D., Hansy Rostock, VFB, Werderu, VFL,Kaiserslautern i Herthy ( większość po listach zwykłych ! )
Opłaca się też pisanie do Szwajcari, krajów Arabskich, NORWEGII, Koreii, Japonii i USA bo to są bogate kluby
Dinamo Kyev самые лучшие
FORZA KIEV!!!!
FORZA KIEV!!!!
- Hubert90
- Juventino
Mam małą prośbę może mi ktoś napisać jakie kluby przysyłają bilety na pw?
Proszę!
Jak narazie bilety dostałem m.in od:
Reprezentacji Portugalii
New York Islanders
FK Moskwa
Żalgris Wilno
Szachtar Donieck
Birmingham City F.C.
Flora Tallin
Getafe
HJK HELSINKI
Proszę!
Jak narazie bilety dostałem m.in od:
Reprezentacji Portugalii
New York Islanders
FK Moskwa
Żalgris Wilno
Szachtar Donieck
Birmingham City F.C.
Flora Tallin
Getafe
HJK HELSINKI
Dinamo Kyev самые лучшие
FORZA KIEV!!!!
FORZA KIEV!!!!
- Marianb
- Juventino
Ja dzisiaj dostałem przesyłki z:
Preston a w niej(po mailu):
-książeczke z historią klubu
-kalendarzyk z terminarzem rozgrywek
-pare ulotek związanych z klubem i dyrekcją
PZPN po ok. tygodniu(po liście zwykłym):
-smycz Polska-Kostaryka
-bilet El.ME Polska-Węgry
-książeczka związana z meczem El.ME Polska-Szwecja
-pocztówke Arka Głowackiego,karty zawodników:Mirosława Szymkowiaka,Jacka Krzynówka,Tomasza Kłosa, Jacka Bąka,Michała Żewłakowa i trenera Pawła Janasa
-2 odznaki:PZPN i Polska Mistrzostwa Świata 2006
Preston a w niej(po mailu):
-książeczke z historią klubu
-kalendarzyk z terminarzem rozgrywek
-pare ulotek związanych z klubem i dyrekcją
PZPN po ok. tygodniu(po liście zwykłym):
-smycz Polska-Kostaryka
-bilet El.ME Polska-Węgry
-książeczka związana z meczem El.ME Polska-Szwecja
-pocztówke Arka Głowackiego,karty zawodników:Mirosława Szymkowiaka,Jacka Krzynówka,Tomasza Kłosa, Jacka Bąka,Michała Żewłakowa i trenera Pawła Janasa
-2 odznaki:PZPN i Polska Mistrzostwa Świata 2006
- Jellei
- Juventino
Po roku znowu zacząłem wysyłać maile, razem wyszło ich z 1200 :] Do jakichś 25 (?) paczek z zeszłego roku na razie doszła tylko jedna:
Sheffield Wednesday (19. miejsce w angielskiej Championship w tym sezonie) - malutka przypinka wydana na 100-lecie klubu, które przypadało na rok 1999 :]
Sheffield Wednesday (19. miejsce w angielskiej Championship w tym sezonie) - malutka przypinka wydana na 100-lecie klubu, które przypadało na rok 1999 :]
- Fedo
- Juventino
Dziś po jakimś tygodniu czekania przyszła do mnie paczka z Arsenalu, a w niej:
-karta całego zespołu z sezonu 2005/06 z "twarzyczkami" pojedynczych zawodników z tyłu.
-książeczka "Inside Arsenal 2005/2006"
Czekam (mam nadzieję że się doczekam) jeszcze na paczki od:
-Juventusu
-Bułgarii
-Rumunii
-Manchesteru United
-HSV
-Uefa
-karta całego zespołu z sezonu 2005/06 z "twarzyczkami" pojedynczych zawodników z tyłu.
-książeczka "Inside Arsenal 2005/2006"

Czekam (mam nadzieję że się doczekam) jeszcze na paczki od:
-Juventusu
-Bułgarii
-Rumunii
-Manchesteru United
-HSV
-Uefa
- hubi88wwy
- Juventino
No wiec ja zaczelem interseowac sie tym jakies 2 tygodnie wyslalem pare maili do Federacji i Klubow pilkarskich:) i po 2 tygodniach dostalem list od Federacji Szwedzkije a w nim: KartaZLATANA IBRAHIMOWICA z autografem:DKarta Andreasa Isakson z autografem i Karte calej Reprezenatcji Szwecji z autografami:)Klimat czekam na kolejne;)
FORZA<<>>JUVE
FORZA<<>>JUVE
- Jellei
- Juventino
Kurde bele frak.
Czy wy ludziska naprawdę nie znacie języka angielskiego? I czy nie ma translatorów internetowych, dzięki którym dowiecie się o co chodzi w mailach BEZ nabijania postów?
http://www.babelfish.altavista.com.
Pozdrawiam.
Czy wy ludziska naprawdę nie znacie języka angielskiego? I czy nie ma translatorów internetowych, dzięki którym dowiecie się o co chodzi w mailach BEZ nabijania postów?
Pozdrawiam.
- Ustian13
- Juventino
nie kazdy jest tak dobry jak Ty :shock:Jellei pisze:Kurde bele frak.
Pozdrawiam.
gosciu nie wie to sie pyta... chyba jest ktos taki co mu pomoze a nie tylko najedzie na niego tak jak Ty

------>JUVE<------
- konhad
- Juventino
hubi88wwy pisze:No wiec ja zaczelem interseowac sie tym jakies 2 tygodnie wyslalem pare maili do Federacji i Klubow pilkarskich:) i po 2 tygodniach dostalem list od Federacji Szwedzkije a w nim: KartaZLATANA IBRAHIMOWICA z autografem:DKarta Andreasa Isakson z autografem i Karte calej Reprezenatcji Szwecji z autografami:)Klimat czekam na kolejne;)
FORZA<<>>JUVE
szkoda tylkoze nie z orginalnym :Ptakie "autografy" tosana plakatach w bravosport