Polska IV Liga
- Zambi300
- Juventino
Lublinianka Lublin 8)
To był kiedyś klub.Sam Kazimierz Górski był w nim trenerem
Gdy mnie jeszcze nie było na świecie to byli w czubie IIligi, a teraz środek IV wszystko dlatego że nie ma pieniędzy
To był kiedyś klub.Sam Kazimierz Górski był w nim trenerem
Gdy mnie jeszcze nie było na świecie to byli w czubie IIligi, a teraz środek IV wszystko dlatego że nie ma pieniędzy

- juvepiotr18(stare)
- Juventino
ja mieszkam z Miechowie a miejscowy klub Pogoń Miechów grał 2 sezony temu w 4 lidze jednak teraz bedzie wystepowal w 6 lidze (po złączeniu 4 ligi małopolskiej wschodniej z zachodnia zrobili 6 lige)
Jednak nieprzepadam za Tym klubem(chodzi o zarząd) Chociaż grałem tam 6 lat
a co do lublinianki lublin słyszałem od znajomego kolesia który kiedys tam grał bardzo dawno ze mówili na nich zające
Jednak nieprzepadam za Tym klubem(chodzi o zarząd) Chociaż grałem tam 6 lat
a co do lublinianki lublin słyszałem od znajomego kolesia który kiedys tam grał bardzo dawno ze mówili na nich zające

- Tomecki99
- Juventino
To i ja sie wypowiem. Mieszkam w Ostrołęce gdzie są 2 kluby (50-tys miasto) - Korona Hid Ostrołęka i War-Pol Narew Ostrołęka (grupa mazowiecka). Ja jestem oczywiscie za Narwią. U nas akurat byly pieniadzie bo mielismy pana prezesa Romana Wargulewskiego ze swoja firma War-Pol. Trenerem byl byly selekcjoner reprezentacji Polski Wojciech Łazarek :!: w poprzednim sezonie byl taki moment ze Narew i Korona byly na 2 pierwszych miejscach w tabeli...(oczywiscie Narew 1
) no ale przyszly derby na chyba 5 kolejek przed koncem i...0-0. Nadnarwianka Pułtusk wuykorzystała okazje i wyprzedzila zarowno Narew jak i Hid
ostatecznie tabela wygladala tak: http://narew.ostroleka.pl/tabela.php Z zespolem porzegnal sie Łukasz Grzeszczyk (zapamietajcie i nazwisko) ktory przeszedl do...Wisły Płock :!: a takze Sudy Ozuach (przeszedl do Mazura Karczew-pozdro dla bienia
) i inni. Natomiast w sezonie 05/06 klub opuscil Marcin Truszkowski ktoty dolaczyl do zespolu ŁKS-u i pomogl awansowac Łodzianom do 1 ligi a obecnie gra w w Bełchatowie w GKS-sie BOT Bełchatow. Mam nadzieje ze w tym sezonie wkoncu wejdziemy do tej jakze upragnionej III ligi. Pozdro dla wsyzstkich kibicow IV ligowzch zespolow 

...::: F O R Z A J U V E N T U S :::...
- Mejgus
- Juventino
szczerze mowiac to zawsze myslalem ze ta zawisza grajaca w 4 lidze to rezerwy a tu prosze. dobrze wiedziec zeto osobny klub bede mogl sie wybic z taka informacja
U mnie w miescie sa w sumie 2 kluby. Elana ktora walczy o 2 lige i Pomorzanin ktory spadl do A-klasy.

U mnie w miescie sa w sumie 2 kluby. Elana ktora walczy o 2 lige i Pomorzanin ktory spadl do A-klasy.
- Pilekww
- Juventino
U mnie w mieście, w Przewosrku wlasnie na ten sezon do IV Ligi awansował ORZEł PRZEWORSK
. Nie jestm fanem, na mecze chodze żadko ale wyniki znam i życze im jak najlepiej! O awans do III Ligi będzie ciężko ale jak sie utrzymają w IV to będzie dobrze!
Jest u nas spora grupa kibiców, dobrych kibiców
:!:

Jest u nas spora grupa kibiców, dobrych kibiców

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- pakman
- Juventino
W naszej Złotoryi tez mamy 4 lige . Gornik po 1 pelnym emocji sezonie utrzymal sie w lidze chociaz nasze losy wazyly sie doslownie do 90 minuty ostatniego meczu kolejki <ufff> . w 92 strzelilismy na 1-0 i utrzymanie stalo sie faktem ! Teraz chlopaki ostro trenowali przed nowym sezonem. Grali np z II-ligowa Miedzia Legnica . W sobote 1.kolejka nowego sezonu. Na poczatek BKS Boleslawiec . Awans jest raczej nierealny ale srodek tabeli ? hmmm czemu nie ? Chetnych zapraszam na http://www.zks-gornik.pl/ .
"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !