"The Month Of Football Fever" by Mateusszek

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2006, 13:45

The Month Of Football Fever

Obrazek

Przedstawiam wam moją najnowszą kompilację o zakończonych niespełna miesiąc temu Mistrzostwach Świata - "The Month Of Football Fever". W filmiku znajdziemy wszystko, co piłkarsko najlepsze widzieliśmy na niemieckim turnieju: piękne bramki oraz dryblingi. Wszystko to zostało okraszone bardzo dynamiczną muzyką. Z mojej strony mogę dodać, że do tej pracy przyłożyłem się bardzo sumiennie i od strony technicznej to chyba moja najlepsza kompilacja.

Tytuł: The Month Of Football Fever
Autor: Mateusszek
Długość: 4.51 min
Rozmiar: 65 mb
Specjalnie dla: EuroGoal.pl
Muzyka: Luca Turilli "War Of The Universe", Herbert Gronemeyer "Celebrate The Day"
Podziękowania: Chazo, Footyfanatic, Paulo, Pompey Lad, RiOldTrafford, Ryan Babel, Toone10, Xd3vilx

Link: The Month Of Football Fever (EuroGoal - zapisz jako)
Link: The Month Of Football Fever (RapidShare)

Zachęcam do ściągania mojej pracy. Życzę wysokich transferów oraz miłego oglądania. Czekam na recenzje mojej kompilacji. Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 31 lipca 2006, 12:28 przez Mateo, łącznie zmieniany 1 raz.

JuventinoPS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2006, 14:23

...
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2009, 20:14 przez JuventinoPS, łącznie zmieniany 1 raz.

Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2006, 15:50

Zazdrosc:angry:

To mnie ogarnia jak ogladam Twoje kompilacje. Gratuluje zgadzam sie z wypowiedzia Juvefanika- kompilacja wysmienita. Wielkie brawa :bravo:

Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
Pawełek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2006, 15:55

Kompilacja bardzo dobra... jednak podobnie jak JuveFanik uważam że nie jest to Twoja najlepsza kompilacja i stać Cię na więcej :) doskonale zgrałeś muzykę z poszczególnymi filmikami... było mało efektów i uważam że to dobrze ponieważ bez sensu żeby kompilacja była aż "zasypana" efektami. Bardzo podobało mi się osobne przedstawienie finału. Radośc włoskich piłkarzy i smutek Davida Trezeguet, a także zdenerwowanie i stres.

9+ / 10 :)

Powodzenia :!: :)

EDIT:

Mateusszek mógłbyś wrzucić na jakiś server piosenki których użyłeś w tej kompilacji?

EDIT 2:
naros pisze: Bardziej podobała mi się Roberto Baggio God from Italy ale ta jest na drugim miejscu.
mJaUcViEej pisze:Mateusszek od pamiętnego "Will great Del Piero come back" (zawsze o tym wspominam) idealnie trafia w mój gust.
Zapomnieliście o kompilacji Mateusszka na Turniej Kompilatorów..

Alex Del Piero "Remember This Name" :)

Rownież wspaniała kompilacja.
Ostatnio zmieniony 30 lipca 2006, 21:27 przez Pawełek, łącznie zmieniany 4 razy.

Sky is the limit!
Del Rajko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2006, 16:25

Oryginalny nie będe i podpisuje się pod tym co powiedzieli pozostali. Kompilacja pierwsza klasa, jak zawsze z resztą. Muzyka idealnie pasuje do filmiku, kompilacja czysta bez jakiś fajerwerków ( chodzi mi tu o przejścia ) Bardzo przyjemnie się ją ogląda ... Jedno ale :
Zabrakło mi w niej parad bramkarskich, a tych przecież na Mistrzostwach nie brakowało :( Jedna obrona Buffona po strzale Zidane'a to jednak troche mało :roll:
Poza tym naprawde :ok: 8/10

BartekGajda9

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2006, 16:35

Kompilacja bardzo dobra jak już na Mateusszka przystalo :wink: podobała mi się rytmiczność tej pracy. Bez zastojów, fajnie ukazany cały puchar. Widać, że włożyłeś w nią mnóstwo serca i pracy. Oby tak dalej :bravo:

"To trochę dziwne, ale uwierzcie mi, w życiu nie popełniłem większego błędu", "Obecnie pracuję nad tym, żeby móc wrócić do Juventusu" - tak Canna WRACAJ !!
rad3k88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 lipca 2006, 16:40

Po obejrzeniu kompilacji Grabarza (LINK)pomyślalem ze lepszej chyba zrobić się już nie da. Ale Mateusz sprostal wyzwaniu, kompilacja jest świetna (to nie zmienia faktu ze tą Grabarza nadal uważam za zaje***tą).
Video jest świetnie zgrane z muzyką, która jest rewelacyjna, szkoda ze sam wcześniej tego kawałka nie miałem. Mało efektów, a te które zastosowałeś są świetne, dobrze wszystko zgrałeś za pomocą przyblizeń i oddaleń, jak i ... nie wiem jak to nazwać... powycinanych klipów... .
Fajny klimat, dzięki któremu w ogóle sie nie nudziłem, a gdy kompila sie skonczyła, pozostał tylko niedosyt że to już...

6-/6

mncierlak

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 lipca 2006, 16:58

No widze ze niezlż robote wykonaleś, wszytsko pasuje do ciebei. Treaz moglbys pomyslec nad czyms o Juve, chodzi mi o zaistnila sytuacje czyli zniszczenie naszego koubu, i odejscie kluczowych zawodnokow sprzedawczykow. Cos KU POKRZEPIENIU SERC !! Co ty na to ??

Cavenaghi_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2006, 17:41

mncierlak pisze:No widze ze niezlż robote wykonaleś, wszytsko pasuje do ciebei. Treaz moglbys pomyslec nad czyms o Juve, chodzi mi o zaistnila sytuacje czyli zniszczenie naszego koubu, i odejscie kluczowych zawodnokow sprzedawczykow. Cos KU POKRZEPIENIU SERC !! Co ty na to ??
:rotfl: :rotfl: :rotfl: człowieku jakie ty masz braki w ortografii :smile:

Kompilka naprawde spoko :bravo: polecam

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2006, 18:05

Świetna kompilacja jednak nie najlepsza jaką zrobiłeś. Bardziej podobała mi się Roberto Baggio God from Italy ale ta jest na drugim miejscu. Wybrałeś naładniejsze bramki i najważniejsze momenty Mistrzostw! Świetna praca moja ocena to 6-/6.
Pozdrawiam

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
Discordia

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2006, 18:54

mncierlak pisze:No widze ze niezlż robote wykonaleś, wszytsko pasuje do ciebei. Treaz moglbys pomyslec nad czyms o Juve, chodzi mi o zaistnila sytuacje czyli zniszczenie naszego koubu, i odejscie kluczowych zawodnokow sprzedawczykow. Cos KU POKRZEPIENIU SERC !! Co ty na to ??
Zdecydowanie popieram :D

Mógłbyś też zrobić kompilację np. tylko o Buffonie. Sporo ładnych parad miał na Mundialu.
Ostatnio zmieniony 07 grudnia 2006, 20:55 przez Discordia, łącznie zmieniany 1 raz.

mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2006, 21:00

Obiecałem autorowi, że skomentuje tę kompilację, ale nie chce mi się. Bo po co po raz kolejny pisać jaka ona fajna, super, itd. Dla mnie to jest po prostu praca na poziomie naszego najlepszego kompilatora. Nie wiem czy można te materiały skleić lepiej. Mateusszek od pamiętnego "Will great Del Piero come back" (zawsze o tym wspominam) idealnie trafia w mój gust. Kompilacja jest wykonana wzorowo, fajne przybliżenia, przyspieszenia i co ciekawe, gdy podczas oglądania zastanawiałem się czy jakaś akcja została przez autora ujęta, ta za chwilę ukazywała się na monitorze.

Moja ocena to 6-/6, bo nie urzekło mnie aż tak jak przy kompili o Del Piero. Chociaż trzeba przyznać, że sama końcówka i moment podniesienia pucharu został przedstawiony bardzo fajnie.

Uff... to na tyle. Może mało szczegółowo, ale nie dostrzegam w tej pracy błędów :smile:

:bravo:

Paulo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2006, 22:52

Ja również, jak kolega wyżej nie będe pisał, że kompilacja jest genialna, cudowna itd., bo to wiadomo. :-D
Podoba mi się, że Mateusszek cały czas się rozwija jako kompilator i nie stoi w miejscu, albo nie cofa się w rozwoju jak niektórzy koledzy po fachu. Podobało mi się zdanie Juvefanika na temat "czystości" tej kompilacji, pokazuje ona, że nie trzeba używać nie wiadomo ilu bajerów i efektów, aby kompilację oglądało się z przyjemnością. Poza tym do MŚ bardziej pasuje właśnie takie przedstawienie wydarzeń.

Mam nagraną bardzo dobrą, moim zdaniem, kompilację na temat graczy Juve w kadrze Italii z telewizji SKY, trwa około 10 minut. Warto zobaczyć i jak znajdę czas to wrzucę ją na serwer.

A do autora kompilacji mam tylko jedno, po prostu rób tak dalej, a napewno kiedyś ktoś Ci to wynagrodzi. Zresztą za jedną z naszych kompilacji już otrzymaliśmy coś bardzo cennego, co nie Mateusszek 8)

morfeuszrejowiec

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2006, 11:51

Powiem tak: Żadna nowość, jak zwykle kompilacja genialna :bravo: . Świetna music. Fragmenty z mundialu też najlepsze wybrales...najbardziej mi sie podobała końcowka z finałem :D
Moja ocena 9+/10
PS. Była by 10 jak bys cos o Polsce tam dał, np. chociaz jedna bramke Bosackiego i kilka interwencji Boruca :)

Kombinat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2006, 12:26

Kompilacja nie nadzwyczajna, ale wykonana bardzo dobrze. Ogląda się bardzo przyjemnie, jest w miarę dynamiczna, muzyka pasuje do akcji.
Właśnie to, że ogląda się bardzo dobrze jest największym plusem. Jedna z niewielu w której wszystkie akcje są w bardzo dobrej jakości, co także poprawia przyjemność oglądania. - ale to raczej samo wyszło :) mundial był przecież "przed chwilą".
Dziełem ona na pewno nie jest, raczej pokazówką umiejętności.
Przyczepię się do tego, że wcale nie poczułem mundialowej gorączki... zero emocji podczas oglądania. Poprostu ogladnąłem ładnie wykonany zlepek akcji, bramek itp.
Nie wiem czy wolno mi narzekać na brak emocji, gdyż nie wiem czy planowałeś je wpleść w ten filmik. Jeśli tak - to nie wyszło. Jeśli nie - to wyszła ciekawa mundialowa pigułka.

Dodam jeszcze ocenę: solidne 4+/6. Ewentualnie byłbym w stanie naciągnąć na 5 z dwoma minusami :)
Ostatnio zmieniony 31 lipca 2006, 21:13 przez Kombinat, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ