Inter świętuje tytuł sprawiedliwych- ŻENUJĄCA SPRAWA!
- ZIBI BONIEK
- Juventino
Wczoraj w nocy kibice Interu Mediolan świętowali 'zdobycie' czternastego w historii Scudetto. Nerazzurri zostali mistrzami Włoch w wyniku afery Calciopoli i werdyktu sądowego odbierającego tytuł Juventusowi Turyn. To ich pierwsze mistrzostwo od siedemnastu lat.
Na oficjalnej stronie klubu pojawiły się wczoraj fotografie Mistrzów i napis głoszący, iż to "Tytuł Sprawiedliwych".
Mnie osobiście ta wiadomość bardzo rozsmieszyła, pokazuje ona jak kibice Interu bardzo byli spragnieni jakiegokolwiek sukcesu. To pragnienie przysłoniło im na tyle oczy , że nie są wstanie zobaczyć, że tytuł ten dostali przy stole i to kosztem największego i najgrozniejszego przeciwnika Juventusu z którym w grze bez polityki i oszustw czyli w grze na boisku, poprostu zawsze zostawali bez szans. Nie potrafie zrozumieć tego jak można sie cieszysć z pucharu zdobytego po 17 latach przerwy(17!!) przy stoliku. Jeszcze dodatkowo fakt, że nazwali oni ten tytuł tytułem sprawiedliwych zwalił mnie z nóg. :rotfl: Tym zachowaniem kibice i działacze Interu pokazali , że nie są klubem który można traktować poważnie. Jakie jest wasze zdanie na ten temat ?? Czy Inter jako klub sportowy można traktować poważnie??
Na oficjalnej stronie klubu pojawiły się wczoraj fotografie Mistrzów i napis głoszący, iż to "Tytuł Sprawiedliwych".
Mnie osobiście ta wiadomość bardzo rozsmieszyła, pokazuje ona jak kibice Interu bardzo byli spragnieni jakiegokolwiek sukcesu. To pragnienie przysłoniło im na tyle oczy , że nie są wstanie zobaczyć, że tytuł ten dostali przy stole i to kosztem największego i najgrozniejszego przeciwnika Juventusu z którym w grze bez polityki i oszustw czyli w grze na boisku, poprostu zawsze zostawali bez szans. Nie potrafie zrozumieć tego jak można sie cieszysć z pucharu zdobytego po 17 latach przerwy(17!!) przy stoliku. Jeszcze dodatkowo fakt, że nazwali oni ten tytuł tytułem sprawiedliwych zwalił mnie z nóg. :rotfl: Tym zachowaniem kibice i działacze Interu pokazali , że nie są klubem który można traktować poważnie. Jakie jest wasze zdanie na ten temat ?? Czy Inter jako klub sportowy można traktować poważnie??

BIANCO-NERO PER SEMPRE! FORZA JUVE!
- LordJuve
- Juventino
Moje zdanie odnosnie w ogóle zabrania nam tytulow mistrzowskich jest chyba kazdemu znane. Wiadomo, skoro zabrali je nam a Milan dostal smieszna kare to automatycznie dostal Inter nasze mistrzostwo bo to kolejna druzyna po Juve i Milanie w Serie A, no wlasnie, kolejna druzyna, ktora na boisku dostawała od Juve(ach, ten gol zwycieski Del Piero z wolnego, tam tez nam sedzia pomogl
) poza nim jednak wyszla z tarczą.
Ja na miejscu kibicow Interu nie cieszylbym sie tak, ten tytul nie jest Interu, lecz Juventusu, Inter dostal niesprawiedliwie zabrane trofeum i tyle.
Oczywiscie nalezy traktowac Inter powaznie jako klub pilkarski to to mimo wszystko ciagle czałowka(Puchar Włoch ostatni, finał), ale w Serie A byli od nas gorsi i tyle...

Ja na miejscu kibicow Interu nie cieszylbym sie tak, ten tytul nie jest Interu, lecz Juventusu, Inter dostal niesprawiedliwie zabrane trofeum i tyle.
Oczywiscie nalezy traktowac Inter powaznie jako klub pilkarski to to mimo wszystko ciagle czałowka(Puchar Włoch ostatni, finał), ale w Serie A byli od nas gorsi i tyle...
- Gregor del Ptasior
- Juventino
Ja bym to raczej nazwał "tytułem skorumpowanych", albo "tytułem nieudaczników". Bo jak inaczej można nazwać drużynę, która przez 17 lat nie potrafiła wywalczyć mistrzostwa inwestując olbrzymią kasę w graczy? Dopiero frajerzy za stolikiem musieli im to mistrzostwo dać 

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
:rotfl: :rotfl:
Jako, że po zdobyciu mistrzostwa przez Juventus kibice Interu przychodzili tutaj i gratulowali tytułu tak i ja w tym miejscu chciałbym pogratulować zdobycia przez ich drużyne mistrzostwa Włoch :rotfl:
Jako, że po zdobyciu mistrzostwa przez Juventus kibice Interu przychodzili tutaj i gratulowali tytułu tak i ja w tym miejscu chciałbym pogratulować zdobycia przez ich drużyne mistrzostwa Włoch :rotfl:
- Swider10
- Juventino
Ja bym im pogratulował naprawde szczeze tutułu gdyby wygrali go prawidłowo i mieli najwiecej punktów ze wszystkich, ale jak juz tu pisano tytuł dostali przy stoliku, jezeli Inter w przyszłym sezonie zdobedzie Scudetto (trzeba przyznac ze maja najwieksze szanse na to) to im pogratuluje ale tego Scudetta nie mozna im pogratulować, bo go poprostu nie zdobyli. Wygralismy z nimi dwa razy to chyba o czyms swiadczy (Inter nie ejst najlpeszy we Włoszech). Dziwie sie bardzo tym faną Interu ktorzy (szczegolnie we Włoszech) wyszli na ulice iświetowali swoj 14-sty tytuł, dlamnie Scudetto to juz było świętowane i dlamnie puchar nadal jest w Turynie!!
..................292929..................292929...........
.................29......29...............29......29..........
...........................29...............29......29.........
..........................29................29......29.........
.........................29..................292929...........
........................29..........................29...........
.......................29..........................29............
.....................29...........................29.............
...................29292929................29..............
..................292929..................292929...........
.................29......29...............29......29..........
...........................29...............29......29.........
..........................29................29......29.........
.........................29..................292929...........
........................29..........................29...........
.......................29..........................29............
.....................29...........................29.............
...................29292929................29..............
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- AmericanPsycho
- Juventino
PRAWIE JAK MISTRZOSTWO! To żałosne na prawde. Niech jeszcze przejadą autobusem przez swoją wieś to już chyba cały świat się będzie z nich śmiał. Najbardziej to denerwują mnie jednak teraz wypowiedzi tych wszystkich cwaniaków- piłkarzy i kibiców. Jeden tekst który się powtarza: "Gdyby Juve nie ustawiało meczy to Inter wygrałby to mistrzostwo sam..." I jak tutaj człowieka ma krew nie zalewać.
Do adminów JP : Panowie, nie zmieniajcie liczby 29 na stronie głównej! :]
Do adminów JP : Panowie, nie zmieniajcie liczby 29 na stronie głównej! :]
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- Waldini
- Interista
Coz, pozostala wam tylko ironia... Ale co mozecie innego pisac skoro jestescie kibicami klubu w ktorym wyniki sportowe zalatwialo sie przy pomocy oszustw. Zostaliscie przykladnie ukarani i juz zawsze bedziecie kojarzeni z przekretami, zreszta zawsze tak byliscie kojarzeni tyle, ze na wasz zespol nie bylo zadnych oficjalnych dowodow. Lecicie do B (co za hanba!!!) i mam nadzieje, ze klimat w Serie A oczysci sie bez was. No to teraz mozemy juz liczyc Juventusowi lata bez scudetto, ja mysle ze dojdziecie przynajmniej do 15 :rotfl:
Moje serce jest czarno-niebieskie. Forza Inter!
Serie B?? We have never been there...

- Ulisses
- Qualità Juventino
Inter Mediolan dostał (nie mylić z wywalczeniem) Mistrzostwo Włoch tylko dlatego, że napisali do fundacji "Mam marzenie" i zostało ono spełnione
Inter Mediolan prawie jak Mistrz
P.s. Nie podejmuje dyskusji z zadnym intertristą
na temat mojego postu... Zatem nie wzywajcie mnie do odpowiedzi... Moje zdanie znacie...
Inter Mediolan prawie jak Mistrz
P.s. Nie podejmuje dyskusji z zadnym intertristą
- M.
- Juventino
Jakich oszustw? Poczytaj uzasadnienie wyroku.Waldini pisze:Ale co mozecie innego pisac skoro jestescie kibicami klubu w ktorym wyniki sportowe zalatwialo sie przy pomocy oszustw.
Ludzie o tym zapomną. Milan również nie jest kojarzony z przekrętami.Waldini pisze:Zostaliscie przykladnie ukarani i juz zawsze bedziecie kojarzeni z przekretami
Teraz też nie ma.Waldini pisze:zreszta zawsze tak byliscie kojarzeni tyle, ze na wasz zespol nie bylo zadnych oficjalnych dowodow.
Hańbą jest wyrok sądu.Waldini pisze:Lecicie do B (co za hanba!!!)
Niemożliwe, tylko Inter może poszczycić się tak świetnym wynikiem, nie będziemy w stanie Was przegonić.Waldini pisze:No to teraz mozemy juz liczyc Juventusowi lata bez scudetto, ja mysle ze dojdziecie przynajmniej do 15 :rotfl:
:roll:
- JUVEFANE_10
- Juventino
Dokładnie a że akurat w komisji siedzieli kibice Interu to dlaczego nie mieli by dostać oni tego Mistrzostwa. :rotfl: Nie rozumię kibiców Interu cały czas mówili ze jak dostaną Mistrza to nie będą świętować a tu prosze.Ulisses pisze:Inter Mediolan dostał (nie mylić z wywalczeniem) Mistrzostwo Włoch tylko dlatego, że napisali do fundacji "Mam marzenie" i zostało ono spełnione![]()
Wkoncu coś Mancini osiągnol w lidze z Interem ale niestety kosztem innych,bo inaczej nie umią
- Ustian13
- Juventino
hanba to jest kibicowac interowi! tylko my wywalczylismy te mistrzostwo na boisku, czy z oszustwami czy nie (ja wierze ze nie) pilkarze walczyli, zostawiali na nim swoje zdrowie! a wy? tylko dzieki ukladom waszych dzialaczow zostalo wam przyznane te scudetto. chyba jednak nie powienienes sie tutaj wypowiadac! a radosc pozostawic dla siebie!
------>JUVE<------
- Vimes
- Juventino
A mi jest naprawdę żal kibiców Interu, tyle się biedaczyska naczekały na ten tytuł, tyle lat się frustrowali z powodu nieudolności ich pupilków, tyle łez wylali, że teraz ta eksplozja radości z powodu otrzymania tytułu wcale, a wcale mnie nie dziwi.
Prosili i prosili Mikołaja, że ten w końcu musiał się zlitować, bo przecież święty, więc dostali scudetto jak prezent pod choinkę.
Niech się cieszą póki mogą, pozwólmy im na tą radość, bo załamania nerwowego albo depresji jeszcze dostaną.
Na następną okazję do świętowania znowu będą czekać wiele lat, więc niech się cieszą, bo musi im to na długo wystarczyć :twisted:
Swoją drogą naprawdę jest się czym martwić, bo jak po apelacji tytuł wróci do prawowitego właściela, to żeby oni sobie jakieś krzywdy nie zrobili z tego powodu, chłopaki bądzcie rozsądni nie róbcie niczego głupiego
Interisti gratuluję wam otrzymania tytułu
Prosili i prosili Mikołaja, że ten w końcu musiał się zlitować, bo przecież święty, więc dostali scudetto jak prezent pod choinkę.
Niech się cieszą póki mogą, pozwólmy im na tą radość, bo załamania nerwowego albo depresji jeszcze dostaną.
Na następną okazję do świętowania znowu będą czekać wiele lat, więc niech się cieszą, bo musi im to na długo wystarczyć :twisted:
Swoją drogą naprawdę jest się czym martwić, bo jak po apelacji tytuł wróci do prawowitego właściela, to żeby oni sobie jakieś krzywdy nie zrobili z tego powodu, chłopaki bądzcie rozsądni nie róbcie niczego głupiego

Interisti gratuluję wam otrzymania tytułu

- Waldini
- Interista
Rozumiem ze ta 13 w twoim nicku oznacza twoj wiek... To by wiele tlumaczylo...Ustian13 pisze:hanba to jest kibicowac interowi!
Jasne zostaliscie skazani nieslusznie, Moggi nie wybieral sobie sedziow, w ogole jaki Moggi?? Zadnych telefonow przeciez nie bylo, on nie potrafi nawet korzystac z telefonu :rotfl:
Mozecie sie motac jak chcecie, ale fakty sa takie:
Macie 27 mistrzostw i gracie w Serie B z ujemnymi pkt :rotfl:
Moje serce jest czarno-niebieskie. Forza Inter!