Pokaż swoją twarz
- Italia6
- Juventino
Nordahl --->Barwy właśnie są jak najbardziej właściwe. :-D
White_ Wolv---> Na żaden topless raczej bym nie liczyła
White_ Wolv---> Na żaden topless raczej bym nie liczyła

Ostatnio zmieniony 04 czerwca 2006, 13:31 przez Italia6, łącznie zmieniany 2 razy.
FORZA JUVE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FORZA ITALIA !!!!!!!!!!!!!
FORZA ITALIA !!!!!!!!!!!!!
- Lypsky
- Juventino
Twoich wypowiedzi nic ani nikt nie pobije "milanisto" :lol:nordahl pisze:Wlasnie Ciebie mi brakowalo w tej farsie. Ciebie i Twoich super-trafnych, adekwatnych do sytuacji, przemyslanych i madrych komentarzy.
Zmień od czasu do czasu coś w swoich postach (powtarzanie tych samych dennych tekstów) bo powoli robi się to nudne.
Walnij się patelnią w łeb (metoda wymyślona przez milanistów), może będzie lepiej?

[']nordahl pisze:btw. idz do Ojca Rydzyka.
Nie ma to jak super-trafny adekwatny do sytuacji, przemyślany i mądry komentarz.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Venomik
- Juventino
Italia - robisz furorę na forum, jak widzę 
Aż by się chciało pochwalić na forum znajomością z taką dziewczyną, przez chwilę zastanawiałem się jak to zrobić niby przypadkiem, ale że nic takiego mi nie przyszło do głowy to sobie dam spokój

Aż by się chciało pochwalić na forum znajomością z taką dziewczyną, przez chwilę zastanawiałem się jak to zrobić niby przypadkiem, ale że nic takiego mi nie przyszło do głowy to sobie dam spokój

Dirty mind
- aSsItCh
- Juventino
www.assitch.fotka.pl (jestem śliczny) :]

Kwiat miłości rozkwita w świetle uczuć
I w nim też usycha...
Gdy nadejdzie czas by odbyć ostatnią podróż
Będę myślał o Tobie...
- pajoo
- Juventino
- kaktus23
- Juventino
UlTrAs napisał:
Przeszedłeś już etap kibicowania Juve,
nordahl
Tego kibicowaniem nazwac nie mozna. Raczej okres choroby, dola emocjonalnego, whatever. Cokolwiek to bylo dzisiaj sie tego wstydze i chcialbym to wymazac z pamieci.
Nie wiem nordahl jak taki baran jak ty mógł kiedykolwiek być kibicem Starej Damy? Poza tym nie wiem co ty robisz na tej stronie? Nikt cie tu nie chce, twoje komentarze są płytkie, skupiasz sie tylko na obrażaniu Juve. Tym samym udowadniasz że jesteś niesamowitym kretynem i nie możesz sie pogodzić z tym żę JUVE jest zdecydowanie leprze od twojego milanu. Poza tym swoją wypowiedzią mówiącą o tym żę byłeś już kibicem Juve udowadniasz że jesteś nic nie wartym pajacem zmieniającym tylko przynależność klubową w zależności od mody panującej w twoim płytkim środowisku. Chłopczyku przemyśl to co robisz i po prostu nie pokazuj sie tutaj więcej.
Szkoda mi tylko tego, że znowu dostanę kartke obrażając ciebie, ale trudno. <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> trzeba tępić
Przepraszam wszystkich że wypowiedź wogóle nie jest związana z tematem ale denerwuje mnie ten kretyn nordahl
Dajesz świetny przyklad
Odświeżyć temat, żeby nawrzucać zbanowanemy gościowi, nic tylko pogratulować :doh:
Przeszedłeś już etap kibicowania Juve,
nordahl
Tego kibicowaniem nazwac nie mozna. Raczej okres choroby, dola emocjonalnego, whatever. Cokolwiek to bylo dzisiaj sie tego wstydze i chcialbym to wymazac z pamieci.
Nie wiem nordahl jak taki baran jak ty mógł kiedykolwiek być kibicem Starej Damy? Poza tym nie wiem co ty robisz na tej stronie? Nikt cie tu nie chce, twoje komentarze są płytkie, skupiasz sie tylko na obrażaniu Juve. Tym samym udowadniasz że jesteś niesamowitym kretynem i nie możesz sie pogodzić z tym żę JUVE jest zdecydowanie leprze od twojego milanu. Poza tym swoją wypowiedzią mówiącą o tym żę byłeś już kibicem Juve udowadniasz że jesteś nic nie wartym pajacem zmieniającym tylko przynależność klubową w zależności od mody panującej w twoim płytkim środowisku. Chłopczyku przemyśl to co robisz i po prostu nie pokazuj sie tutaj więcej.
Szkoda mi tylko tego, że znowu dostanę kartke obrażając ciebie, ale trudno. <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> trzeba tępić
Przepraszam wszystkich że wypowiedź wogóle nie jest związana z tematem ale denerwuje mnie ten kretyn nordahl
Dajesz świetny przyklad

- deszczowy
- Juventino
No, skoro tylu przede mną się odwarzyło...
http://www.fotka.pl/osoba.php?id=616401
Najładniejsza na zdjęciu jest różyczka...
http://www.fotka.pl/osoba.php?id=616401
Najładniejsza na zdjęciu jest różyczka...

- juvepiotr18(stare)
- Juventino
- speisi
- Juventino
- JUVEFANE_10
- Juventino
- ...Maksiu...
- Juventino
- Pawel_GL
- Juventino

obecnie już bez długich włosów

link: http://img388.imageshack.us/my.php?image=pawelekbp7.jpg