Finał Pucharu Konfederacji
- nookie
- Juventino
Wlasnie niedawno skonczyl się mecz Francja-Kamerun(finał Pucharu Konfederacji) który to został wygrany przez Francję..ja lubię Francuzów ale w tym meczu wolałem jednak aby to piłkarze z Afryki wygrali ten Puchar...ale cóż..nie udalo sie..podoba mi sie to, że uhonorowany medalem został wielki portret zmarłego Marca Foe który stał przy ławce rezerwowych Kamerunu przez cały mecz...Byłby to wspaniały turniej, ale smierć tak wspaniałej osoby jak Foe zaćmiła całą radość z pilki nożnej...
Pokój Jego duszy (*)

Pokój Jego duszy (*)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- kostekyo
- Juventino
Ja takze jestem bardzo wzruszony cala oprawa tego spotkania i bardzo spodobalo mi sie to ze na poczatku kapitanowie wniesli oportret Foe i ze druzyny razem stanely w kolko i uczcili pamiec pilkarza minuta ciszy. [*] [*] [*]
- booyak
- Juventino
[']['][']['['][']['['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']][']['][']['][']]['][']['[']['][']['['][']['['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']]['][']['][']['][']['][']['['][']['['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']][']['][']'[']['][']['['][']['['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']]['][']['][']['][']['['][']['['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']][']['][']['][']]['][']['][']['][']]['][']['][']][']]['][']['][']]['][']['][']]['][']['][']['['][']['['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']][']['][']['][']][']['][']['][']['][']['['][']['['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']][']['][']['][']]['][']['[']['][']['['][']['['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']]['][']['][']['][']['][']['['][']['['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']][']['][']'[']['][']['['][']['['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']]['][']['][']['][']['['][']['['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']][']['][']['][']]['][']['][']['][']]['][']['][']][']]['][']['][']]['][']['][']]['][']['][']['['][']['['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']][']['][']['][']][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
To ja moze coś o meczu. Mecz stał na bardzooo przeciętnym poziomie jak na finał. Brakowało takiej żywej gry i tempa. Obaj trenerzy wystawili bardziej rezerwowy skład. W 77' min. wszedł L.Thuram i to po jego przepięknym światowej klasy podaniu T.Henry w dogrywce wpakował złotego gola kolanem
Cała ceremionia była bardzo wzruszająca a to pzrez śmierć FOE, to były naprawdę piękne pbrazki, właśnie bo piłka nożna ŁĄCZY nie dzilei.
M.V FOE jeszcze raz, spoczywaj w pokoju!Tam na gózre będzie Ci lepiej
M.V FOE jeszcze raz, spoczywaj w pokoju!Tam na gózre będzie Ci lepiej

- wilq
- Juventino
']['][']['['][']['['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']][']['][']['][']]['][']['[']['][']['['][']['['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']]['][']['][']['][']['][']['['][']['['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']][']['][']'[']['][']['['][']['['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']]['][']['][']['][']['['][']['['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']][']['][']['][']]['][']['][']['][']]['][']['][']][']]['][']['][']]['][']['][']]['][']['][']['['][']['['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']][']['][']['][']][']['][']['][']['][']['['][']['['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']][']['][']['][']]['][']['[']['][']['['][']['['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']]['][']['][']['][']['][']['['][']['['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']][']['][']'[']['][']['['][']['['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']]['][']['][']['][']['['][']['[']['][']['] Foe spoczywaj w pokoju
- juveluck
- Juventino
Jezeli chodzi o mecz finalowy to bylem za francja tak jak zreszta od pocztaku rozgrywek. Ciesze sie ze nasz Thuram mial wydatny udzial przy bramce Henrego(niestety juz nie naszego
). Ale mecz co tu durzo mowic nie satl na najwyzszym poziomie. A co do oprawy to bradzo mi sie podobalo zachowanie pilkarzy. Od odsluchania hymnow po wspolne wzniesienie pucharu

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!