Finał Pucharu Konfederacji

Pokój dla fanów piłki reprezentacyjnej.
ODPOWIEDZ
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2003, 00:06

Wlasnie niedawno skonczyl się mecz Francja-Kamerun(finał Pucharu Konfederacji) który to został wygrany przez Francję..ja lubię Francuzów ale w tym meczu wolałem jednak aby to piłkarze z Afryki wygrali ten Puchar...ale cóż..nie udalo sie..podoba mi sie to, że uhonorowany medalem został wielki portret zmarłego Marca Foe który stał przy ławce rezerwowych Kamerunu przez cały mecz...Byłby to wspaniały turniej, ale smierć tak wspaniałej osoby jak Foe zaćmiła całą radość z pilki nożnej...

Pokój Jego duszy (*) :( :( :( :(

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
RUDI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2003, 00:11

Az sie wzruszylem podczas tego spotkania :(

['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] [']

"Foe nigdy Cie nie zapomnimy "

FORZA JUVE
kostekyo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2003, 00:14

Ja takze jestem bardzo wzruszony cala oprawa tego spotkania i bardzo spodobalo mi sie to ze na poczatku kapitanowie wniesli oportret Foe i ze druzyny razem stanely w kolko i uczcili pamiec pilkarza minuta ciszy. [*] [*] [*]

booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2003, 01:24

[']['][']['['][']['['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']][']['][']['][']]['][']['[']['][']['['][']['['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']]['][']['][']['][']['][']['['][']['['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']][']['][']'[']['][']['['][']['['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']]['][']['][']['][']['['][']['['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']][']['][']['][']]['][']['][']['][']]['][']['][']][']]['][']['][']]['][']['][']]['][']['][']['['][']['['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']][']['][']['][']][']['][']['][']['][']['['][']['['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']][']['][']['][']]['][']['[']['][']['['][']['['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']]['][']['][']['][']['][']['['][']['['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']][']['][']'[']['][']['['][']['['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']]['][']['][']['][']['['][']['['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']][']['][']['][']]['][']['][']['][']]['][']['][']][']]['][']['][']]['][']['][']]['][']['][']['['][']['['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']][']['][']['][']][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2003, 10:04

To ja moze coś o meczu. Mecz stał na bardzooo przeciętnym poziomie jak na finał. Brakowało takiej żywej gry i tempa. Obaj trenerzy wystawili bardziej rezerwowy skład. W 77' min. wszedł L.Thuram i to po jego przepięknym światowej klasy podaniu T.Henry w dogrywce wpakował złotego gola kolanem :wink: Cała ceremionia była bardzo wzruszająca a to pzrez śmierć FOE, to były naprawdę piękne pbrazki, właśnie bo piłka nożna ŁĄCZY nie dzilei.
M.V FOE jeszcze raz, spoczywaj w pokoju!Tam na gózre będzie Ci lepiej!['](')

Obrazek
wilq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2003, 10:28

']['][']['['][']['['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']][']['][']['][']]['][']['[']['][']['['][']['['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']]['][']['][']['][']['][']['['][']['['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']][']['][']'[']['][']['['][']['['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']]['][']['][']['][']['['][']['['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']][']['][']['][']]['][']['][']['][']]['][']['][']][']]['][']['][']]['][']['][']]['][']['][']['['][']['['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']][']['][']['][']][']['][']['][']['][']['['][']['['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']][']['][']['][']]['][']['[']['][']['['][']['['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']]['][']['][']['][']['][']['['][']['['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']][']['][']'[']['][']['['][']['['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']]['][']['][']['][']['['][']['[']['][']['] Foe spoczywaj w pokoju

RAT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2003, 14:33

Smutny był to mecz skoda że Kamerun niewygrał ale w koncu opłakiwał kolege z drużyny :cry:

Juve jest miłością mojego życia !!
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2003, 15:06

Wielka szkoda Marco, że nas opuściłeś (')

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2003, 15:27

Też wolałem żeby kamerun wygrał , dla Foe :( :( :(

juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2003, 16:07

No cóz tragedia tragedią. Ja osobiście kibicowałem Francji ,dla mnie to ona reprezentuje w tej chwili najwyższy poziom. Ale świeczke na grobie MArco położe :( ['] spoczywaj w pokoju

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2003, 16:25

Jezeli chodzi o mecz finalowy to bylem za francja tak jak zreszta od pocztaku rozgrywek. Ciesze sie ze nasz Thuram mial wydatny udzial przy bramce Henrego(niestety juz nie naszego :( ). Ale mecz co tu durzo mowic nie satl na najwyzszym poziomie. A co do oprawy to bradzo mi sie podobalo zachowanie pilkarzy. Od odsluchania hymnow po wspolne wzniesienie pucharu

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Alex-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2003, 14:24

Fajnie, że Thuram miał asystę, ale szkoda, że nie wygrał Kamerun.

I CAMPIONI D'ITALIA SIAMO NOI
JU27
ODPOWIEDZ