Apelacja. Dziś poznamy decyzje.
- Tombalu
- Juventino
Odp Ci tylko 1 slowo - kartka !!!klsmkr pisze:Teraz Twoj ruch - znajdz dowod na moje niedowartosciowanie, albo odszczekaj to, co napisales.
Dokładnie za takie samo zdanie otrzymałem kiedyś, kartke - chcesz zebym szczekał tz ze jestem psem - tak?
Prosba o konsekwenja do adminia i kratka dla klsmkr
e) Zwracanie uwagi użytkownikom łamiącym zasady należy do zadań moderatorów. Wypowiedzi typu: "ten temat powinien być w innym pokoju" będą traktowane jako nabijanie i karane żółtymi kartkami.
Jeśli uważasz, ze jakiś post/temat/podpis/avatar jest niezgodny z regulaminem i powinni zając się nim moderatorzy/admini to wciśnij niebieską karteczkę lub napisz PW.
Ja za to nie dam kartki.
Kornknot
- Marian50
- Juventino
Kibice interu-nie bądżcie śmieszni bo sami kręciliście a oza tym wskażcie wreszcie ten mecz który Juve kupiło :evil:
A poza tym to won z tego forum!!gdzie wy byliście kiedy Juve wygrywało hmmm?...
.Banda podniecających się przegranym interkiem 
A poza tym to won z tego forum!!gdzie wy byliście kiedy Juve wygrywało hmmm?...

- klsmkr
- Interista
LOL. Trzeba bylo zajrzec do slownika:Tombalu pisze:Dokładnie za takie samo zdanie otrzymałem kiedyś, kartke - chcesz zebym szczekał tz ze jestem psem - tak?
http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=39371
posp. odwołać to, co się niesłusznie, niesprawiedliwie o kimś powiedziało
Odszczekać kłamstwo.
I nie wykrecaj sie od odpowiedzi. Nadal czekam na przyklady mojego niedowartosciowania.
- Waldini
- Interista
Wygraliscie z nami 2 razy i co z tego?? Trzeba bylo nie walowac to mielibyscie te swoje 29 tytulow, a tak macie 27 i zacznijcie sie oswajac z ta mysla. Dlaczego mamy placic za wasze walki? Pretensje i zazalenia kierujcie do Moggiego, a nie do nas.Swider10 pisze:Waldini a ja sie dziwie ze Inter przyjoł te Scudetto, ktore nam została zabrane i jeszcze fani Interu na ulicach cieszyli sie z tego... te trofeum było juz swietowane przez nas i jezeli juz nam je zabrali to nie powinni przyznac go nikomu. Wy kibice Interu cieszycie sie bardzo ze macie wkońcu 14 Scudetto :rotfl: ale zobacz ile ma Juve 29 !! (ostatnie 2 nie powinny zostac nam odebrane i dlamnie Juve ma 29 tytułów) a Wy 14... to jest polowa tego co my mamy takze nie macie sie czym chwialic jestescie (Inter) w polowie taka druzyna jak Juve i nigdy nam nie dorównacie. Powiedz mi czy 2 mecze w ostatnim sezonie Juve-Inter i Inter-Juve byly "kupione"? wygralismy zasłuzenie dwa razy i zdobylismy tutuł zasłuzenie, a Inter teraz sie cieszy ze ma Scudetto a JESZCZE RAZ PRZYPOMNE ZE PRZEGRALISCIE Z NAMI 2 RAZY!! Czy to o czyms nie świadczy? czy mecz z Interem tez (według ciebie) byl ustalony? wygralismy u was na podworku zwyciezylismy tez u siebie i nie powiesz mi ze inter jest lepszy niz Juve takze nie macie sie co cieszyc z tego mistrzostwa bo i tak kazdy wie ze Inter nie jest najlepszy we Włoszech, bo jak to sie stalo ze mistrz Włoch przegrał z druzyna 2 ligowa? :shock: i to dwa razy i to na wlasnych śmieciach an oczach 80tys. ludzi. TAKZE NIE MOW I NAWET NIE MYSL ZE INTER ZALUZYL NA TO SCUDETTO DOSTALISCIE JE W PREZECIE, KTOREGO NIE POWINNISCIE DOSTAC... i nawet powiem ze Milan bardziej zasluzyn na Scudetto niz wy, poniewaz inter juz od wielu lat sie nie liczy w zadnych rogrywkach i nie mow ze tak nie jest. Scudetto powinno zsotac w Turynie a jezeli juz nam je zabrali nie powinni dawac go nikomu!!
Moje serce jest czarno-niebieskie. Forza Inter!
Serie B?? We have never been there...
Serie B?? We have never been there...

- m-a-t-t-e-o
- Juventino
Waldini pisze:Zostalo udowodnione ze mataczyliscie
klsmkr pisze:Przekrecony byl sezon 2004/05.
klsmkr pisze:Juventus i Milan w sezonie 2005/06 powinny pokutowac za machloje z poprzedniego sezonu
Mam do was prośbę drodzy Interiści - Wyjaśnijcie mi na czym polegały te "matactwa", "kręcenia", "machloje", "wałki".Waldini pisze:Trzeba bylo nie walowac
Edit: Zapomniałem tego skomętować wcześniej więc dodam to do tego postu
Niby i możliwe. Tylko że jest pewne "ale"Tombalu pisze:Prezes odwołuje sie do skutku i ma racje - mozemy bardzo duzo zyskać. Jezeli jest, tak jak przedstawiaja niektórzy z sedziów tego procesu , brak dowdów, jedynie tylko domniemania. To oddajemy sprawę do sądu cywilnego który rozptruje naszą sprawę i nas uniewinniają - bo jak mowia sami sedziowie brak dowodów.
Następnie kierujemy pozew odszkodowawczy przeciw zarzadowi ligi i zadamy odszkodowania za starty, które spowodowane były tym procesem i żadamy odszkodowania ktory pojedzie w setki milonów. Ale taki prces bedzie toczył sie 2-3 lata juz bedzie my w Serie A - bedziemy juz bardzo mocni i wsparci tym odszkodowaniem. To jest bardzo mozliwy scenariusz!!!

- klsmkr
- Interista
Na przyklad na tym, ze sedziowie mieli na meczach widziec to, czego nie widac.m-a-t-t-e-o pisze:Mam do was prośbę drodzy Interiści - Wyjaśnijcie mi na czym polegały te "matactwa", "kręcenia", "machloje", "wałki".
BTW: Proces karny juz sie zaczal?
- m-a-t-t-e-o
- Juventino
Aha, dzięki, to mi bardzo wiele wyjaśniło. Tylko wiesz, w mojej głowie pojawiła się nowa wątpliwość - którzy sędziowie "mieli na meczach widziec to, czego nie widac"klsmkr pisze:Na przyklad na tym, ze sedziowie mieli na meczach widziec to, czego nie widac.m-a-t-t-e-o pisze:Mam do was prośbę drodzy Interiści - Wyjaśnijcie mi na czym polegały te "matactwa", "kręcenia", "machloje", "wałki".
- klsmkr
- Interista
W przypadku tej konkretnej wypowiedzi (przypominam, ze chodzi o mecz Sampdoria - Juventus) sedzia tego meczu, czyli Paolo Dondarini.m-a-t-t-e-o pisze:którzy sędziowie "mieli na meczach widziec to, czego nie widac"
- m-a-t-t-e-o
- Juventino
Z tego co mi wiadomo to Paolo Dondarini został oczyszczony z zarzutów, co równoważne jest z tym że w świetle prawa jest niewinny.klsmkr pisze:W przypadku tej konkretnej wypowiedzi (przypominam, ze chodzi o mecz Sampdoria - Juventus) sedzia tego meczu, czyli Paolo Dondarini.m-a-t-t-e-o pisze:którzy sędziowie "mieli na meczach widziec to, czego nie widac"
Wróćmy więc do pytania początkowego
m-a-t-t-e-o pisze:na czym polegały te "matactwa", "kręcenia", "machloje", "wałki".
- klsmkr
- Interista
W pierwszej instancji zostal zawieszony na 3,5 roku:m-a-t-t-e-o pisze:Z tego co mi wiadomo to Paolo Dondarini został oczyszczony z zarzutów, co równoważne jest z tym że w świetle prawa jest niewinny.
http://www.radio-krakow.pl/www/home.nsf/ID/LPAK-6RQGL3
Nie wiem, czy skladal apelacje.
- m-a-t-t-e-o
- Juventino
Mógł dostać nawet krzesło elektryczne tylko co z tego skoro po apelacjach został uniewinniony (czytaj: jest niewinny). A skoro on jest niewinny to i na Juventus nie ma żadnych dowodów (czytaj: jest niewinny).klsmkr pisze:W pierwszej instancji zostal zawieszony na 3,5 roku:m-a-t-t-e-o pisze:Z tego co mi wiadomo to Paolo Dondarini został oczyszczony z zarzutów, co równoważne jest z tym że w świetle prawa jest niewinny.
Powiedz mi więc dlaczego tak się upierasz przy tezach: <Juve "mataczyło"> i <Scudetto za ostani sezon należy się Interowi>
- klsmkr
- Interista
Dondarini rzeczywiscie zostal uniewinniony po apelacji, ale w pierwszej instancji sad orzekl jego wine. Rownie dobrze moze to swiadczyc o tym, ze Donda stal sie czescia systemu Moggiego wbrew wlasnej woli, a sad drugiej instancji uznal to za okolicznosc lagodzaca. Akurat sytuacja, o ktorej mowilem, byla dosc klarowna i swego czasu duza czesc JP przyznala, ze ta rozmowa jest dowodem przeciwko Moggiemu.m-a-t-t-e-o pisze:Mógł dostać nawet krzesło elektryczne tylko co z tego skoro po apelacjach został uniewinniony (czytaj: jest niewinny). A skoro on jest niewinny to i na Juventus nie ma żadnych dowodów (czytaj: jest niewinny).
Zreszta, jakie to ma znaczenie? To nie jest jedyny sedzia zamieszany w te afere.
1. Bo to mozna wywnioskowac z samych rozmow.m-a-t-t-e-o pisze:Powiedz mi więc dlaczego tak się upierasz przy tezach: <Juve "mataczyło"> i <Scudetto za ostani sezon należy się Interowi>
2. Bo sposrod druzyn, ktore graly fair, to wlasnie Inter mial najwiecej punktow.
- m-a-t-t-e-o
- Juventino
Moggi to jednak jest mastah - otumanił/zahipnotyzował/zmanipulował Dondariniego tak, że ten bez swojej woli gwizdał na korzyść Juve. Wielkoduszny sąd natomiast postanowił go uniewinnić by ten mógł być dalej tumaniony/hipnotyzowany/manipulowany do innych przekrętów. Jakia piękna historia. Masz jeszcze jakieś inne domniemania na temat uniewinnienia Dondariniego i innych sędziów??klsmkr pisze:Dondarini rzeczywiscie zostal uniewinniony po apelacji, ale w pierwszej instancji sad orzekl jego wine. Rownie dobrze moze to swiadczyc o tym, ze Donda stal sie czescia systemu Moggiego wbrew wlasnej woli, a sad drugiej instancji uznal to za okolicznosc lagodzaca. punktow.
Podaj innego - może się okarze że też jest niewinnyklsmkr pisze:Zreszta, jakie to ma znaczenie? To nie jest jedyny sedzia zamieszany w te afere.
Skoro tak mówisz, pokaż mi proszę jakiś fragment, a nie rzucaj takimi ogólnikamiklsmkr pisze:Bo to mozna wywnioskowac z samych rozmow
A ja wciąż nie wiem na czym polegała gra "nie fair" Juve. Wytłumacz mi proszęklsmkr pisze:Bo sposrod druzyn, ktore graly fair, to wlasnie Inter mial najwiecej punktow.
- Medi
- Qualità Juventino
Mecz Sampdoria - Juventus o którym mówisz w ogóle na procesie nie był brany pod uwagę. Dondarini został już oczyszczony z zarzutów przez prokuratora w Turynie zanim jeszcze sprawa wyszła na jaw, kiedy dochodzenie prowadzono jeszcze w Turynie.klsmkr pisze:Dondarini rzeczywiscie zostal uniewinniony po apelacji, ale w pierwszej instancji sad orzekl jego wine. Rownie dobrze moze to swiadczyc o tym, ze Donda stal sie czescia systemu Moggiego wbrew wlasnej woli, a sad drugiej instancji uznal to za okolicznosc lagodzaca. Akurat sytuacja, o ktorej mowilem, byla dosc klarowna i swego czasu duza czesc JP przyznala, ze ta rozmowa jest dowodem przeciwko Moggiemu.m-a-t-t-e-o pisze:Mógł dostać nawet krzesło elektryczne tylko co z tego skoro po apelacjach został uniewinniony (czytaj: jest niewinny). A skoro on jest niewinny to i na Juventus nie ma żadnych dowodów (czytaj: jest niewinny).
Zreszta, jakie to ma znaczenie? To nie jest jedyny sedzia zamieszany w te afere.
A w procesie pierwszego stopnia został skazany za mecz Chievo - Fiorentina i uniewinniony na apelacji.
Z innych zamieszanych sędziów zostali skazani tylko Paparesta za to, że nie napisał w refercie o wydarzeniach w Reggio Calabria i De Santis za mecz Lecce - Parma.