Mecze Juve na TeamSpeaku

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
Zablokowany

Co myślisz o próbie kibicowania Juve przez Skype ???

Głupi pomysł. Po co to komu ???
52
20%
Fajny pomysł, ale to nie wypali :/
43
17%
Można spróbować :)
105
41%
Super pomysł !!!
54
21%

Liczba głosów: 254
Lakier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2006, 15:04

juveluck pisze:
Za duzo rzeczy dla ciebie jest zalosne. Musisz wybaczyc, ze mielismy wlasnie taki odbior tego co slyszelismy, rozni ludzie rozne poglady 8) A niestety rafal brzmial wlasnie tak jak by sobie przytrzasnal pewien wazny organ, nie byl to glos 21 latka (ponoc tyle wlasnie ma). A jak to napisala pewna osoba (tu cytat) "15 latka w trakcie mutacji".
Co z tego? Jestes takim idiota, ze potrafisz sie nabijac z kogos glosu? Sam nic nie robisz, to trzeba sobie ponabijac z konkurencji, ktora sie stara. Najlepiej wyjedz do Rosji! Przynajmniej w obu krajch podwyzszy sie poziom inteligencji. Bedzie jakis pozytek z Ciebie.

Obrazek

Ti amo Juventus per sempre.
Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2006, 15:10

juveluck pisze: Za duzo rzeczy dla ciebie jest zalosne. Musisz wybaczyc, ze mielismy wlasnie taki odbior tego co slyszelismy, rozni ludzie rozne poglady 8) A niestety rafal brzmial wlasnie tak jak by sobie przytrzasnal pewien wazny organ, nie byl to glos 21 latka (ponoc tyle wlasnie ma). A jak to napisala pewna osoba (tu cytat) "15 latka w trakcie mutacji".
Mylisz się, bo tak naprawdę niewiele.
Nie moja wina, że często pada na Ciebie (jak choćby zachowanie na zlocie).

Mogło brzmieć dla Ciebie jakkolwiek, jednak wypowiadać się jak kulturalny człowiek to Ty nie potrafisz, jeśli Ci coś bardziej nie pasuje.
A sprawa przecież jest głębsza niż sam komentarz, choć zaraz przeczytam Twoje słowa, jak bardzo się teraz mylę 8)

Karteczka dla mnie za pisanie nie na temat i to po prośbie admina o zakończenie dyskusji będzie jak najbardziej sprawiedliwa i zdobyta w pełni świadomie.

EDIT:

Więcej nic tu pisać nie będę, nawet prowokowany.
Ostatnio zmieniony 23 lipca 2006, 15:57 przez Venomik, łącznie zmieniany 2 razy.

Dirty mind
rafal005

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2006, 15:10

juveluck pisze:Wybacz, ale nawet napisane fonetycznie nazwiska mozna zle przeczytac, dojscie do tego jak sie je wymawia to juz twoj problem, tak czy inaczej robiles to zle.
Wszechwiedzący, nieomylny i 'NAJMODRZEJSZY" wybitny znawca włoskiej fonetyki juvel nie potrafi wskazać błędu [']

pawelini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2006, 15:28

juveluck, rafla005 jesteście obaj wielkimi kibicami Juve i obaj (mam nadzieję) macie taki sam cel-kibicować Juve i rozsławniać Juventus w Polsce. Macie odmienne poglądy stąd działacie na dwóch różnych serwisach. Pomyślcie przez chwilię, chodzi wam o to samo, kłutnie są nie potrzebne, a konkurencja na zdrowych zasadach jak najbardziej tak.

ja chcę na mecz ;)
blk01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2006, 15:31

człowiek mąka pisze:
sztuczna podnieta i ten glos :rotfl: wycisnely zemnie lzy smiechu. Rafal ty przed nastepnym meczem spradz czy nie przytrzasneles sobie jajek gdzies miedzy krzeslem a biurkiem.
A to jest żałosne.
dokładnie...

szczerze mówiąc, to przy meczu z 5 ligą trudno o "niesztuczna podnietę" w głosie, prace rafala sobię cenię, dziękuje, często nie mam możliwości obejrzenia meczu, a Teamspeak jest lepszy niż sledzenie relacji na livescore. Co prawda, to faktycznie jakosc komentarza była gorsza niz w poprzednim sezonie, ale jakośc komentowania w dużej mierze zależy od jakości meczu. Pozdro dla rafala005 ;)

http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2006, 15:45

Lakier pisze:
juveluck pisze:
Za duzo rzeczy dla ciebie jest zalosne. Musisz wybaczyc, ze mielismy wlasnie taki odbior tego co slyszelismy, rozni ludzie rozne poglady 8) A niestety rafal brzmial wlasnie tak jak by sobie przytrzasnal pewien wazny organ, nie byl to glos 21 latka (ponoc tyle wlasnie ma). A jak to napisala pewna osoba (tu cytat) "15 latka w trakcie mutacji".
Co z tego? Jestes takim idiota, ze potrafisz sie nabijac z kogos glosu? Sam nic nie robisz, to trzeba sobie ponabijac z konkurencji, ktora sie stara. Najlepiej wyjedz do Rosji! Przynajmniej w obu krajch podwyzszy sie poziom inteligencji. Bedzie jakis pozytek z Ciebie.
Masz jakis problem ze soba, bija cie w domu czy cos :?: Ja nic nie robie :?: To ciekawe kto sie zajmowal wyjazdami zlotami i calym JPC... Oczywiscie nie ja sam, ale... Jezeli ty z domu nie wychodzisz to o takich rzeczach nie wiesz. Nie tylko ja sie z glosu nabijalem wiec, cos w tym jest. A idiote to moze masz za sciana w domu.

rafal005 pisze:
juveluck pisze:Wybacz, ale nawet napisane fonetycznie nazwiska mozna zle przeczytac, dojscie do tego jak sie je wymawia to juz twoj problem, tak czy inaczej robiles to zle.
Wszechwiedzący, nieomylny i 'NAJMODRZEJSZY" wybitny znawca włoskiej fonetyki juvel nie potrafi wskazać błędu [']
Inteligentnie :rotfl: czyzbys sie zdenerwowal :?: Caly czas podkreslam, ze wygloszona przemnie opinia nie nalezy tylko do mnie.
człowiek mąka pisze: Mylisz się, bo tak naprawdę niewiele.
Nie moja wina, że często pada na Ciebie (jak choćby zachowanie na zlocie).
Nie wiem jaka sytuacje masz na mysli, tak czy inaczej jezlei mowimy o Zlocie, to slyszalem tez co nieco o twoim zalosnym zachowaniu 8)
Tak bardzo boli cie ta pogarda jaka darze niektorych... Bo ja to zaczynam tak odbierac

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 23 lipca 2006, 16:24

Lakier pisze:Wypowiem sie w stylu modow z jp.
Proponuje jeszcze troche pocwiczyc, bo jak narazie duzo ci do owego 'stylu' brakuje.
herr_braun pisze:Tak więc, szanowni admini, uszanujcie jego pracę i zamiast krytykować wspierajcie.
Szanujemy, ale wspierac nie bedziemy. Ma od tego innych ludzi.

czlowiek mąka pisze:Karteczka dla mnie za pisanie nie na temat i to po prośbie admina o zakończenie dyskusji będzie jak najbardziej sprawiedliwa i zdobyta w pełni świadomie.
Nie przesadzaj, piszesz jakby na JP panowała jakas tyrania i rozdawanie kartek za 'byle co'.

UlTrAs pisze:Mam nadzieje, że nie wywiąrze się z tego jakaś większa "wojna" między JP a SJ bo jest to zdecydowanie nie potrzebne
Żadnej wojny nie bedzie, z kad ten pomysl ? Mimo ogolnej opini i wbrew wszystkim pozorą, nie jestesmy dziećmi.
Zgody tez nigdy nie bedzie,przynajmniej z mojej strony, a wszystko to ze wzgledu na obsade autorską SJ.

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2006, 16:36

Widzę, że inaczej niż zamykając temat nie zmuszę was do zaprzestania dyskusji.

Obrazek
rafal005

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2006, 13:52

Zapraszam na relację na żywo ze spotkania Trento - Juventus na TeamSpeaku o godzinie 19:00. Na kanał można wejść od godziny 18:00.

Adres IP Serwera: 62.75.221.165:9167
Kanał: SoloJuve

rafal005

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2006, 15:40

Zapraszam na relację na żywo ze spotkania Spezia - Juventus na TeamSpeaku o godzinie 19:00. Na kanał będzie można wejść od godziny 18:00.

sharikk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2006, 16:30

Mam nadzieję, że dzisiejszy mecz odbędzie się zgodnie z planem i nie zostanie przesunięty. Super, że komenowane są nawet mecze sparignowe.
PZDR RAFALOS !!!!!!!!! :dance: :happy:

JUVE PER SEMPRE!!!
Adi666666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2006, 18:57

Mam pytanie w jaki sposób można pisać na kanale :?: :doh: bo przed meczem i w przerwie moznaby popisac z innymi :whistle:

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2006, 21:14

Adi666666 pisze:Mam pytanie w jaki sposób można pisać na kanale :?: :doh: bo przed meczem i w przerwie moznaby popisac z innymi :whistle:
Na ogólnodostępnym pisać moga tylko wybrańcy ;] tj. operatorzy kanału. Pozatym od czego jest czat ? :>

rafal005

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2006, 16:38

Zapraszam na relację na żywo z Trofeo Birra Moretti na TeamSpeaku od godziny 20:30.

tacchif

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2006, 19:08

rafal005 pisze:Zapraszam na relację na żywo z Trofeo Birra Moretti na TeamSpeaku od godziny 20:30.

Trofeo Birra Moretti ? weee
a bedą relacjonowane wszystkie mecze czy tylko te z udziałem Juve?

Zablokowany