HOW MY LOVE TO JUVE BEGAN - KOMPILACJA!!!
- mpolek
- Qualità Juventino
Jestem Mati mam 15 lat. Pseudonim Stefan.
Chciałbym Wam przesdtawić jedną z moich kompilacji
pod tytułem,, How my love to Juve began?"
Znajdziecie ją pod tym linkiem:
KOMPILACJA
Dzienki za oglądanie i proszę o komenty:-)
2 POST:
P.S. Proszę również o negatywną krytykę jeżeli wam się nie spodoba, ponieważ to jest dopiero moja 4 kompilacja a ja poprostu chcę się uczyć na błędach:)
\
Nie piszemy 2 postow pod rzad !!! Tym razem bez kartki..
white wolv
Chciałbym Wam przesdtawić jedną z moich kompilacji
pod tytułem,, How my love to Juve began?"
Znajdziecie ją pod tym linkiem:
KOMPILACJA
Dzienki za oglądanie i proszę o komenty:-)
2 POST:
P.S. Proszę również o negatywną krytykę jeżeli wam się nie spodoba, ponieważ to jest dopiero moja 4 kompilacja a ja poprostu chcę się uczyć na błędach:)
\
Nie piszemy 2 postow pod rzad !!! Tym razem bez kartki..
white wolv
Ostatnio zmieniony 25 czerwca 2007, 22:18 przez mpolek, łącznie zmieniany 3 razy.
- Bukol87
- Juventino
Ja bym prosil zebys to wrzucil na uploading.com lub sendspace.com.
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- mpolek
- Qualità Juventino
- LucekMoggi
- Juventino
Mogłbyś dodać dokładnego linka ze ściągnięciem, bo coś pójść nie chce :doh: Z góry dzięki
- mpolek
- Qualità Juventino
Nie ma sprawy oto one:):)
http://www.megaupload.com/?d=1R0E8VVA
http://www.uploading.com/?get=8LSIYX3P
http://www.megaupload.com/?d=1R0E8VVA
http://www.uploading.com/?get=8LSIYX3P
- Bukol87
- Juventino
Juz sciagam ...
tymczsaem czekam na twoja opinie o mojej kompilacji "Not onbly footballer" ktora rowniez znajduje sie w dziale multimedia na juvepoland.
Jak sciagne to wyedytuje posta i dam Ci swoj komentarz o Twojej kompilacji
2POST :
Przechodze wiec do oceny Twojej kompilki.
Zaczne od plusów. Kompilka jest lekka mila i przyjemna. Pomysl tez byl dosc ciekawy. Muzyka ze Shreka tez nie przeszkadzala a nawet dosc fajnie sie komponowala do calosci.
Co do minusów - no chyba najpopularniejszy blad niedoswiadczonego kompilatora czyli "muzyka sobie obraz sobie" brakowalo zgrania video z audio(mimo ze muza tak jak wczesniej wspominalem byla bardzo sympatyczna). Technicznie kompilka rowniez nie powala na kolana ale jako poczatkujacy kompialtor nie moglismy sie spodziewac rewelacji w tej materii. Przejscia sa troche zbyt standardowe. Razi mnie rowniez czcionka na samym poczatku jakos nie pasowala do tej pracy. Denerwuja mnie rowniez te efekty na samym poczatku (jak gdyby rozmazanie). No i oczywiscie wada chyba najwieksza jest rozmiar pliku - zle go zapisales poniewaz zajmuje ponad 120MB a to moze zniechecac niektore osoby ze slabszym laczem. Popracuj nad doborem jakosci video i audio.
Ogolnie jednak praca mi sie podobala jesli to jest pierwsza kompilacja to naprawde gratuluje bo dosyc milo sie ja ogladalo. Ocena 4/6.
Zycze powodzenia w kreowaniu twoich kolejnych prac do czego bardzo zachecam.
Czekam na twoja opinie na temat mojej pracy "Not only footballer" ktora rowniez znajduje sie w dziale Multimedia na JP
/
Tobie tez trzeba przypominac o podstawowych zasadach regulaminu ? :?
white_wolv
tymczsaem czekam na twoja opinie o mojej kompilacji "Not onbly footballer" ktora rowniez znajduje sie w dziale multimedia na juvepoland.
Jak sciagne to wyedytuje posta i dam Ci swoj komentarz o Twojej kompilacji
2POST :
Przechodze wiec do oceny Twojej kompilki.
Zaczne od plusów. Kompilka jest lekka mila i przyjemna. Pomysl tez byl dosc ciekawy. Muzyka ze Shreka tez nie przeszkadzala a nawet dosc fajnie sie komponowala do calosci.
Co do minusów - no chyba najpopularniejszy blad niedoswiadczonego kompilatora czyli "muzyka sobie obraz sobie" brakowalo zgrania video z audio(mimo ze muza tak jak wczesniej wspominalem byla bardzo sympatyczna). Technicznie kompilka rowniez nie powala na kolana ale jako poczatkujacy kompialtor nie moglismy sie spodziewac rewelacji w tej materii. Przejscia sa troche zbyt standardowe. Razi mnie rowniez czcionka na samym poczatku jakos nie pasowala do tej pracy. Denerwuja mnie rowniez te efekty na samym poczatku (jak gdyby rozmazanie). No i oczywiscie wada chyba najwieksza jest rozmiar pliku - zle go zapisales poniewaz zajmuje ponad 120MB a to moze zniechecac niektore osoby ze slabszym laczem. Popracuj nad doborem jakosci video i audio.
Ogolnie jednak praca mi sie podobala jesli to jest pierwsza kompilacja to naprawde gratuluje bo dosyc milo sie ja ogladalo. Ocena 4/6.
Zycze powodzenia w kreowaniu twoich kolejnych prac do czego bardzo zachecam.
Czekam na twoja opinie na temat mojej pracy "Not only footballer" ktora rowniez znajduje sie w dziale Multimedia na JP
/
Tobie tez trzeba przypominac o podstawowych zasadach regulaminu ? :?
white_wolv
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- LordJuve
- Juventino
O Boze, co to jest, wpis w kodeksie kompilatora, przykazanie, ze obraz musi sie zgrywac z video?bukol87 pisze:Przechodze wiec do oceny Twojej kompilki.
Co do minusów - no chyba najpopularniejszy blad niedoswiadczonego kompilatora czyli "muzyka sobie obraz sobie" brakowalo zgrania video z audio(mimo ze muza tak jak wczesniej wspominalem byla bardzo sympatyczna).

Czasem video przedstawia takie momety kiedy za Chiny nie da sie zgrac muzyki z video bo taka jest koncepcja pracy i taka muzyka jest wymagana, ale nie, cos staje sie trendy to od razu zaczyna wykreslac granice krytyki, ech...

A najgorsze jest z tym bledem niedoswiadczonego kompilatora...

- Railis
- Qualità Juventino
Nie jest wymagane żeby się zgrywała, ale żeby pasowała. Ale czasem trzeba sie wysilic zeby cos bylo zgrane. Sa momenty gdzie nie zgrasz, np płynna muzyka, ale wtedy dajesz płynne przejscia i jest ok. Ale jak czasami widze twarde bity, a obraz wskazuje co innego to mi sie niedobrze robi.Lord_ Juve pisze:O Boze, co to jest, wpis w kodeksie kompilatora, przykazanie, ze obraz musi sie zgrywac z video?bukol87 pisze:Przechodze wiec do oceny Twojej kompilki.
Co do minusów - no chyba najpopularniejszy blad niedoswiadczonego kompilatora czyli "muzyka sobie obraz sobie" brakowalo zgrania video z audio(mimo ze muza tak jak wczesniej wspominalem byla bardzo sympatyczna).Tak mnie to irytuje okropnie, ktos wymyslil sobie i wprowadzil w zycie taka koncepcje i od razu kazdy sie do tego odwoluje jak do bledow czysto technicznych jak np zle wyrederowane video...
![]()
Czasem video przedstawia takie momety kiedy za Chiny nie da sie zgrac muzyki z video bo taka jest koncepcja pracy i taka muzyka jest wymagana, ale nie, cos staje sie trendy to od razu zaczyna wykreslac granice krytyki, ech...
A najgorsze jest z tym bledem niedoswiadczonego kompilatora...![]()
Kompile sciagam jak skoncze to ocenie.
- Bukol87
- Juventino
@Lord Juve
napisalem wyraznie!!
"(mimo ze muza tak jak wczesniej wspominalem byla bardzo sympatyczna)"
wiem ze muza nie zawsze musi zgrywac sie z obrazem, jednak jest to blad biorac pod uwage najlepsze kompilacje(tam zawsze jest to zgranie) natomiast w pracach slabszych zjawisko to nie wystepuje dlatego tez wszyscy ktorzy zajmuja sie robieniem kompilacji traktuja to jako blad.
Czasami jednak zgadzam sie ze muzyka moze nie zgrywac sie z obrazem jednak jedynie w takim przypadku ze jest to zamiar celowy, ktory nie swiadczy o malym doswiadczeniu badz braku umiejetnosci tylko kreuje specyficzny klimat.
W tym przypadku pracy kolegi wydaje mi sie ze to niedoswiadczenie sprawilo ze muza nie zgrywala sie z video dlatego potraktowalem to jaka blad stricte techniczny.
napisalem wyraznie!!
wiem ze muza nie zawsze musi zgrywac sie z obrazem, jednak jest to blad biorac pod uwage najlepsze kompilacje(tam zawsze jest to zgranie) natomiast w pracach slabszych zjawisko to nie wystepuje dlatego tez wszyscy ktorzy zajmuja sie robieniem kompilacji traktuja to jako blad.
Czasami jednak zgadzam sie ze muzyka moze nie zgrywac sie z obrazem jednak jedynie w takim przypadku ze jest to zamiar celowy, ktory nie swiadczy o malym doswiadczeniu badz braku umiejetnosci tylko kreuje specyficzny klimat.
W tym przypadku pracy kolegi wydaje mi sie ze to niedoswiadczenie sprawilo ze muza nie zgrywala sie z video dlatego potraktowalem to jaka blad stricte techniczny.
#TeamBukol
#TeamBukol
- LordJuve
- Juventino
I jezeli bede mial na swoim koncie kiedys kilkadziesiat kompilacji to pewnego dnia ktos zobaczywszy wszystkie napisze mi "jestes niedoswiadczonym kompilatorem bo sie obraz z muza nie zgrywa" mam to wziasc jako zalosny komentarz czy poprostu zdac sobie sprawe, ze te wszystkie prace niczego mnie nie nauczyly? A moze najlepszym rozwiazaniem bedzie to, ze moje prace sa tak przedstawione, ze nie ma miejsca w nich na zgrywanie? Lecz nie, najlepsze kompilacje tak maja i kazda, ktora tego nie ma jest przez to w sposob zalosny krytykowana, ech...bukol87 pisze:@Lord Juve
napisalem wyraznie!!

- Bukol87
- Juventino
Zapewniam Cie ze jak bedziesz mial tyle kompialcji na swoim koncie to nikt kto sie na tym zna tak Ci nie napiszeLord_ Juve pisze:
I jezeli bede mial na swoim koncie kiedys kilkadziesiat kompilacji to pewnego dnia ktos zobaczywszy wszystkie napisze mi "jestes niedoswiadczonym kompilatorem bo sie obraz z muza nie zgrywa" mam to wziasc jako zalosny komentarz czy poprostu zdac sobie sprawe, ze te wszystkie prace niczego mnie nie nauczyly? A moze najlepszym rozwiazaniem bedzie to, ze moje prace sa tak przedstawione, ze nie ma miejsca w nich na zgrywanie? Lecz nie, najlepsze kompilacje tak maja i kazda, ktora tego nie ma jest przez to w sposob zalosny krytykowana, ech...
I prosilbym Cie o cytowanie calosci mojej wypowiedzi bo tutaj po czesci masz odpowiedz na to co pisales
"Czasami jednak zgadzam sie ze muzyka moze nie zgrywac sie z obrazem jednak jedynie w takim przypadku ze jest to zamiar celowy, ktory nie swiadczy o malym doswiadczeniu badz braku umiejetnosci tylko kreuje specyficzny klimat. "
#TeamBukol
#TeamBukol
- mpolek
- Qualità Juventino
Czekam na ocenę:):)Chyba już zdążyłeś ściągnąć i obejżeć??railis pisze:
Nie jest wymagane żeby się zgrywała, ale żeby pasowała. Ale czasem trzeba sie wysilic zeby cos bylo zgrane. Sa momenty gdzie nie zgrasz, np płynna muzyka, ale wtedy dajesz płynne przejscia i jest ok. Ale jak czasami widze twarde bity, a obraz wskazuje co innego to mi sie niedobrze robi.
- Railis
- Qualità Juventino
Eeeee :roll: Upss :lol: . Przyznam się szczerze że całkiem zapomniałem.mpolek pisze:Czekam na ocenę:):)Chyba już zdążyłeś ściągnąć i obejżeć??railis pisze:
Nie jest wymagane żeby się zgrywała, ale żeby pasowała. Ale czasem trzeba sie wysilic zeby cos bylo zgrane. Sa momenty gdzie nie zgrasz, np płynna muzyka, ale wtedy dajesz płynne przejscia i jest ok. Ale jak czasami widze twarde bity, a obraz wskazuje co innego to mi sie niedobrze robi.
Teraz dam moja ocenkę. Po pierwsze zacznę od wad. Praca nie wiem w jakim formacie jest wyrenderowana, ale wiem że zajmuje za duzo jak na czas w którym jest zmieszczona, oraz jest źle skompresowana. (poziome pasy). Teraz plusy. Kompilację oglada się przyjemnie, nie jest to jakies arcydzieło, ale taki luźny filmik. Podobało mi się dlatego, ze oglądając go nie patrzyłem na szczeguły i szczeguliki, ale cieszyłem się oglądaniem pięknych momentów juve. Łezka się w oku zakręciła.
Ocena 5-/6