LaLiga
- nookie
- Juventino
Panowie...ich obrona wyglada tak ze straucha zstapili zoltodziobem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: jak zoabcze ich sklad to tak ich wyzieje....aloha REAL..do zobaczenia za 10 lat jak obroncow kupicie :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- ToMeK
- Juventino
Ale nie zdobeda Ligi Mistrzow bo teraz przychodza 'lata bianconerich'' ktorzy beda walczyc o zdobywanie LM co rokumadmo pisze:Czy wy aby nie za bardzo zajmujecie się Realem![]()
Tak się naśmiewacie z ich transferów, ale jeżeli zdobyliby Lige Mistrzów (odpukać w niemalowane) to chciałbym zobaczyć wasze miny

- Alexxxxx
- Juventino
Tak wogole Marquez to słabiak :!: :!: :!:Yuwe pisze:Szkoda ze nie trafi do Juve , ale i bez niego mamy najlepsza obrone wiec nie ma sie co rozczulac. Odszedl jego sprawa , a tak Monaco nie zarobi wiecej kasy a Marquez nie zdobedzie Pucharu Mistrzow.hihihi
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Alex-10
- Juventino
Wcale Marqez to nie słabiak i nawet przydałby się w Juve, ale jeszcze nie teraz - może za parę lat?Alexxxxx pisze:Tak wogole Marquez to słabiak :!: :!: :!:Yuwe pisze:Szkoda ze nie trafi do Juve , ale i bez niego mamy najlepsza obrone wiec nie ma sie co rozczulac. Odszedl jego sprawa , a tak Monaco nie zarobi wiecej kasy a Marquez nie zdobedzie Pucharu Mistrzow.hihihi
I CAMPIONI D'ITALIA SIAMO NOI
JU27
JU27
- BianconeriFan
- Juventino
Prezydent Realu Madryt Florentino Perez oficjalnie ogłosił, że jego klub przed nowym sezonem nie kupi już więcej piłkarzy. Oznacza to, że kibice "Królewskich" nie przywitają na Santiago Bernabeu Brazylijczyka Ronaldinho. Tym samym sprowadzenie Argentyńczyka Gabriela Milito zamknęło aktywność Realu na rynku transferowym.
Z obecności 22-letniego Milito w kadrze jest bardzo zadowolony szkoleniowiec Realu. Carlos Queiroz w samych superlatywach wypowiada się o tym zawodniku.
Wycofanie się Realu z walki o Ronaldinho oznacza, że ułatwione zadanie będą miały kluby angielskie, Manchester United i Chelsea Londyn, które widzą tego piłkarza w swoich składach.
Wzmocnienia Realu - D.Beckham i G.Milito
dla mnie cienko jak na Real. Myślicie, że to na serio koniec zakupów w tym sezonie? A może o Ronaldinho powalczy jeszcze Juve

Z obecności 22-letniego Milito w kadrze jest bardzo zadowolony szkoleniowiec Realu. Carlos Queiroz w samych superlatywach wypowiada się o tym zawodniku.
Wycofanie się Realu z walki o Ronaldinho oznacza, że ułatwione zadanie będą miały kluby angielskie, Manchester United i Chelsea Londyn, które widzą tego piłkarza w swoich składach.
Wzmocnienia Realu - D.Beckham i G.Milito
dla mnie cienko jak na Real. Myślicie, że to na serio koniec zakupów w tym sezonie? A może o Ronaldinho powalczy jeszcze Juve

- wojtek123
- Juventino
Moje odczucia co do ruchów transferowych realu są raczej mieszane. Perez mówił kilka sezonów temu, że co roku będzie kupował jedną gwiazdę, która podniesie poziom sportowy jego klubu. Zakupy Zidane'a i Figo potwierdziły te słowa, jednak zakup Beckhama raczej nie. Bo czy Anglik jest lepszym prawoskrzydłowym od Portugalczyka? Wydaje mi się, że Perez kupił Beckhama wyłącznie dla celów marketingowych. Sądzę tak, gdyż wiadomo jak David jest popularny, szczególnie w Azji i dochody ze sprzedaży gadżetów z wizerunkiem byłego diabła w koszulce królewskich na pewno będą ogromne.[/list]
- Alex-10
- Juventino
Tak tak - no jasne może jeszcze powiesz, że Beckham to nie wzmocnienie. Taki zawodnik dla każdego klubu byłby wzmocnieniem. A w ostateczności Figo mógłby grać z lewej....wojtek pisze:Moje odczucia co do ruchów transferowych realu są raczej mieszane. Perez mówił kilka sezonów temu, że co roku będzie kupował jedną gwiazdę, która podniesie poziom sportowy jego klubu. Zakupy Zidane'a i Figo potwierdziły te słowa, jednak zakup Beckhama raczej nie. Bo czy Anglik jest lepszym prawoskrzydłowym od Portugalczyka? Wydaje mi się, że Perez kupił Beckhama wyłącznie dla celów marketingowych. Sądzę tak, gdyż wiadomo jak David jest popularny, szczególnie w Azji i dochody ze sprzedaży gadżetów z wizerunkiem byłego diabła w koszulce królewskich na pewno będą ogromne.[/list]
I CAMPIONI D'ITALIA SIAMO NOI
JU27
JU27
- BianconeriFan
- Juventino
Zgadzam się, że Figo jest lepszy od Beckhama, ale wydać ok. 35 miln euro tylko w celach reklamowych
O, właśnie - taka jest polityka transferowa Realu M..... wymiotować się chce... Mama nadzieję, że za rok nie kupią Ronaldinho. Ronaldinho przydałby się Juve...