Apelacja. Dziś poznamy decyzje.

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Tombalu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lipca 2006, 22:43

Tom Cruise pisze:A ja się cieszę że Milan , Lazio i Fiorentina są znowu w serie A !!! Kibicuję zawsze Juve ale od początku najbardziej zamieszany był mój klub ... najsurowiej ukarany też , cieszę się że po odwołaniu się wyrok jest bardziej sprawiedliwy (co nie znaczy sprawiedliwy) . - 17 zawsze lepiej niż - 30 ... A co by było jakby zostało - 30 ? Pomyślał ktoś o tym ... Cieszyć się ludzie , teraz znowu się odwołamy i krok po kroku i kto wie może dojdziemy do - 10 , - 5 ? A to już będzie bułeczka z masełkiem wydostać się z serie B co teraz i tak jest już spokojnie wykonalne. Ale proszę nie plujcie się na Milan i innych ... To byłoby straszne jakby Milan zesłany był również do serie B... Sporo piłkarzy mogło by odejść za granicę i Donadoni miałby większy problem z organizowaniem scuadra azzurra .. Już teraz mówił że będzie mu trudniej w związku z odejściem tytułowych zawodników za granicę (jak Canna czy Zambro) Wy na prawdę chcielibyście widzieć Gattuso w Manchesterze albo w nie daj Boże w tym Realu ??? Wielu z nas kibicowało ITALII na tych mistrzostwach świata , wszyscy się cieszyli z 4 gwiazdki ... I chyba nikt z nas nie chciałby aby reprezentanci Włoch byli jakoś mniej zgrani albo coś w skutek siedzenia na ławce rezerwowych gdzieś za granicą ( tak jak to niemcy czechów próbowali załatwić przed samym mundialem) Pomyślcie czasami o szerszych tego konsekwencjach nim komuś zaczniecie życzyć że tak powiem ….

Nim coś mi odpowiecie wejdźcie tu : http://www.datasport.it/home_speciale.htm i spróbujcie sobie przypomnieć 9 lipca. Mi ten dzień zostanie na zawsze w sercu bo od 12 lat kibicuję mojej ukochanej scuadra azzurra.
Ty cos piłes czy tak na trzezwo piszesz ?? Chyba ci sie kluby pomyliły Ty jesteś kibicem JUVE :)

To zdanie o juz jest mistrzostwo świata " A ja się cieszę że Milan , Lazio i Fiorentina są znowu w serie A !!! Kibicuję zawsze Juve ale od początku najbardziej zamieszany był mój klub ... najsurowiej ukarany też , cieszę się że po odwołaniu się wyrok jest bardziej sprawiedliwy

Obrazek
Zapraszam www.NaszaKalwaria.pl i na www.kwa24.pl/forum/ - Forum Powiatu
Waldini

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 25 lipca 2006, 22:50

Co wy tak psioczycie i tak macie lagodniejsza kare niz mieliscie. Wyroki dla 3 pozostalych druzyn troche dziwia, zwlaszcza wyrok Milanu. Jezeli sa niewinni to powinni zostac uniewinnieni, a jezeli sa winni a za takich zostali uznani, to powinni dostac surowsze kary, ta LM dla nich troche jednak dziwi. Ale co tam wyrok jest jaki jest i mimo wszystko czuje satysfakcje, ze w ogole byly jakies kary.

A teraz chlopaki dziewczyny zakasajcie rekawy i do pracy! Trzeba zmienic pewne rzeczy na tej stronie, nie oklamujcie ludzi ze macie 29 tytulow, bo nie macie tylu :D
Od dzis oficjalnie jest jedna druzyna, ktora nie zostala zhanbiona degradacja z serie A, znacie ten zespol? Bo ja tak :D

Moje serce jest czarno-niebieskie. Forza Inter!

Serie B?? We have never been there... :D
Tom Cruise

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lipca 2006, 22:51

Tombalu pisze:
Tom Cruise pisze:
Nim coś mi odpowiecie wejdźcie tu : http://www.datasport.it/home_speciale.htm i spróbujcie sobie przypomnieć 9 lipca. Mi ten dzień zostanie na zawsze w sercu bo od 12 lat kibicuję mojej ukochanej scuadra azzurra.
Ty cos piłes czy tak na trzezwo piszesz ?? Chyba ci sie kluby pomyliły Ty jesteś kibicem JUVE :)

To zdanie o juz jest mistrzostwo świata " A ja się cieszę że Milan , Lazio i Fiorentina są znowu w serie A !!! Kibicuję zawsze Juve ale od początku najbardziej zamieszany był mój klub ... najsurowiej ukarany też , cieszę się że po odwołaniu się wyrok jest bardziej sprawiedliwy
Po pierwsze pomyliłem się że wcisnałem Milan bo on od poczatku miał być w serie A , to pomyłka w pisaniu ... Po dwa wytłmaczyłem czemu sie cieszę , po trzy napisałem że nie uważam to za sprawiedliwe co najwyżej bardziej... Po trzecie umiem racjonalnie myśleć i nie muszę po to pić .. Może ty musisz ... Po kolejne kibicuję JUVE ale i tak wolę aby serie A było ta serie A jaką zawsze było i aby bogate włoskie kluby zatrzymały włoskich zawodników ... Aby nie garli oni gdzie indziej... Wybacz że nie jestem takim fanatykiem jak ty i nie chciałbym wszystkiego niszczyć
Waldini pisze:Co wy tak psioczycie i tak macie lagodniejsza kare niz mieliscie. Wyroki dla 3 pozostalych druzyn troche dziwia, zwlaszcza wyrok Milanu. Jezeli sa niewinni to powinni zostac uniewinnieni, a jezeli sa winni a za takich zostali uznani, to powinni dostac surowsze kary, ta LM dla nich troche jednak dziwi. Ale co tam wyrok jest jaki jest i mimo wszystko czuje satysfakcje, ze w ogole byly jakies kary.

A teraz chlopaki dziewczyny zakasajcie rekawy i do pracy! Trzeba zmienic pewne rzeczy na tej stronie, nie oklamujcie ludzi ze macie 29 tytulow, bo nie macie tylu :D
Od dzis oficjalnie jest jedna druzyna, ktora nie zostala zhanbiona degradacja z serie A, znacie ten zespol? Bo ja tak :D
Nie, jest ich więcej ... np. AC Parma , Chievo itp A po drugie nie każdy tu się pluje na milan , po prostu wszyscy tu myślą juz o przyszłości... To są cnoty JUVE które pozwalają nam odpowiednio układać zespół , kupowac odpowiednich zawodników itp a nie wydawać kupe forsy w mało skuteczne gwiazdki .... Tak wiec myślimy juz o kolejnych redukacjach kary ... O przywróceniu tytułów itp , odwoąłniu się ... Ja wiem że wy kibice Interu nie macie do tego głowy ..

Tom Cruise

nie musisz mi dziękować za autograf
Tombalu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lipca 2006, 23:03

Waldini pisze: A teraz chlopaki dziewczyny zakasajcie rekawy i do pracy! Trzeba zmienic pewne rzeczy na tej stronie, nie oklamujcie ludzi ze macie 29 tytulow, bo nie macie tylu :D
Moze Ty juz sie szykujesz by przypisac sobie tytuł, otrzymany przy zielonym stoliczku. Na zielonym boisku ostatnio zdobyty w 89 w poprzednim stuleciu. :rotfl:

Nie zabijecie JUVE - choc bardzo tego chcecie!!! Zyjemy i pospieszcie sie bo wracamy za rok i po mistrzu bedzie.

Obrazek
Waldini

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 25 lipca 2006, 23:03

Tom Cruise pisze:
Nie, jest ich więcej ... np. AC Parma , Chievo itp A po drugie nie każdy tu się pluje na milan , po prostu wszyscy tu myślą juz o przyszłości... To są cnoty JUVE które pozwalają nam odpowiednio układać zespół , kupowac odpowiednich zawodników itp a nie wydawać kupe forsy w mało skuteczne gwiazdki .... Tak wiec myślimy juz o kolejnych redukacjach kary ... O przywróceniu tytułów itp , odwoąłniu się ... Ja wiem że wy kibice Interu nie macie do tego głowy ..
Jest ich wiecej?? Mowisz o druzynach, ktore nigdy nie graly w B? Byly tylko 2 takie a teraz jest juz jedna. Jaka redukcja kary?? Tu juz sie nic nie zmieni, sprawa w sadzie cywilnym moze sie ciagnac latami a i tak prawdopodobnie nic wam to nie da, sorry ale jak ma sie takie dowody jak rozmowy Moggiego to trudno liczyc na cokolwiek. Kibice Interu za to nie musza sie wstydzic tego, ze ich dzialacze oszukiwali tak jak wasi.

Deni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lipca 2006, 23:05

To jest skandal ! Cały świat to widzi i to nie sąd (który jak widac jest nie mniej skorupowany niż Calcio ) ale kibice na całym swiecie wydzadza wam opinie .Oszustwo i układy !

----->WWW.AJAX.ANV.PL <-------
RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lipca 2006, 23:11

ZA to kibice interu wstydza sie swoich dzialaczy za ich konkrete ruchy transferowe. Zdobycie mistrzostwa przy stoliku po prawie 20 latach ! Coz za klub z sukcesami ! Inter ma wyrobiona marke jako klub, z ktorego najwiecej osob drwi i sie wysmiewa

sieka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lipca 2006, 23:13

szkoda ze jeszcze Milanowi nie dali dodatnich punktów i 2 ostanich mistrzostw Italli....PARODIA.Z resztą wyników skłonny byłbym sie zgodzic ...no bo te 13 pkt robi róznice....

...............JUVE...........
Tom Cruise

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lipca 2006, 23:13

Waldini pisze: Jest ich wiecej?? Mowisz o druzynach, ktore nigdy nie graly w B? Byly tylko 2 takie a teraz jest juz jedna. Jaka redukcja kary?? Tu juz sie nic nie zmieni, sprawa w sadzie cywilnym moze sie ciagnac latami a i tak prawdopodobnie nic wam to nie da, sorry ale jak ma sie takie dowody jak rozmowy Moggiego to trudno liczyc na cokolwiek. Kibice Interu za to nie musza sie wstydzic tego, ze ich dzialacze oszukiwali tak jak wasi.

Dobra , dobra ale jak sam powiedziałeś Moggiego a Moggi działał też w swoim interesie w tym wypadku sprzecznym z interesem klubu który przeceiż chce być czysty tak jak tego chcemy my fani Juve .. Fakt, kara dla klubu powinna być aby wszyscy mieli nauczkę i bardziej uważali jakby się taki Moggi znowu znalazł ... I wcześniej go wywalili razem z jego ludźmi ....
Więc znowu nie jest tak że czegoś nam nie popuszczą , w końcu Moggi to nie Juve. Moggi to Moggi. :smile: spokojnie , tak czy siak za rok znowu wam wkopiemy w serie A . Na razie za to cieszcie się że nie ma Juve i proszę zacznijcie wygrwać , przynajmniej w Champions.... Czasami mam wrażenie zę jesteście jacyś przeklęci...

Tom Cruise

nie musisz mi dziękować za autograf
Waldini

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 25 lipca 2006, 23:14

RuTeK pisze:ZA to kibice interu wstydza sie swoich dzialaczy za ich konkrete ruchy transferowe. Zdobycie mistrzostwa przy stoliku po prawie 20 latach ! Coz za klub z sukcesami ! Inter ma wyrobiona marke jako klub, z ktorego najwiecej osob drwi i sie wysmiewa
Wole miec dzialaczy, ktorzy sa slabi w robieniu transferow, niz dzialaczy, ktorzy sa dobrzy w robieniu przekretow.

Deni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lipca 2006, 23:18

RuTeK pisze:ZA to kibice interu wstydza sie swoich dzialaczy za ich konkrete ruchy transferowe. Zdobycie mistrzostwa przy stoliku po prawie 20 latach ! Coz za klub z sukcesami ! Inter ma wyrobiona marke jako klub, z ktorego najwiecej osob drwi i sie wysmiewa
Nie jestem fanem Interu ale w odróznieniu od twoich słów wam to udowodniono inna sprawa, że decyzja sadu to Skandal ! a twoje słowa to czyste oszczerstwa na które nia masz żadnych dowodów.Marke Juve zawsze miało i zawsze bedzie miec plus co wywalczyło własnie przy stoliku ( bo inaczej takiej decyzji nie można nazwać).

----->WWW.AJAX.ANV.PL <-------
mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lipca 2006, 23:19

@Waldini - a może Ty mi odpowiesz za co Juventus dostał taką karę? Tak konkretnie. Według Interisty... :?:

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lipca 2006, 23:24

mJaUcViEej pisze:@Waldini - a może Ty mi odpowiesz za co Juventus dostał taką karę? Tak konkretnie. Według Interisty... :?:
Ja natomiast zapytam sie po co wogole tu sie wypowiada, czy forum interistow jest az tak slabe, ze musisz pisac tu? czekam na szczera odpowiedz...

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Tombalu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lipca 2006, 23:24

Deni pisze:To jest skandal ! Cały świat to widzi i to nie sąd (który jak widac jest nie mniej skorupowany niż Calcio ) ale kibice na całym swiecie wydzadza wam opinie .Oszustwo i układy !
Duzo jest w tym racji!!! Cale Calcio jest pełne brudu i smrodu!!! Odpowiednim rozwiazaniem była degradacja do Serie b całej 4!! A nie robienie kapturowego procesu by zabic JUVE!

Ale ta sparwa oczysci tylko JUVE a mediolanczyki bedą dalej pływac w brudach do czasu, do czasu az nie wybuchnie kolejna afera. Ale juz bez oczyszczonego i nowego JUVE!!!

Deni - szczere pozdrówka dla Ciebie!!!

Obrazek
Mały10

Katalończyk
Katalończyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lipca 2006, 23:27

Dla mnie to co stało się dzisiaj jest po prostu kpiną. Na zmniejszenie kary ujemnych punktów Juventusowi bym się jeszcze zgodził ale pozostawienie w Serie A Lazio i Fiorentiny to już przesada. Ale to jeszcze nic w porównaniu z tym co zyskał dziś AC Milan. 8 pkt i mozliwość gry w CL to żadna kara dla Milanu.

ODPOWIEDZ