30 punktów - dużo czy mało?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ

Na którym miejscu Juventus Turyn ukończy sezon w Serie B z 30 ujemnymi punktami?

na 1. miejscu (premiowanym awansem do Serie A)
13
14%
na 2. miejscu (premiowanym awansem do Serie A)
8
9%
na 3. miejscu (premiowanym awansem do Serie A)
43
47%
na którymś z miejsc 4.-18. (pozostanie w Serie B)
25
27%
na którymś z miejsc 19.-22. (spadek do Serie C1 - trzeciej ligi)
3
3%

Liczba głosów: 92
Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2006, 22:46

Waldini pisze:
UlTrAs pisze:
A w Serie A tak nie było? z kim jak z kim, ale na mecze z Juventusem każda drużyna, zawsze mobilizowała się na 100%. A jednak tytuły Juventus zdobywał.
Po ujawnieniu wyczynow Moggiego teraz juz caly swiat wie w jaki sposob Juventus "zdobywal" tytuly. Ja jestem pewny tego, ze cala serie B juz sobie ostrzy na was zeby, w A gra z Juventusem to byla jednak sprawa na porzadku dziennym, wiec niektore druzyny z gory zakladaly, ze porazka im ujmy nie przyniesie, wiec nie zgodze sie ze wszyscy byli zmobilizowani na 100%. Dajmy na to druzyny z dolu i srodka tabeli, dla nich bylo oczywiste, ze wazniejsze sa mecze z rywalami o podobnym potencjale, bo to z nimi walczyly bezposrednio o miejsce w tabeli.
Mylisz sie, było dokładnie na odwrót. widać nigdy nie śledziłeś wypowiedzi rywali Juve przed meczem. Tu nie tyle chodziło o punkty ile o prestiż. Pokonać Juve to dla każdego była sprawa honoru. Wystarczyło śledzić mecze innych drużyn aby sie o tym przekonać. Są zespoły, które grały na średnim poziomie przez kilka kolejek przed meczem z Juve i kilka kolejek po. A z Juve dawali z siebie wszystko i często zdarzało sie tak, że pomimo porażki odgrywali jeden z najlepszych meczy w sezonie.

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2006, 22:50

Ktos chyba nigdy nie słyszal o zasadzie " Bij Mistrza " a we włoszech wiekszego mistrza nie było i nie będzie !

P.s Interowi daleko do Juventusu

P.s 2 Waldini tez jestem z wrocka, i z widzenia kojarze dwoch kibicow interu co sie waza w koszulkach ? masz moze taka :think:

Waldini

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 24 lipca 2006, 22:56

RuTeK pisze:
P.s 2 Waldini tez jestem z wrocka, i z widzenia kojarze dwoch kibicow interu co sie waza w koszulkach ? masz moze taka :think:
Zadnej koszulki Interu nie mam, mam tylko szalik Interu za to przywieziony prosto z Mediolanu i kupiony przy okazji meczu z Palermo :D

Moje serce jest czarno-niebieskie. Forza Inter!

Serie B?? We have never been there... :D
ODPOWIEDZ