Kandydatów do zdobycia Mistrza Polski jest paru. Mianowicie;
Legia Warszawa, Mistrz Polski 2006 roku. Choć narazie forma Legionistów nie jest dobra (Patrz mecz w SP z Wisła Płock) To mysle ze zatrybi. Najbardziej mnie martwi forma Legionistów przed meczami El. LM. No ale mam nadzieje ze odbuduą forme.
Wisła Kraków, mistrz z przed sezonu, kiedy to nikt nie byl wstanie zatrzymac Wislackiej armi. Teraz jest zupełnie inaczej. Dan Petrescu poustawiał sezpół, martwią jedynie kontuzje. Pierwszy mecz Wisła rozgrywa w Krakowie z Górnikiem Zabrze przy "tylko" 8 tysięcznej widowni którzy posiadają imienne karnety ! (sic!) Naszczęscie posiadam taki karnet
Korona Kielce, Drużyna z Kielc jest mocna co potwierdziła w tamtym sezonie. Teraz może byc nieco gorzej, odeszłi snajperzy Piechna do Torpedo Moskwa, Czerkas do QPR.
Lech Poznań, nowy Lech, czy będzie tak dobry jak pewne znane piwo o tej samej nazwie? Zobaczymy. Zespół powstał z połączenia Amici Wronki, i Lecha Poznań. Lech ma silną druzynę ale czy Lecha stać na mistrzostwo Polski ? Okaże sie za rok
I na tym chyba koniec zespołów które mogą powalczyc o korone mistrza.
Do tego grona mozna dodac jeszcze Zagłebie Lubin, ale nie ma trenera Smudy który był mózgiem tego zespołu.
A kto spadnie ? Ja osobiscie uważam ze bedzię to jeden z zespołów Łódzkich, i Arka z Gdyni.
Pozdrawiam.

Jesteś moim wrogiem??