Piłkarze Juvepoland
- damiano ziębotta
- Juventino
Juvepoland gromadzi zapewne wielu piłkarzy, amatorów i nie tylko. Dobrze byłoby się dowiedzieć i poznać, kto, gdzie, od kiedy gra??
Możemy stworzyć pewnie całkiem niekiepską reprezentację
Możemy stworzyć pewnie całkiem niekiepską reprezentację

- damiano ziębotta
- Juventino
Tak więc Damiano Ziębotta rozpoczął swoją przygodę z piłką w miejscowym klubie Czarni Sobocisko jako junior w wieku 13 lat.
Następnie miałem krótki epizod w juniorach MKS Oława już na znacznie wyższym szczeblu rozgrywkowym.
Potem wróciłem do Sobociska i już od 3 lat gram w seniorskiej drużynie we wrocławskiej klasie A (6 liga). Jak na małą wioseczkę to i tak nieźle
Forza Czarni Sobocisko !!
Następnie miałem krótki epizod w juniorach MKS Oława już na znacznie wyższym szczeblu rozgrywkowym.
Potem wróciłem do Sobociska i już od 3 lat gram w seniorskiej drużynie we wrocławskiej klasie A (6 liga). Jak na małą wioseczkę to i tak nieźle

Forza Czarni Sobocisko !!
- tabo89
- Juventino
ja gram zwykle wieczorami na naszym boisku szkolnym (asfaltowym) z chlopakami we Włodowicach koło Zawiercia (woj śląskie)
pozatym mamy swoja druzyne ministrantów i gramy z innymi ministrantami meczyki z sasiednich miejscowosci a czasem gramy tez z księżmi (jakos tak chyba sie pisze). to juz na wymiarowym boisku trawiastym po 11 oczywiscie.
pozatym mamy swoja druzyne ministrantów i gramy z innymi ministrantami meczyki z sasiednich miejscowosci a czasem gramy tez z księżmi (jakos tak chyba sie pisze). to juz na wymiarowym boisku trawiastym po 11 oczywiscie.
- morfeuszrejowiec
- Juventino
a santiago15 ( Miłosz Komandowski ) od 12 lat grał w trampkarzach w Sparcie Rejowiec Fabryczny przez jeden sezon, potem przerwa przez 2 lata i znowu powrot, potem przejscie do juniorow, ale tylko runda jesienna potem juz zdrowie nie pozwoliło
grac dalej. Teraz mając lat 16 w klubie nie gram, ale z kumplami na sztucznej nawierzchni :-D gramy sobie wieczorami. Gram na stoperze a wy?
PS. Jestem z deka drewniany 186cm wzrostu

PS. Jestem z deka drewniany 186cm wzrostu

- _zambro_
- Juventino
czesc , wiec tak gram w pilke o 7 roku zycia. (tak apropo mam 18 lat
)
Trenuje w Walce Zabrze ( III liga), w zeszlym sezonie gralem w rezerwach(serie A
[A klasa]), ale teraz zalapalem sie do pierwszego zespolu - zobaczymy co wyjdzie

Trenuje w Walce Zabrze ( III liga), w zeszlym sezonie gralem w rezerwach(serie A

Ostatnio zmieniony 27 lipca 2006, 16:36 przez _zambro_, łącznie zmieniany 2 razy.
- El Nino
- Juventino
Witam.. Ja również gram od paru dobrych lat.. Codziennie razem z kolegami i w szkole i czasem po niej.. Mamy taką szkolną reprezentację z którą jeździmy na różne turnieje i mecze między szkolne.. NI jestesmy wcale tacy słabi bo duzo meczy wygralismy choc nigdy nie tryumfowalismy w zadnym z turnieji .. 
W zeszlym sezonie grałem w lidze halowej (dla zoorientowanych na terenie Posnani) ale była to druzyna seniorska.. Jakos sobie radziłem i strzeliłem nawet dwa gole ;p Moze w tym sezonie tez ktos wylozy pieniadze na zapisanie druzyny to sobie pogramy
Dwa lata temu mialem pewien "epizod" w druzynie juniorskiej w Poznaniu.. Szlo mi calkiem nieźle, ale zrezygnowalem.. Mialem na to wiele powodów, ale w sumie teraz żałuje
..
Wiem ze w Poznaniu co jakis czas Juventini grają w piłkę.. JA raz tam byłem i mam nadzieje ze przejde sie jeszcze pare razy ;p ..
Co do mojej pozycji na boisku - wiadomo tam gdzie mnie ustawią tam będe grał ;p
Ale co do naszej druzyny - kiedyś grałem na ataku ale w zeszłym roku szkolnym zagrałem pewien turniej na bramce i szło mi bardzo dobrze.. Pozniej jeszcze pare razy byłem "szkolnym goalkeeperem" ..
Jakies dwa miesiace temu rowniez na jednym z turnieji zagralem na obronie i tez szlo mi dobrze..
Ja osobiscie wole grać "od tyłu" i stwarzac sytuacje napastnikom niz dostawac pilki i wykanczac
Pozdrowienia

W zeszlym sezonie grałem w lidze halowej (dla zoorientowanych na terenie Posnani) ale była to druzyna seniorska.. Jakos sobie radziłem i strzeliłem nawet dwa gole ;p Moze w tym sezonie tez ktos wylozy pieniadze na zapisanie druzyny to sobie pogramy

Dwa lata temu mialem pewien "epizod" w druzynie juniorskiej w Poznaniu.. Szlo mi calkiem nieźle, ale zrezygnowalem.. Mialem na to wiele powodów, ale w sumie teraz żałuje

Wiem ze w Poznaniu co jakis czas Juventini grają w piłkę.. JA raz tam byłem i mam nadzieje ze przejde sie jeszcze pare razy ;p ..
Co do mojej pozycji na boisku - wiadomo tam gdzie mnie ustawią tam będe grał ;p
Ale co do naszej druzyny - kiedyś grałem na ataku ale w zeszłym roku szkolnym zagrałem pewien turniej na bramce i szło mi bardzo dobrze.. Pozniej jeszcze pare razy byłem "szkolnym goalkeeperem" ..
Jakies dwa miesiace temu rowniez na jednym z turnieji zagralem na obronie i tez szlo mi dobrze..
Ja osobiscie wole grać "od tyłu" i stwarzac sytuacje napastnikom niz dostawac pilki i wykanczac

- BartekGajda9
- Juventino
Moja kariera zaczęła sie w wieku 14 lat i odziwo byla to już kadra świeżo założonych juniorów starszych 8) Na poczatku było wystawianie mnie na różnych pozycjach (pomoc, atak) lecz potem się do mnie przekonano i wystawiano mnie już tylko w ataku. Juniorami strarszymi graliśmy przez krótki czas i już po 3 sezonach awansowaliśmy do I ligi Okręgu Tarnowskiego. W tym czasie strzeliłem dla mojej drużyny "Pogórze" Gwoździec 59 bramek
Po awansie zlikwidowano drużynę juniorów i założono sekcję seniorów. Graliśmy teraz pierwszy sezon (25 bramek w klasie B 8) ) Jak na 18-latka to chyba całkiem nieźle, powoli zbliżam się do bariery 100 goli we wszystkich kategoriach
Czekam z niecierpliwością na kolejny sezon, który dopiero rozpocznie się ok 28 sierpnia 

"To trochę dziwne, ale uwierzcie mi, w życiu nie popełniłem większego błędu", "Obecnie pracuję nad tym, żeby móc wrócić do Juventusu" - tak Canna WRACAJ !!
- Swider10
- Juventino
Ja gram w zespole Bytovia Bytów, nazwa od mojego miasta Bytów, gram tam w Juniorach Starszych (mam 18lat) wystepujemy w Pomorskiej Lidze Juniorów (makroregion) jest to najlepsza liga na pomorzu graja tam np. juniorzy Lechi Gdańsk, Arki Gdynia samych najlepszych zespolów na pomorzu. Za rok kończe wiek juniora i zobaczymy moze załapie sie do seniorów ktorzy w tym roku maja wielki plan i szanse awansowac do III ligi 

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Cyro92
- Juventino
Ja zacząłem pykac w piłe w wieku bodajże 6 lat w amatorskim klubie w Łapinie. Potem miałem prerwę i jak przeprowadziłem się do innej miejscowości zacząłem to zapisałem się do juniorów młodzych w klubie GTS Kolbudy (V liga :lol: ) potem miałem 2 letnią przerwę i wróciłem dopiero do juniorow starszych gdzie gram na pozycji srodkowego obroncy. a takim szczegulem jest ze gdyby nikt z mojego osiedla nie poszedl na mecz to nie bylo by skladu bo jest nas 7 w drużenie z mojego osiedla.
Sercem i duchem zawsze z turyńskim Juve!!!!
- damiano ziębotta
- Juventino
Wielkie gratulacje Stary, nie mam pytań, jesteś naprawdę dobry, tyle bramek nie strzela się przez przypadek, nawet w juniorach, probuj się gdzieś dalej zakręcić!!BartekGajda9 pisze: W tym czasie strzeliłem dla mojej drużyny "Pogórze" Gwoździec 59 bramekPo awansie zlikwidowano drużynę juniorów i założono sekcję seniorów. Graliśmy teraz pierwszy sezon (25 bramek w klasie B 8) ) Jak na 18-latka to chyba całkiem nieźle, powoli zbliżam się do bariery 100 goli we wszystkich kategoriach
![]()

Ja na początku grałem na boku obrony, dopiero po roku zacząłem grać na boku pomocy, dokładnie nie wiem, ale strzeliłem do tej pory ok 20 bramek w juniorach, tylko 2 w seniorach, ale mam nadzieję na ten sezon

- pakman
- Juventino
Kiedys to sie gralo w pile .... heheh w Serie A-klasie w 3 klubach nawet. A teraz .... jakos czasu brakuje
wiec pozostaje tylko wieczorne granie
z kumplami
a co to za mecze sa ... :roll: "O skrzyne piwa"
emocji wiecej niz na meczu Polska - Ekwador
walka walka i po trzykroc walka
Radosc po zwyciestwie porownywalna ze zdobyciem Mistrzostwa Swiata
Polecam wszytskim :]

"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
- olimp
- Juventino
ja gralem w juniorach olimpi lewin brzeski ,narazie niegram ale zamierzam juniorzy graja w 1 lidze juniorskiej opolskiej -ostatni sezon 5 miejsce
Najnowsze forum o pamiatkach pilkarskich i nie tylko
www.kolekcja.mojeforum.net
www.kolekcja.mojeforum.net
- BartekGajda9
- Juventino
Wiesz miałem okazję trenować w drużynie "Okocimski" Brzesko (w tym sezonie awansowali do III ligi). Byłem nawet raz na treningu, lecz niestety z barierą ok 22 km jest bardzo trudno i zrezygnowałem z tego...Ale jak tam przyjechalem na ten pierwszy trening i sie okazało, że oni mnie tam znają i slyszeli o mnie wywaliłem gały ze zdziwienia :shock:damiano ziębotta pisze:Wielkie gratulacje Stary, nie mam pytań, jesteś naprawdę dobry, tyle bramek nie strzela się przez przypadek, nawet w juniorach, probuj się gdzieś dalej zakręcić!!BartekGajda9 pisze: W tym czasie strzeliłem dla mojej drużyny "Pogórze" Gwoździec 59 bramekPo awansie zlikwidowano drużynę juniorów i założono sekcję seniorów. Graliśmy teraz pierwszy sezon (25 bramek w klasie B 8) ) Jak na 18-latka to chyba całkiem nieźle, powoli zbliżam się do bariery 100 goli we wszystkich kategoriach
![]()
"To trochę dziwne, ale uwierzcie mi, w życiu nie popełniłem większego błędu", "Obecnie pracuję nad tym, żeby móc wrócić do Juventusu" - tak Canna WRACAJ !!