BUFFON ZOSTAJE

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
ForzaJuve_Adam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 18:14

eXplOsiOn87 pisze:szkoda ze Canna pajac odszedl do zasranego realu...ale co zrobic... dobrze ze podpisal kontrakt na jeden sezon moze ma zamair wrocic po tym jednym sezonie Juve w Serie B:] oby...:]
Canna nie jest pajacem! Jest wspaniałym zawodnikiem i człowiekiem. Poza tym jeszcze nigdzie nie odszedł.... Ja cały czas mam nadzieję, że jednak zostanie... Choć jeśli odejdzie to nie będę miał mu tego za złe, bo ma już 32 lata i to jest dla niego ostatni dzwonek żeby zdobyć coś w klubowej piłce, bo jak wiemy jego pierwsze Scudetta zostały mu odebrane... Czy poprawnie to już tutaj o tym nie dyskutujmy... W każdym razie nie pozwolę na Canne mówić "pajac" :!:

Obrazek
Obrazek
BartekGajda9

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 18:17

eXplOsiOn87 pisze:szkoda ze Canna pajac odszedl do zasranego realu...ale co zrobic... dobrze ze podpisal kontrakt na jeden sezon moze ma zamair wrocic po tym jednym sezonie Juve w Serie B:] oby...:]
I ty się nazywasz kibicem Juventusu ??? Canavaro jeszcze nie odszedł do Realu, nie ma potwierdzonych źródeł. Jak nawet możesz naszą ostoję obrony wyzywać od pajaców :evil: to niebywałe :?

Co do oficjalnego potwierdzenia pozostania Gigiego w Turynie. Jestem bardzo szczęśliwy z tego powodu :happy: Wiec bramka na następny sezon jest już obsadzona, i to nie byle kim. :bravo: Gigi. Jeszcze tylko żeby Canna, Zambro i Treze zostali było by superowo :wink:

"To trochę dziwne, ale uwierzcie mi, w życiu nie popełniłem większego błędu", "Obecnie pracuję nad tym, żeby móc wrócić do Juventusu" - tak Canna WRACAJ !!
Tombalu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 18:19

Ile Ty masz lat ?? Jeszcze duzo musisz sie nuczyć co to znaczy szacunek!! Nawet gdy Canna odejdzie do Realu będę mu zyczył jak najlepiej i dazył go wielkim szacunkiem i sympatnią.

A po 1 Canna nieodszedł z naszego klubu, a po dzisiejszej wiadomości, że Buffi z nami zostaje i po wcześniejszych deklaracjach Fabio daje wiecej szans na to że zostanie niz odejdzie.

A kto jest pajac to juz wszyscy na tym forum wiedzą :)

Obrazek
Zapraszam www.NaszaKalwaria.pl i na www.kwa24.pl/forum/ - Forum Powiatu
Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 18:24

ok potwierdzenie od agenta Gigiego mamy czyli gigi zostaje . Ja bardzo sie ciesze poniewaz Buffon pokazal klase na mundialu i teraz tez pokazal klase mowiac ze jest przywiazany do barw bialo- czarnych.Takie poswiecenie Buffona ktory mogl w kazdej chwili odejsc do Milanu lub Realu i zarabiac wieksza kase i walczyc o najwyzsze cele jest piekne tymbardziej ze jezeli nam obniza kare to juz po roku na 100% powrocimy i mam nadzieje ze pokazemy na co nas stac a Buffona jeden sezon w nizszej ldize nie zbawi...
Ostatnio zmieniony 19 lipca 2006, 18:30 przez Mati1990, łącznie zmieniany 1 raz.

leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 18:25

Nasze obawy z pierwszego dnia zlotu kiedy każdy był załamany ze wszyscy odejdą okazują się nie do końca prawdziwe. Wiem ze jest to już pewna informacja i cieszę się że najlepszy bramkarz świata dalej bedzie grał w najlepszym klubie. Myslę ze ta informacja jest najważniejsza dla kibiców. To oni oczekiwali na wypowiedzi naszych piłkarzy i teraz mają szanse się przekonać kto tak naprawdę wiele zawdzięcza Juve, kto kocha i szanuje ten klub na tyle by nawet degradacja nie przeszkodziła mu w pozostaniu w Juve. Gigi udowodnił nam że jest prawdziwym Juventino. Dziekuje mu za to i podziwiam jego decyzje. Wiele innych piłkarzy odeszło by w takiej sytuacji. Nie bez powodu kochamy Gigiego.

Buffi - Grazie :)

Obrazek
_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 18:31

Jeżeli Cannavaro, w obliczu próśb Deschampsa, wybierze Real? wówczas dla mnie również będzie pajacem. Tyle ode mnie na ten temat.

Duże słowa uznania dla Buffona. Uff.

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
Italia6

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 18:36

Człowieku zastanów się co piszesz :evil:
Podobnie jak niektórzy tutaj nie pozwolę go obrażać.Jest świetnym piłkarzem a ponadto prywatnie sympatycznym człowiekiem z klasą.
Poza tym niczego jeszcze nie podpisał więc wstrzymaj się z wydawaniem takich opinii

No i widzę ,że następny się znalazł :evil: Po prostu brak mi słów

FORZA JUVE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FORZA ITALIA !!!!!!!!!!!!!
b0unc3

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 18:39

Ban takiemu a nie!
Jesli Canna przejdzie trzeba uszanowac jego decyzje!

_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 18:40

To jest moja prywatna opinia i żaden z Was mnie tu nie przekona. Juventus pozwolił mu stanąć na nogi, dlatego zobaczymy ile warta jego jego wdzięczność.

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
Cavenaghi_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 18:42

Wielkie uznanie dla Gigiego za decyzję o pozostaniu w szeregach Bianconerich :!: :bravo: :bravo: :bravo: Po prostu dla niego JUVENTUS TURYN to nie tylko miejsce pracy ale i dom.
Wspaniała wiadomość, oby było takich więcej :!:

Flectere si nequeo superos, acheronta movebo!
R.Baggio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 18:43

_Jah pisze:Jeżeli Cannavaro, w obliczu próśb Deschampsa, wybierze Real? wówczas dla mnie również będzie pajacem. Tyle ode mnie na ten temat.

Duże słowa uznania dla Buffona. Uff.
Jesli Cana odejdzie bedzie to jego prywatna decyzja do ktorej ma prawo. Jesli chcesz wyzywac kogos od pajac to nie rób tego tutaj, tu jest naprwde wielu wiernych kibicow, którzy na to nie pozwola.. i wszyscy oni beda szanowac Cannavaro nawet jak odejdzie, wiec wez swoje zabawki i wracaj do piaskownicy, a nie zajmujesz sie czyms do czego musiz jeszcze dorosnac

_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 18:45

Ja z kolei szydzę z takich plastikowych kibiców jak Wy, którzy starają się zrozumieć karierowicza, nie zaś widoczne potrzeby ukochanego klubu.
Jeżeli Cannavaro odejdzie, stracę do niego szacunek. Tyle.

Tombalu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 18:55

_Jah pisze:Ja z kolei szydzę z takich plastikowych kibiców jak Wy, którzy starają się zrozumieć karierowicza, nie zaś widoczne potrzeby ukochanego klubu.
Jezeli ja jestem wg. Ciebie plastikowym kibicem to Ty jetses po prostu zwykłym pseudokibicem.

No ale jak juz wyzej napisałem musisz jesczcze troche pozyc na tym świecie i zrozumiec co to znaczy prawdziwy szacunek. A jak tego nie rozumiesz to może jedz do Turynu i zacznij rzucać kamieniami w dom Cannavaro, a ja w przeciwienstwie do Ciebie tez bym pojechał ale by podziekować mu mistrza swiata i za gre w JUVE i zyczyc jak najlepiej.

Obrazek
Zapraszam www.NaszaKalwaria.pl i na www.kwa24.pl/forum/ - Forum Powiatu
Italia6

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 18:59

_Jah pisze:Ja z kolei szydzę z takich plastikowych kibiców jak Wy, którzy starają się zrozumieć karierowicza, nie zaś widoczne potrzeby ukochanego klubu.
Człowieku przestań nas obrażać :evil:
Ja zawsze będę go szanować bez względu na decyzję jaką podejmie, choć mimo wszystko mam nadzieję ,ze zostanie.

FORZA JUVE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FORZA ITALIA !!!!!!!!!!!!!
_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 19:04

Przedstawiłem jedynie swoje zdanie, które nie koniecznie musi pokrywać się z Twoim. Skoro Tobie jego transfer do Realu w obecnych okolicznościach nie przeszkadza? to okey, ale mnie taka perspektywa wypełnia gorliwością, bądź żalem. Po raz kolejny da dowód, że pieniądze są ważniejsze niż idea klubu. I to kto? sam KAPITAN MISTRZÓW ŚWIATA. I czego Ty ode mnie oczekujesz? że będę mu bić za to brawo? chrzanię to.

ODPOWIEDZ