Muzyka Alternatywna
- matechu
- Juventino
UNION OF ROCK
WĘGORZEWO 13-15 LIPCA 2006
Tutaj macie oficjalna strone festiwalu. Karnet na 3 dni kosztuje 60 zl. Poza zespolami konkurskowymi zagraja miedzy innymi: ACID DRINKERS, MYSLOVITZ, SOULFLY (!), COMA (jeppa! :]). Zreszta pelna liste zespolow macie tutaj.
Dodatkowo, na bazplatnym polu namiotowym bedzie rozstawiona mala scena, gdzie za friko bedzie mozna posluchac mniej znanych kapel.
Jesli ktos wybiera sie do Węgorzewa to walcie na gg albo pw.
WĘGORZEWO 13-15 LIPCA 2006
Tutaj macie oficjalna strone festiwalu. Karnet na 3 dni kosztuje 60 zl. Poza zespolami konkurskowymi zagraja miedzy innymi: ACID DRINKERS, MYSLOVITZ, SOULFLY (!), COMA (jeppa! :]). Zreszta pelna liste zespolow macie tutaj.
Dodatkowo, na bazplatnym polu namiotowym bedzie rozstawiona mala scena, gdzie za friko bedzie mozna posluchac mniej znanych kapel.
Jesli ktos wybiera sie do Węgorzewa to walcie na gg albo pw.
- aSsItCh
- Juventino
W dniach 28 - 29 lipca w Kostrzynie n/Odrą odbędzie się XII Przystanek Woodstock. Fundacja Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy zaprasza na dwa dni rock'n'rollowej zabawy podczas największego festiwalu open-air w Europie, który po raz kolejny odbędzie się pod hasłami "Miłość! Przyjaźń! Muzyka! Stop przemocy! Stop narkotykom!". Na dwóch scenach wystąpi około 60 wykonawców nie tylko z Polski, ale też z wielu krajów Europy i świata.
PRZYSTANEK WOODSTOCK 2006
Program koncertów na Dużej Scenie
Piątek, 28 lipca 2006 r.
* 15:00 OTWARCIE FESTIWALU
* 15:10 BIG CYC
* 16:00 VOLTAIRE
* 16:40 PRAWDA
* 17:20 BOHEMA
* 18:00 RASTA (Białoruś)
* 18:40 CROSSCUT (Niemcy)
* 19:20 FLAPJACK
* 20:05 VAVA MUFFIN
* 20:55 WOLNA GRUPA BUKOWINA
* 21:35 SHANNON
* 22:30 COMA
* 23:25 MALEO REGGAE ROCKERS
* 00:20 LAO CHE
* 01:15 BLACK SUMMER CRUSH (USA)
* 02:15 CARRANTUOHILL + PSIOCREW
Sobota, 29 lipca 2006 r.
* 15:00 NIEBO
* 15:35 GODSEND
* 16:10 BITTER SWEET
* 16:45 KONIEC ŚWIATA
* 17:30 VIRGIN SNATCH
* 18:10 BOOZED (Niemcy)
* 18:55 INDIOS BRAVOS
* 19:40 2TM2,3
* 20:50 THE KRAYS (USA)
* 21:50 GRAVITATIONS
* 22:25 HAPPENING - AKADEMIA SZTUK PRZEPIĘKNYCH
* 22:45 BAOBAB (Senegal)
* 23:50 FARBEN LEHRE
* 00:50 BABYLON CIRCUS (Francja)
* 01:50 KSU
* 02:40 WIELKI FINAŁ - CARRANTUOHILL i goście i Pokojowy Patrol i TPChR...
No właśnie... wybiera się ktoś z Was? jak tak, to chętnie bym się spotkał z kimś z Juventinich i chlapnął jakiegoś browara (ewentualnie dżusa
) za Starą Damę
jak coś to piszcie.
PRZYSTANEK WOODSTOCK 2006
Program koncertów na Dużej Scenie
Piątek, 28 lipca 2006 r.
* 15:00 OTWARCIE FESTIWALU
* 15:10 BIG CYC
* 16:00 VOLTAIRE
* 16:40 PRAWDA
* 17:20 BOHEMA
* 18:00 RASTA (Białoruś)
* 18:40 CROSSCUT (Niemcy)
* 19:20 FLAPJACK
* 20:05 VAVA MUFFIN
* 20:55 WOLNA GRUPA BUKOWINA
* 21:35 SHANNON
* 22:30 COMA
* 23:25 MALEO REGGAE ROCKERS
* 00:20 LAO CHE
* 01:15 BLACK SUMMER CRUSH (USA)
* 02:15 CARRANTUOHILL + PSIOCREW
Sobota, 29 lipca 2006 r.
* 15:00 NIEBO
* 15:35 GODSEND
* 16:10 BITTER SWEET
* 16:45 KONIEC ŚWIATA
* 17:30 VIRGIN SNATCH
* 18:10 BOOZED (Niemcy)
* 18:55 INDIOS BRAVOS
* 19:40 2TM2,3
* 20:50 THE KRAYS (USA)
* 21:50 GRAVITATIONS
* 22:25 HAPPENING - AKADEMIA SZTUK PRZEPIĘKNYCH
* 22:45 BAOBAB (Senegal)
* 23:50 FARBEN LEHRE
* 00:50 BABYLON CIRCUS (Francja)
* 01:50 KSU
* 02:40 WIELKI FINAŁ - CARRANTUOHILL i goście i Pokojowy Patrol i TPChR...
No właśnie... wybiera się ktoś z Was? jak tak, to chętnie bym się spotkał z kimś z Juventinich i chlapnął jakiegoś browara (ewentualnie dżusa

Kwiat miłości rozkwita w świetle uczuć
I w nim też usycha...
Gdy nadejdzie czas by odbyć ostatnią podróż
Będę myślał o Tobie...
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
"Stop Przemocy !" - to najwieksza bujda calego tego 'festiwalu'.Kto byl ten wie o co chodzi,kto nie byl-niech dalej wierzy w te bajeczki o super pokojowej imprezie
Dosc slaba obsada muzyczna,2/3 kapele warte uwagi.Lepiej wybiore sie w tym czasie na jakas impreze w remizie strazackiej :lol:
Dosc slaba obsada muzyczna,2/3 kapele warte uwagi.Lepiej wybiore sie w tym czasie na jakas impreze w remizie strazackiej :lol:
- aSsItCh
- Juventino
A myślisz, że "Stop narkotykom!" to nie bujda :lol: tam więcej ludzi zaćpanych chodzi, niż pijanych :] A te zespoły z głównej sceny to też mi się nie widzą za bardzo, ale to nie zmienia faktu, że wolę sobie tam pojechać, niż isć na impreze w remizie strazackiej :]"Stop Przemocy !" - to najwieksza bujda calego tego 'festiwalu'.

Kwiat miłości rozkwita w świetle uczuć
I w nim też usycha...
Gdy nadejdzie czas by odbyć ostatnią podróż
Będę myślał o Tobie...
- Ziolowy
- Juventino
A juz pazdzierniku znowu rusza trasa Kultu po Polsce i nie tylko. Tym razem nazwana jest jako "pomaranczowa trasa KULTu" na pewno mnie tam nie zabraknie!
juz nie moge sie doczekac premiery Buldoga, bo te kawalki, ktore slyszalem sa naprawde nie zle :-D Przy "policji" Kazik i spolka odwalili kawal dobrej roboty :!: Piosenki Buldoga (dema) sa do scioginecia w dziale mp3 w wirtualnej polsce. Polecam 

Jak zabrac Scudetto legendzie włoskiej pilki?
Zapytajcie na San Siro...
Zapytajcie na San Siro...
- Mrówa
- Juventino
Odswieze ten temacik, wiem ze nie powinienem, ale nie moge sie powstrzymac. A odsiezam go w zawiazku z trasa PUNKY REGGAE live.
Jest to jedna z lepszych tego typu tras koncertowych w Polsce.
28 koncertow w ciagu 2 miesiecy w najwiekszych miastach Polski.
Glownymi gwiazdami Punky Reggae sa oczywiscie Farben Lehre, Zabili Mi Żółwia i Koniec Świata. Mialem przyjemnosc bycia na koncercie wlasnie tych trzech kapelek w Czestochowskiej "Rurze". Koncert byl naprawde super
Najlepiej wypadli weglug mnie Zabili Mi Żółwia. Oczywiscie pozostale zespoly tez zagraly bardzo dobrze. Wojtek Wojda ktory jest wokalista Farbenow, mimo jakis problemow z gardlem dal naprawde czadu
Oprocz 3 ww zespolow goscmi na trasie sa : Zmaza, Leniwiec, De Łindows, The Lunatics, Voltaire, Radio Bagdad, Meldtown, Clocwork Mind oraz Anima Liberty.
Jesli byliscie w swoim (albo i nie w swoim) miescie na Punky Reggae to napiszcie jakie zespoly graly, i jakie sa wasze wrazenia. 8)
Oficjalna strona Punky Reggae Live 2007 http://www.punkyreggaelive.art.pl/glowna.php
I taka mala ciekawostka dotyczaca mojej skromnej osoby
http://www.punkyreggaelive.art.pl/glown ... 218publika#
drugie zdjcie, widac pol mojej glowy i wysoko wzniesiona reke ze sznorowka na nadgarstku
, i na dodatek jestem otoczony przez watpliwej urody panienki
na wiecej zdjeciach mnie nie ma, kompletnie nie wiem dlaczego 

Jest to jedna z lepszych tego typu tras koncertowych w Polsce.
28 koncertow w ciagu 2 miesiecy w najwiekszych miastach Polski.
Glownymi gwiazdami Punky Reggae sa oczywiscie Farben Lehre, Zabili Mi Żółwia i Koniec Świata. Mialem przyjemnosc bycia na koncercie wlasnie tych trzech kapelek w Czestochowskiej "Rurze". Koncert byl naprawde super

Oprocz 3 ww zespolow goscmi na trasie sa : Zmaza, Leniwiec, De Łindows, The Lunatics, Voltaire, Radio Bagdad, Meldtown, Clocwork Mind oraz Anima Liberty.
Jesli byliscie w swoim (albo i nie w swoim) miescie na Punky Reggae to napiszcie jakie zespoly graly, i jakie sa wasze wrazenia. 8)
Oficjalna strona Punky Reggae Live 2007 http://www.punkyreggaelive.art.pl/glowna.php
I taka mala ciekawostka dotyczaca mojej skromnej osoby
drugie zdjcie, widac pol mojej glowy i wysoko wzniesiona reke ze sznorowka na nadgarstku

Nie wiem dokladnie czego sluchasz. Ale jesli sie dobrze orientuje to powiem tyle ze na The Analogs i Podwórkowych Chuliganach damskie osobniki rownierz nie zalezaly do najpiekniejszychSiewier pisze: Jaka muzyka takie panienki

Ostatnio zmieniony 05 marca 2007, 13:15 przez Mrówa, łącznie zmieniany 2 razy.

- white_wolv
- Juventino
Bylem wczoraj w Loch Ness na koncercie. Ogolnie FL dalo czadu jakich malo i koncert byl niesamowity. Jako ostatni wystapili Koniec Swiata i naprawde dali rade /nie znalem ich wczesniej/ ludzie skakali bez przerwy ponad godzine az w koncu czlonkowie zespolu wymiekli i stwierdzili ze Krakowska publika jest nie do zdarcia.
Po koncercie mozna bylo sobie spokojnie pogadac z Wojtkiem z Farben Lehre ale jako ze jakis czas temu mialem z nim ostra wymiane zdan via mail to nie skorzystalem.
Po koncercie mozna bylo sobie spokojnie pogadac z Wojtkiem z Farben Lehre ale jako ze jakis czas temu mialem z nim ostra wymiane zdan via mail to nie skorzystalem.
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Zgadzam się świetny zespół, bardzo dynamiczny...white_wolv pisze:Jako ostatni wystapili Koniec Swiata i naprawde dali rade /nie znalem ich wczesniej/ ludzie skakali bez przerwy ponad godzine az w koncu czlonkowie zespolu wymiekli i stwierdzili ze Krakowska publika jest nie do zdarcia.
Polecam każdemu, nawet mojej 46 letniej mamuśce sie podoba, co dla niektorych moze nie byc plusem, no ale zawsze

- BOROPUNK
- Juventino
Jeśli chodzi o muze alternatywną to zapraszam 20-22 lipca do Jarocina na festival a także na stonke mojej jarocińskiej kapeli Desperat www.desperatband.blog.onet.pl
Punk jest Brudas punk jest śmieć punk nie umarł PUNX NOT DEAD!!!!!!
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
Pomyślałem, że może ktoś z forum JP nie wie o tym gigu a chętnie by się wybrał...
W sobotę o 18 w chorzowskiej leśniczówce zbiera się elita śląskiej recydywy, by wspólnie uczcić kolejne urodziny naszych kochanych Zbeer'ów. Impreza będzie oczywiście stać pod znakiem Oi HC.
Zagrają:
- Lumpex 75 (prosto z Wolnego Miasta
)
- Zbeer
- Skunx
- H.N.D.M
- Minority
Kapel chyba nie trzeba nikomu przedstawiać
Wjazd : 10 zeta.
Nieoficjalnie świętowanie urodzin zaczynamy już jutro, kto chętny niech wbija po robocie do katowickiego bistro, Oiii będzie się działo
W sobotę o 18 w chorzowskiej leśniczówce zbiera się elita śląskiej recydywy, by wspólnie uczcić kolejne urodziny naszych kochanych Zbeer'ów. Impreza będzie oczywiście stać pod znakiem Oi HC.
Zagrają:
- Lumpex 75 (prosto z Wolnego Miasta
- Zbeer
- Skunx
- H.N.D.M
- Minority
Kapel chyba nie trzeba nikomu przedstawiać

Wjazd : 10 zeta.
Nieoficjalnie świętowanie urodzin zaczynamy już jutro, kto chętny niech wbija po robocie do katowickiego bistro, Oiii będzie się działo

- CzarnyZkultury
- Juventino
W najbliższą sobotę czyli dnia 21.07 o godz.19 zapraszamy wszystkich fanów muzyki rock, punk i HC na koncert, który odbędzie w byłym Kinie Gwiazda w Oleszycach (ul.3-go Maja).
Zagrają:
Brutalna Kontrola
Królik Rebeliant
Fire it Up ?
Spirala Milczenia
jak ktos jest z okolic to wbijajcie, bo bardzo interesujaco sie zapowiada :twisted:
Zagrają:
Brutalna Kontrola
Królik Rebeliant
Fire it Up ?
Spirala Milczenia
jak ktos jest z okolic to wbijajcie, bo bardzo interesujaco sie zapowiada :twisted:
- CzarnyZkultury
- Juventino
Po jakże długim czasie oczekiwania i niecierpliwości, chciałbym Wam wszystkim zakomunikować, że II edycja Oleszyce Rock Fest odbędzie się 22 września !!
Miejsce jak poprzednio: Kino Gwiazda w Oleszycach (ul.3-go Maja) Koncert rozpocznie się o godzinie 18. Wstęp wolny.
Zapowiada się super impreza i wierzę, że tak będzie.
Zagra 11 zespołów w tym 2 zespoły zaproszone: Peru z Węgrow oraz Knife in the Leg z Lublina.
http://www.rockfest.one.pl/foto/strona.jpg
Miejsce jak poprzednio: Kino Gwiazda w Oleszycach (ul.3-go Maja) Koncert rozpocznie się o godzinie 18. Wstęp wolny.
Zapowiada się super impreza i wierzę, że tak będzie.
Zagra 11 zespołów w tym 2 zespoły zaproszone: Peru z Węgrow oraz Knife in the Leg z Lublina.
http://www.rockfest.one.pl/foto/strona.jpg
- CzarnyZkultury
- Juventino
sory ze tak 3 pod rzadz, ale tamte sa stare posty..
juz jutro nadchodzi III edycja Rockfest Festival(mini)
Plakat promujący
wszystkich chetnych z okolic zapraszam :-D
juz jutro nadchodzi III edycja Rockfest Festival(mini)

Plakat promujący
wszystkich chetnych z okolic zapraszam :-D
- Lumberjack
- Juventino
A kojarzy ktoś zespół mjut?
Ostatnio słyszałem i przyznam, że chłopaki graj naprawdę dobrze. Z poczatku może się wydać to klonem Mysłowidz, ale po niedługiej chwili stwierdza się, że to inna, nawet lepsza bajka ;)
Ostatnio słyszałem i przyznam, że chłopaki graj naprawdę dobrze. Z poczatku może się wydać to klonem Mysłowidz, ale po niedługiej chwili stwierdza się, że to inna, nawet lepsza bajka ;)
I always wanted to be a lumberjack!