Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lipca 2006, 16:33

matt16 pisze:Jeżeli tak, to proszę o info, bo sam mam zamiar wysłać niebawem maila :)
Mimo zmiany zarządu, mail do naszego klubu się nie zmienił, a jest on chyba skierowany do konkretnej osoby, i nadal żadnej odpowiedzi po mailu do Juve...

Paweł Sz.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lipca 2006, 16:41

matt16 pisze:Jak wiadomo, zmienił się zarząd naszego klubu, w związku z tym mam pytanie:

Czy ktoś z Was próbował wysyłać już jakąś prośbę o gadżety? ;)

Jeżeli tak, to proszę o info, bo sam mam zamiar wysłać niebawem maila :)

Ja wczoraj wysłałem list, z nadzieją, że zarząd pomyśli: "Zdegradowali nas do Serie B, trzeba teraz zadbać o kibica..." kto wie czy za jakiej 1,2,3 tygodnie nie dostane jakis gadżetów XD.

mksmichal

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 lipca 2006, 17:31

Dostalem dzisiaj paczke od Toronto Maple z katalogiem, dwoma plakatami oraz 3wypansymi seriami kart, i pomyslalem sobie ze chyba zaczne kolekcjonowac karty z zawodnikami mam juz ich troche, jezeli by ktos takowe posiadal mozemy sie dogadac co do wymiany. :P :lol: :-D :P

"Piłka jest jedna a bramki są dwie"
pawelini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lipca 2006, 18:49

dziś dostałem paczke z Bayeru leverkusen. W paczce było:
-zdjęcie kadry na sezon 2005/2006
-Zdjęcie z oryginalnym podpisem Krzynówka :)
-zdjęcie z oryginalnym podpisem Papadopulosa!

To już moja trzcia paczka, tylko po wysłaniu maila :)

Grazie Bayer!

Pawloo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 lipca 2006, 19:46

Ja tez jestem nowy ale już duzo wiem jakie kluby wysyłają co i jak. I tez mam już kilka paczuszek a wysyłam dopiero od miesiaca. :-D. Bo wczesniej nie maiłen zbytnio czasu ale teraz zaczynam i to porządnie wysłac..Dzisiaj dostałem od Tottenhamu taką karte a w niej podziekowanai od zawodników i pracowników.

Buba_pmi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lipca 2006, 22:30

Witam Wszystkich Serdecznie !!!!!

Już to chyba jest że od roku kolekcjonuje pamiątki piłkarskie a wszczególności autografy piłkarzy.
Zapraszma na moją strone www.footballgraffy.blo.pl

Ps. Sora że pisze tutaj ale chciałem Wam pokazać że warto kolekcjonować autografy szczegolnie pilkarzy.

Ps2. Bede tutaj częsco zagladac i pisac :D

Cinek68

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 10:39

Piszą, że mogą Ci wysłać małą ilość autografów, jeśli dostaną koperte ze znaczkami ( napisali coś, że znaczek 55centów). Jeśli chcesz więcej autografów, możesz je zamówić, ale musisz za nie zapłacić

FORZA JUVE!!!
sandra_TS

Milanistka
Milanistka
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 20:42

czajnik pisze:Ja mam pytanie jak wy piszecie na koniecu swój adres jakoś schematycznie? trzeba pisać województwo? a jak z polskimi znakimi typu "ł" "ż" ?
Jak schematycznie? No imie i nazwisko, w moim przypadku wiocha i numer budynku, kod pocztowy i miejscowość, no i jak za granicę to POLAND. Bez polskich znaków, bo do nich nie dochodzą polskie znaki. A w sumie najwazniejszy jest kod pocztowy, więc jeśli zamiast Kraków napiszesz Krakow to nic się przecież nie stanie, list dojdzie. Pozdrawiam.

sandra_TS

Milanistka
Milanistka
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 21:37

Wpisz sobie w google nhl, tam jest strona z odnosnikami do oficjalnyh klubowych. I tam wchodzisz na strone klubu i szukacz CONTACT albo CONTACT US. W woli ścisłości dział, fan mail albo public relations. Cała filozofia. Pozdrawiam. :)

sandra_TS

Milanistka
Milanistka
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2006, 08:40

Tak jestem kibicem Wisły. Ale raczej ciężko będzie, po mailu to nie słyszałam jeszcze, żeby ktoś coś dostał, a jeśli chodzi o list tradycyjny, to chyba lepiej napisać do poszczególnych zawodników-większa szansa na powodzenie w tym wypadku.

Ja wczoraj dostałam:
Paczka fana od Mariners'ów
Paczka fana od Toronto Maple Leafs
Odznaka i list od FIS [dwie takie same odznaki]
Odznaka od NOC Belgia i podziękowanie.

Buba_pmi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2006, 10:36

Dziś sporo autografów piłkarzy:

Cristiano Pereira de Souza "Brasilia"
Graf złożony na pocztówce w barwach Pogoni Szczecin. Były zawodnik m.in. Pogoni Szczecin, Wisły Kraków, Zagłębia Lubin czy Energie Cottbus. W zesonie 2006/2007 będzie grał w barwach Vitória SC Guimarães.

Grzegorz Kaliciak
Graf złożony na pocztówce w barwach Pogoni Szczecin. Grał m.in. w Pogoni Szczecin, Wisle Kraków, w belgijskim Koninklijke Sint-Truidense VV, Szczakowiance Jaworzno. W zesonie 2006/2007 będzie grać w barwach Kmity Zabierzów.

Jacek Bednarz
Graf złozony na pocztówce w barwach Pogoni Szczecin. Grał w klubach m.in. Ruchu Chorzów, Pogoni Szczecin, Legia Warszawa i AKS Chorzów. Największe sukcesy odnosił w barwach Legii Warszawy. Teraz znany jako komentator sportowy.

Philip Umukoro
Graf złożony na pocztówce Groclinu Grodzisk Wlkp. Narodowości jest Nigeryjczykiem. Grał także w GKS Katowice.

Damian Gorawski
Graf złożony na pocztówce w barwach Ruchu Chorzów. Kariere rozpoczął jako wychowanek Ruchu. Następnie przeszedł do Wisły Kraków w ramach rozliczenia długów Ruchu. Obecnie gra w rosyjskim klubie FK Moskwa.

Dariusz Dudek
Graf złożóny na pocztówce w barwach Legii Warszawa. Grał m.in. w Widzewie Łódz, Legii Warszawa, czeskim FC Vitkovice Ostrawa. Obecnie gra w Odrze Wodzisław. Jest bratem Jurka Dudka.

Sławomir Wojciechowski
Graf złożony na zdjęciu w barwach GKS Katowice. Gracz m.in. szwajcarskiego Fc Aarau, niemieckiego Bayernu Monachium. Obecnie gra w Lechii Gdańska.

Igor Gołaszewski
Graf złożony na pocztówce w barwach Polonii Warszawa.

Wojciech Szala
Graf na pocztówce w barwach Legii Warszawa. Wychowanek GKSu Katowice. Gra w Legi Warszawa.

Grzegorz Matlak
Graf złozony na pcoztówce w barwach Lecha Poznań. grał m.in. w amerykańskiej lidze MLS.

Grzegorz Król
Graf złożony na pocztówce w barwach Amiki Wronki.

Tomasz Sokołowski
graf złożony na zdjęciu w barwach Legii Warszawa. Grał m.in. w lidze izraelskiej. Obecnie gra w drużynie z Chorzowa -> Ruch Chorzów.

No dziś dziej jak dla mnie zaczął się SUPER :D

Hubert90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2006, 11:18

Ja dziś dostałem od australijskiego zespołu w "FUTBOLU AUSTRALIJSKIM" ( coś pomiędzy RUGBY a FUTBOLEM AMERYKAŃSKIM ) z Sydney.
I od angielskiego zespołu krykietowego LANCASHIRE MANCHESTER

Dinamo Kyev самые лучшие
FORZA KIEV!!!!
mani10

Katalończyk
Katalończyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2006, 12:38

A właśnie przed chwilą dostałem zaj****** paczkę z UEFA:
-Pocztówka z Podziękowaniami
- 2 odznaki: Uefa i Fair Play
- Książka z adresami do wszystkich pierwszoligowych klubów europejskich w sezonie 05/06 - przyda się do pisania listów:D

EDIT:Nie po mailu tylko liście zwykłym.

Cinek68

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2006, 14:42

Właśnie dostałem maila od Middlesbrough
Wysłali mi w załączniku jakieś pliki word :P
Historia klubu itd.
Cóż za wspaniały upominek ;)

FORZA JUVE!!!
ODPOWIEDZ