Napastnicy
- BartekGajda9
- Juventino
Szczerze to więrzę w to iż Treze zostanie w Juve, bo na Ibre to już nie licze. Lecz jeśli tych dwóh napastników opuściło by klub w ataku obok Alexa dałbym kogoś kto prezentowałby się oczywiscie najlepiej w danym momencie. Niestety nie wiem jak graja poszczególni zawodnicy, więc nie będę typował nazwisk na pozycję drugiego napastnika...
"To trochę dziwne, ale uwierzcie mi, w życiu nie popełniłem większego błędu", "Obecnie pracuję nad tym, żeby móc wrócić do Juventusu" - tak Canna WRACAJ !!
- Aleksander Wielki
- Juventino
W ataku najchętniej widziałbym Palladino i Volpato, obaj są młodzi i bardzo perspektywiczni. Palladino od dawna porównywany jest do Del Piero, świetna technika i nietuzinkowy drybling. Jeśli chodzi o Volpato to słyszałem opinie, że jego styl gry jest lustrzanym odbiciem Vieriego z czasów Juve i Atletico. Dwóch tak młodych i przyszłościowych zawodników wspieranych przez doświadczonego Del Piero w roli bardzo ofensywnego pomocnika, byłoby niezwykle ciekawym rozwiązaniem!!
- robo11
- Juventino
Normalnie to umiem mówić i pisać te nazwiska ale jak czytam wypowiedzi na różnych tematach to każdy pisze inaczej i ja już sam nie wiem jak się pisze Bojinov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D
Jedna wiara jeden klub:JUVE TURYN AŻ PO GRÓB!!!!!!!!