Juve nie zamierza sprzedawać piłkarzy
- paku
- Juventino
Bo w piłce nożnej nie takie cuda miały miejsce...Basiek pisze:Jak mozecie sie ludzic ze odrobimy 30 pkt??To jest niewykonalne. Czy wy zakladacie ze wszystkie inne druzyny beda ze soba remisowac i tylko my bedziemy ich loic??Ludzie przejrzycie na oczy, jesli apelacja nie przyniesie skutku to minimum dwa sezony spedzimy w Serie B. Dziwi mnie tez az zbytni optymizm Marco Marchionniego.
- herr_braun
- Juventino
Jeśli będziemy mieć takie podejście to z pewnością nie awansujemy. Jeśli zakasamy rękawy i będziemy koncentrować się nakażdym meczu cień szansy pozostaje.Basiek pisze:Jak mozecie sie ludzic ze odrobimy 30 pkt??To jest niewykonalne. Czy wy zakladacie ze wszystkie inne druzyny beda ze soba remisowac i tylko my bedziemy ich loic??Ludzie przejrzycie na oczy, jesli apelacja nie przyniesie skutku to minimum dwa sezony spedzimy w Serie B. Dziwi mnie tez az zbytni optymizm Marco Marchionniego.
- Basiek
- Juventino
Mysle ze w obecnej sytuacji zarzad powinien sciagnac jak najlepszych mlodych zawodnikow, zeby ruszyc szturmem na Serie A, ale po prostu nie wierze w odrobienie tak gigantycznej straty punktowej. Nie ma zespolow doskonalych. Mozemy zdobyc maksymalnie 96 pkt w wypadku samych zwyciestw(co w przypadku zmeczenia 42 kolejkami jest praktycznie niemozliwe do wykonania). Zakladajac ze zremisujemy np. 5 meczow i 2 przegramy-wychodzi nam 80 pkt. Sek w tym czy tabela ulozy sie akurat tak, ze te punkty wystarcza przynajmniej na barazeherr_braun pisze:Jeśli będziemy mieć takie podejście to z pewnością nie awansujemy. Jeśli zakasamy rękawy i będziemy koncentrować się nakażdym meczu cień szansy pozostaje.Basiek pisze:Jak mozecie sie ludzic ze odrobimy 30 pkt??To jest niewykonalne. Czy wy zakladacie ze wszystkie inne druzyny beda ze soba remisowac i tylko my bedziemy ich loic??Ludzie przejrzycie na oczy, jesli apelacja nie przyniesie skutku to minimum dwa sezony spedzimy w Serie B. Dziwi mnie tez az zbytni optymizm Marco Marchionniego.

BEZPŁATNE PRZELEWY DO PL I UK! -> http://www.england.pl/