Barca chce Thurana

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
olimp

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2006, 15:54

Jak donosi gazeta El Mundo Deportivo, Barcelona jest gotowa zatrudnić obrońcę Juventusu Turyn Liliana Thurama.
Bianconeri mają poważne problemy w związku z aferą korupcyjną i jeśli zostaną zdegradowani, to na Stadio Delle Alpi może dojść do exodusu piłkarzy.

Trener Frank Rijkaard widzi ponoć w 34-letnim Thuramie idealne wzmocnienie zespołu i możliwe, że złoży na niego ofertę, o ile nie zdoła pozyskać jego klubowego kolegi Gianluki Zambrotty.

http://www.primeradivision.pl/index.php ... s&id=63536
Ostatnio zmieniony 13 lipca 2006, 19:21 przez olimp, łącznie zmieniany 1 raz.

Najnowsze forum o pamiatkach pilkarskich i nie tylko
www.kolekcja.mojeforum.net
mil015

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2006, 15:56

Co lole miałem jak to przeczytałem. Począwszy od nazwy tematu "Barca chce Thurana". Pozniej przez to ze ostatnio takie tematy wyskakują jak grzyby po deszczu, az w koncu tradycyjnie brak włsnego komentarza, ino "napiszę, nabiję, zapomnę".

Obrazek
Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2006, 16:28

Szczerze mówiąc to 34-letni zawodnik chyba nie da im tyle ile chcą. Większość meczy może spędzić na ławce bo tu kontuzja tu kondycja.
Uważam ze to plota bo Thuram już mówił że zostaje w Juve, i czy teraz, na stare lata będzie chciał zmieniać otoczenie :!:

Jak z Caną będą utrzymywali taka formę jak na mundialu to w Serie B stracimy 0 bramek :smile:

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2006, 16:28

Jedna wielka bzdura!!! już to widzę jak Barca kupuje tak starego zawodnika przecież nie od dziś wiadomo że oni inwestują w młodzież i mają sporo wychowanków w pierwszej 11 i mimo że Barcy nienawidzę muszę przyznać że ich polityka klubowa jest lepsza od naszej co zresztą widać po wynikach w ostatnim sezonie
Pilekww pisze:Jak z Caną będą utrzymywali taka formę jak na mundialu to w Serie B stracimy 0 bramek
jeśli Fabio będzie grał w serie b bo mimo jego wcześniejszych deklaracji o pozostaniu w Juve ja w to wątpię

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
jt10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2006, 16:53

Barca chce Thurama a ja chcę przynajmniej całować się z Dodą. Co łączy te dwie sprawy? To, że i jedno i drugie to tylko nigdy niespełnione życzenia. I tyle. Koniec tematu.

Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2006, 17:18

Wcale nie dziwię się władzom Barcelony.Thuram to świetny piłkarz a na mundialu pokazał klasę.Z pewnością byłby dużym wzmocnieniem.Liczę jednak na to że Deschamps nie odda swojego rodaka, bo jeśli nie Barca, to inne kluby się po niego zgłoszą.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2006, 19:05

W gruncie rzeczy to kariera Thurama nieubłaganie zbliża się ku końcowi , więc albo zostanie w Juve już do samego końca (daj Boże!), Thuram z Cannavaro to jedna z najlepszych jak nie najlepsza para stoperów na świecie. Kapitan naszego zespołu , od wielu lat ostoja reprezentacji Francji. Już po pierwszym sezonie gry dla nas zyskał sobie miano "Il Profesore" :D, no cóż w takiej sytułacji w jakiej teraz jesteśmy ciężko bedzie zatrzymac Francuza , ale ja wciąż mam nadzieje że i w następnym sezonie chociażby w Serie B będą razem z Cannavaro bronić dostępu do bramki Buffona.

Pozdrawiam

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2006, 18:54

Nastepne bzdury! Thuram sam zadeklarował ze zostaje w Juve i kibice mogą byc spokojni. Kolejna głupia plotka!!!

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
sieka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2006, 21:10

Ja jakos nie pamiętam zeby Barcelona sie tak uslilnie starała o jakiegoś 34 latka nawet klasy Thurama....kolejna plotka

...............JUVE...........
ODPOWIEDZ