Wasze ulubione kluby przed Juve

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Jezzo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 lipca 2006, 13:41

Pilekww pisze:Wstyd sie przyznawać ale w erze Realu właśnie im kibicówałem. Może nie byłem fanem ale ich najbardziej lubiałem :oops: Wtedy to nie była drużyna taka jak teraz - "piniądze i sława" ale grali tam zawodnicy którzy naprawde chciali wygrywać. Po meczu z Juve na Delle Alpi (3:1) dla nas przerzucilem sie na Juve i tak pozostanie!

FORZA JUVENTUS PER SEMPRE :!:
padłem :smile: sporo wypowiedzi w takim tonie :smile: wyszło szydło z worka. Okazało się , że mamy tutaj sporo niedzielnych kibiców :smile:
Nie rozumiem , nie których ludzi......
Kibicowanie Realowi? To wyraz szczenisctwa ,wielka era Królewskich , i wszyscy się rzucili...
mylisz się, modą jest powszechne najeżdzanie na Real jego byłych kibiców, którzy przerzucili się na inny po pierwszej większej klęsce Królewskich :D :D :D to się nazywa kibicowanie! piękna hipokryzja, jeszcze ponajżdzajcie sobie na Real i jego kibiców

aLe MaDriD aLe !!!
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2006, 13:48

Jezzo pisze:padłem sporo wypowiedzi w takim tonie wyszło szydło z worka. Okazało się , że mamy tutaj sporo niedzielnych kibiców
niezłe określenie mówią na takich "sezonowcy" ale "niedzielni" to chyba jest lepsze :smile:
gamjaboy pisze:Ja na szczęście należe do tych co od zawsze kibicują Juve
bardzo mądre zdanie :bravo:
Ostatnio zmieniony 16 lipca 2006, 14:38 przez mateo369, łącznie zmieniany 2 razy.

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
RICTOR

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 16 lipca 2006, 13:51

Od zawsze liczy się tylko jeden klub.
JUVE PER SEMPRE !!!

16Maciek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 lipca 2006, 13:53

Eh tacy kibice to moim zdaniem tzw ''kibice sezonowi'' , czyli kibicują tym drużyną którzy w danym sezonie wygrywają.. Nie ma sensu takie kibicowanie. Ja jestem kibicem Juve od 96 roku i tylko JUVE jest moim sercu!

gamjaboy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2006, 13:55

Ja na szczęście należe do tych co od zawsze kibicują Juve :) ,a trwa to od mniej wiecej 95 r kiedy to obejżałem w tv (chyba w jakiś wiadomościach sportowych) strzał Del Piero z wolnego w poprzeczkę. Ta chwila zapadła mi głęboko w pamieć i od niej wszystko się zaczęlo, czyli milość do Juve. Ale po drodze polubiłem jeszcze Ajax z tym fenomenalnym składem , któremu także kibicuje do dziś. Jednak nie samym Juve człowiek żyje i kibicuje też Philaldelpi 76ers z niesamowitym Allene Iversonem , ale Juve jest ponad wszytko i mimo wszystko :)

_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2006, 14:01

Pierwsza była Legia Warszawa od rundy wstępnej LM 95/96 z IFK Geoteborg. W finale w Rzymie kibicowałem Ajaxowi :oops: . W półfinale LM 96/97 także byłem za Ajaxem :oops: . Od finału w Monachium na zawsze z Juve.
Mam grzech w postaci Ajaxu. Dlaczego? dużo bambusów z dredami, robili show, czyli to co lubiłem. W tamtym okresie zresztą bardziej podniecałem się rozgrywkami NBA i poza tym.. uwielbiam <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> :wink: .

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 lipca 2006, 14:02

Jest wiele klubów którym kibicuje, ale kocham tylko jeden :wink: - wiadomo jaki.

Bardzo lubię Valencię, oglądam ich mecze i zawsze trzymam za nich kciuki - chyba dlatego ich lubię że jako jedna z nielicznych hiszpańskich drużyn(poza Realem i Barcą) potrafi wygrać Primera Divison i namieszać w LM.

Od wielu lat sympatyzuje także z Boca Juniors - mam nawet koszulke tego klubu.

Mały sentyment mam też do Sportingu Lizbona i AS Monaco.

Cyrklus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2006, 14:13

Naros Ty &*&E#*^$^)$*(&^$)#%^)&*^ zacznij kibicować jeszcze Milanowi i Fiorentinie, bo ich Ci tylko brakuje spośród największych wrogów chyba... No i zapomniałeś o ManUtd. Nie zakochałeś się w tych czerwonych barwach?! A co z hegemonią Lyonu w lidze francuskiej? No stary idealna drużyna do kibicowania!!!!!!!!!!!!!

Życzę Ci, byś zmienił swoje upodobanie do Juve, bo przynosisz wstyd zakładaniem takich tematów. Może wcześniej kibicowałeś też Torino, ale dowiedziałeś się, że Juve jest bardziej znane?

Banujcie takich ludzi za głupotę, albo większy syf zrobiony zostanie z forum.

Marcello Lippi ritornare!
naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2006, 15:02

Cyrklus pisze:Naros Ty &*&E#*^$^)$*(&^$)#%^)&*^ zacznij kibicować jeszcze Milanowi i Fiorentinie, bo ich Ci tylko brakuje spośród największych wrogów chyba... No i zapomniałeś o ManUtd. Nie zakochałeś się w tych czerwonych barwach?! A co z hegemonią Lyonu w lidze francuskiej? No stary idealna drużyna do kibicowania!!!!!!!!!!!!!

Życzę Ci, byś zmienił swoje upodobanie do Juve, bo przynosisz wstyd zakładaniem takich tematów. Może wcześniej kibicowałeś też Torino, ale dowiedziałeś się, że Juve jest bardziej znane?

Banujcie takich ludzi za głupotę, albo większy syf zrobiony zostanie z forum.
Nie zaczne im kibicować bo ich nie lubie :evil: i nie zmienie swoich upodobań do Juve bo kocham ten klub!!!!!!!!!!!! Poprzednie kluby które wymieniłem lubiłem gdy byłem małym chłopcem i nie wiedziałem za duzo o piłce! Wymieniłem je bo pamietam ze te kluby lubiłem, lubiłem a nie kochałem tak jak Juve!!! Gdy lubiłem tamte kluby newet nie sledziłem wydarzen związanych z nimi. Śledziłem tylko mecze LM bo to mnie interesowało! Moze Ty kibicowałes Juve od samego początku a ja nie i co stego za ja nie! Jestem kibicem Juve i tak pozostanie!!!!!!!!!!!!!!!!!

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
Pawlinio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2006, 15:10

jestem kibicem Juve od 1996 wtedy dostałem pod choinkę szalik i czapke
jak widac rodzice mieli głowe do prezentów 8) a inne kluby to moge tylko lubic bo kochac to tylko moge Juventus i moj miejscowy Wielim Szczecinek :D i oczywiscie moją Leguinie

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2006, 15:30

Przed Juventusem Był i nadal jest SLĄSK WROŁCAW ! po nim Juventus od 1996 ! 8)

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
augustyn

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 lipca 2006, 15:39

Ja kocham Juve odkąd pamiętam i jestem z tego dumny.Liczy się tylko JUVENTUS!!!!!!!!!

FORZA JUVE!!!
fanjuvekubat

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 lipca 2006, 16:08

Juve kibicuje od 1996, miałem wtedy 6 lat i polubiłem, a z czasem pokochałem Juventus z dwóch powodów. Pierwszy - miłość do Juve wpoił mi mój brat który pokochał Juve za czasów Baggio. A drugi to pewno dlatego, że, gdy zacząłem sie interesować futbolem, czyli tak jak każdy, gdy zaczyna się interesować nim ma koło 6 lat, tak i ja, to wtedy Juve był na szczycie, pewno mi to zaimponowało :-D
Oprócz Juve kibuje też polskiej drużynie jest nią Legia, ale miłośc do tego klubu jest uzasadniona tym, że jetem Warszawiakiem :) Kiedyś lubiłem też Panathinaikos Ateny, gdy Legia toczyła z nim boje w 1/4 Ligi Mistrzów.

Kiedyś nie nawidziłem za to Manchesteru Utd, ale ostatnio nawet cenie ten klub, gdyż podobnie jak Juve to klub legendarny, który nie sprowadza masowo gwiazd, mimo, iż należy do eurpojeskiej czołówki. Cenie też Ajax Amsterdam, Atletico Madryt, a także Borussie Dortmund ze względu na to, że zawsze przeciwko nim Del Piero pokazywał najwyższy swój kunszt i umiejęntości :P
Co do ulubionych piłkarzy to miałem dwóch. Najpierw naraz byli to Leszek Pisz(nie wiem czy wielu z was pamięta wogóle takiego piłkarza) oraz Del Piero. Teraz już tylko Del Piero. Aczkolwiek również wielu cenie, a najbardziej Rasiaka, gdyż musi znosić te wszystkie prześmiewki, szacunek dla niego. Ale i tak najlepsze jest Juve i jego wieczny kapitan Alex Del Piero :happy:

Del Piero, Mateja, Shaq, Hannawald, Funaki, Rasiak, Candeloro
Jelon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2006, 16:30

Całe zycie kocham i bede kochał Juventus :)

pakman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2006, 16:53

Numero Uno - Juventus :) :ball: niezmiennie od kilkunastu lat ! :) Inne kluby hmmm ? Bayer Leverkusen , RKC Waalwijk i Bolton Wanderers :) a tak na marginesie - to tak rozmawialismy ostatnio z chlopakami wlasnie o kibicach Juventusu , ktorzy teraz "pokochaja" Chelsea albo Real :/ Zapewne tacy sie pojawia albo juz to zrobili :?: i beda sie zarzekac ze kibicuja im od kilka lat juz ehhh :/

"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★

Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!

Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
ODPOWIEDZ