Wasze ulubione kluby przed Juve
- naros
- Juventino
Ja miałem kilka ulubionych klubów przed Juve. Moim pierwszym ulubionym klubem juz w przedszkolu był Inter (ale to ze względu na to ze grał tam Baggio ) Kibicowałem im tylko przez rok. Potem nastała era Realu aż mi wstyd ze kibicowałem im przez 3 lata Ale po wygranym finale LM z Bayerem moim idolem piłkarskim stał się Ballack i tym samym moim ulubionym klubem został Bayer Leverkusen ale tylko przez 2 miesiące bo potem Ballack przeszedł to Bayernu i ja jako 11 latek polubiłem Bayern lecz tylko na pół roku. Gdy Bayern przestał mi sie juz podobać ubodobałem sobie Rome którą najpierw wygrałem lige włoską w fifie 03 a potem po meczu Real - Juventus 2:1 pokochałem Juve tak bardzo ze kocham ten klub do dziś i nigdy nie przestane!!!
FORZA JUVENTUS!!!
JUVE PER SEMPRE!!!
FORZA JUVENTUS!!!
JUVE PER SEMPRE!!!
Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Barbarzynca
- Juventino
- Stahar
- Juventino
Może wreście się "ustatkujesz" - tak jak inni kibice i zaczniesz już na zawsze kibicować jedynej drużynie.
Wtedy byłeś jeszcze młody, to można to wybaczyć...
Wracając do tematu mam 19 lat i pierwszym klubem któremu kibicowałem był i jest Juventus (prawdopodobnie przez pamiętny mecz z Borussią oraz dzięki Del Piero), był też taki okres (ok. 2 lat) w którym kibicowałem Barcelonie w której grał Rivaldo, którego wtedy darzyłem wielką sympatią, ale po jego odejściu braków sukcesów ze strony Barcy postanowiłem skupić się w calości na Juve i tak już pozostanie do końca...i
Wracając do tematu mam 19 lat i pierwszym klubem któremu kibicowałem był i jest Juventus (prawdopodobnie przez pamiętny mecz z Borussią oraz dzięki Del Piero), był też taki okres (ok. 2 lat) w którym kibicowałem Barcelonie w której grał Rivaldo, którego wtedy darzyłem wielką sympatią, ale po jego odejściu braków sukcesów ze strony Barcy postanowiłem skupić się w calości na Juve i tak już pozostanie do końca...i
- Del Rajko
- Juventino
Naros stały w uczuciach to Ty nie jesteś
Jeżeli chodzi o mnie, to jako dzieciak kibicowałem Borussi Dortmund i i nic się nie zmieniło To mój ulubiony klub po Juventusie 8) Szkoda tylko, że już bez Rosickiego
Poza tym z uwagą śledze wyniki Glasgow Rangers, West Ham United i Valenci. Od małego jakoś mi tak zostało i nie szukam nowych wrażen :-D
A jeżeli chodzi o polskie kluby to Widzew Łodź Nawet ostatnio udałem się na sparing do Kielc
Jeżeli chodzi o mnie, to jako dzieciak kibicowałem Borussi Dortmund i i nic się nie zmieniło To mój ulubiony klub po Juventusie 8) Szkoda tylko, że już bez Rosickiego
Poza tym z uwagą śledze wyniki Glasgow Rangers, West Ham United i Valenci. Od małego jakoś mi tak zostało i nie szukam nowych wrażen :-D
A jeżeli chodzi o polskie kluby to Widzew Łodź Nawet ostatnio udałem się na sparing do Kielc
Ostatnio zmieniony 16 lipca 2006, 10:19 przez Del Rajko, łącznie zmieniany 2 razy.
- Vincitore
- Juventino
Nie miałem ulubionych klubów , jedynie sympatyzowałem w Wiśle Kraków , bo Juve w zasadzie kibicuje odkąd zacząłem się interesować futbolem. Jeżeli chodzi o tereźniejszość to też nie mam ukochanych klubów , cenię jedynie HSV Hamburg , Sochaux , Bolton czy Glasgow Rangers
Pozdrawiam
EDIT: paku , zauważyłem Twój podpis , i widze że mamy chyba takie same szaliki
Pozdrawiam
EDIT: paku , zauważyłem Twój podpis , i widze że mamy chyba takie same szaliki
Ostatnio zmieniony 16 lipca 2006, 13:13 przez Vincitore, łącznie zmieniany 1 raz.
- naros
- Juventino
No wtedy byłem bardzo młody jak kibicowałem Interowi miałem 6 lat a gdy zaczołem kibicowac Romie miałem 11 no to jeszcze byłem takim... dzieciakiem ale teraz juz sie napewno ustatkuje bo zadnego z tych klubów nie kochałem tylko lubiłem a moim pierwszym klubem który kocham jest Juve i tak pozostanie na zawszeStahar pisze:Może wreście się "ustatkujesz" - tak jak inni kibice i zaczniesz już na zawsze kibicować jedynej drużynie.
Un capitano c'è solo un capitano!!!
- juve1987
- Juventino
Oczywiscie odkad pamietam kibicuje Juve czyli bedzie to cos kolo rocznika 93'-94' oczywiscie jeszcze byl/jest klub z "mojego podworka" ale ostatnio srednio im idzie :roll: z Juve zostane do konca...a zwyciestwa w Seria A w przypadku degradacji Juve zycze (nie bijcie) Citta di Palermo
- rocko
- Juventino
Święta Prawda .To był mecz dzięki któremu pokochałem JUVE i tak już zostanie, ale takze duzą sympatia daże Arsenal( i nie dlatego ze w tym sezonie grali tak pięknie i doszli do finału LM)Stahar pisze:pierwszym klubem któremu kibicowałem był i jest Juventus (prawdopodobnie przez pamiętny mecz z Borussią oraz dzięki Del Piero)
FORZA ITALIA
- .::misiek16::.
- Juventino
A ja sobie kupiłem koszulke Juve (dokłasdnie to Alexa DP ) I jakos tak zacząłem kibicować Juventusowi i kibicuje już ponad 8 lat
BIAŁO CZARNE SERCE = JUVE NA WIEKI !!!!!!
BIAŁO CZARNE SERCE = JUVE NA WIEKI !!!!!!
- vex
- Juventino
jako dziecko polubilem Juve gdy zaczal tam grac Del Piero nawet mialem jego koszulke.. motem zlapalem przypal na Real Madryt ale tylko na 3 lata.. po zwyciestwie nad Realem w LM i porazce z Milanem w finale pokochalem Juventus i tak juz pozostanie mam nadzieje do konca
- Robert 10
- Juventino
Jak dobrze pamiętam to kiedyś ( miałem 5 lat ) kibicowałem za Interem tfuu tfuu ale to było przez rok. Od szóstego roku życia kibicuje tylko Juve. Moja miłość zaczeła się nie od koszulki ale od moich braci ( starszych ) którzy wtedy byli sercem ze Starą Damą.