Nowy ranking IFFHS
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
A oto moja pierwsza dziesiątka świata:
1 Juventus
2 Juventus
3 Juventus
4 Juventus
5 Juventus
6 Juventus
7 Juventus
8 Juventus
9 Juventus
10 Primavera
1 Juventus
2 Juventus
3 Juventus
4 Juventus
5 Juventus
6 Juventus
7 Juventus
8 Juventus
9 Juventus
10 Primavera
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- BianconeriFan
- Juventino
Idiotyczny ranking :!: :!: - zresztą jak większość rankingów - powiedzmy sobie szczerze - w tym sezonie najlepsze było Juve :!: :!: Gdyby nie porażka w LM, Juve zdetronizowałoby wszystkie inne drużyny w Europie.... szkoda....
- Gradi
- Juventino
Od zawsze powtarzam - takie rankingi to jedno wielkie gówno!!! W ogóle nie oddają one niczego oprócz kretyństwa ich autorów!!! Jakim cudem Barca jest na piątym miejscu. Nawet kompletne niedorozwoje wiedzą, że Barcy w światowej czołówce nie ma już od dobrych kilku lat. A światowa czołówka to mniej więcej pierwsza dziesiątka. A szóste miejsce Juve?? Po prostu nie wiem czy śmiać się czy płakać. Nawet każdy potrafiący obiektywnie ocenić antyfan Juventusu rozumie, że drużyna która dwa razy z rzędu wygrywa najlepszą (albo drugą po hiszpańskiej) ligę na świecie i dochodzi do finału LM, gdzie pechowo przegrywa w karnych, musi być co najmniej druga. Ale jak widać ci co ustalali ten ranking na piłce tak się znają jak ja na muzyce metalowej (czyli wiedzą, że jest pare drużyn po kilku piłkarzy, którzy kopią mały okrągły przedmiot).
Lubię Juve jak koń owies:)
Kiedyś byłem mondry, pooźniej poszłem do szkoły
Kiedyś byłem mondry, pooźniej poszłem do szkoły
- Alexxxxx
- Juventino
Rozumiem że Milan,Real,Mnau mają wsparcie w Fifa ,ale co robi Arsenal,Barcelona wyżej od Juve chyba ich przekupilii,tak jak trzech wyżej :!: :!: :!:madmo pisze:Czołówka rankingu (w nawiasie miejsce na poprzedniej liście):
1. (2.) AC Milan 299,0 pkt
2. (1.) Real Madryt 289,0
3. (3.) Manchester United 277,0
4. (4.) Arsenal Londyn 273,0
5. (5.) Barcelona 264,0
6. (7.) Juventus Turyn 253,0
7. (9.) Inter Mediolan 253,0
8. (6.) Celtic Glasgow 251,0
9. (9.) FC Porto 247,5
10.(8.) Lazio Rzym 240,0
Mam takie pytanko: Na jakiej zasadzie przyznawane są punkty w tym rankinguDlaczego Celtic jest wyżej niż Porto, skoro to Porto zdobyło Puchar UEFA, czemu Milan jest o tyle wyżej niż Juve i co w tym rankingu w ogóle robi Lazio
:!:
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- krzysztof13
- Juventino
moin zdaniem to nic nie znaczy dla mie juve to król
- Jaro
- Juventino
Proszę Was drodzy koledzy,aby ten temat nie był poruszany już więcej.
Szkoda nerwów,a może zrzucimy się dla gości którzy tworzą ten ranking na kalkulatory bo liczydła już wysiadły i liczą chyba na palcach.
Szkoda nerwów,a może zrzucimy się dla gości którzy tworzą ten ranking na kalkulatory bo liczydła już wysiadły i liczą chyba na palcach.
- Alex-10
- Juventino
Loodzie te rankingi IFFHS jakieś łosie wymyślili - szczególnie sposób przyznawania w nich punktów. Przecież każdy wie że najlepsze są
Juve i Real, a za nimi Milan i Manchester
Juve i Real, a za nimi Milan i Manchester
I CAMPIONI D'ITALIA SIAMO NOI
JU27
JU27
- michalkow
- Juventino
To największa bzdura jaką widziałem według mnie to ranking powinien byc taki oto pierwsza 10:
1.Manczester United
2.Real Madryt (choć ich nie lubie ale mają duży potencał który, powoli wypala się)
3.Juventus (wkońcu to oni zdobyli succeto i wywalczyli sobie droge do finału LM)
4.Milan (zdobyli LM ale tylko)
5.Arsenal
6.Barcelona
7.Porto
8.Inter
9.Ajax(mają młodych ale genijalnych zawodników)
10.Valencia.
2.Real Madryt (choć ich nie lubie ale mają duży potencał który, powoli wypala się)
3.Juventus (wkońcu to oni zdobyli succeto i wywalczyli sobie droge do finału LM)
5.Arsenal
6.Barcelona
7.Porto
8.Inter
10.Valencia.
- Juventino
michalkow pisze:To największa bzdura jaką widziałem według mnie to ranking powinien byc taki oto pierwsza 10:
1.Manczester United
5.Arsenal
6.Barcelona
7.Porto
8.Inter
10.Valencia.
Ale widać wystarczy grać byle jak ale w Hiszpanii (ocierać się nawet o strefę spadku!!!), niż zdobyć mistrza Włoch - bo jak widać cenrtala ma włoskie kluby gdzieś.....Syf nie ranking! :evil: