Juventus Turyn w Serie B !!!
- forza bianco-neri
- Juventino
NIE! ODEBRALI nam 2 mistrzostwa !!!Zambi300 pisze:skoro odebrali nam tytuł 04/05 to bedziemy mogli grac w LM w tym roku bo jestesmy mistrzami włoch 05/06 dobrze rozumiem??
co za banda złodzieja !!!

Juve per Sempre
- Robert 10
- Juventino
Taki pech ... -30 pkt :shock: to boli
:płaczę: :płaczę: Na pewno za rok nie awansujemy do Serie A ale za dwa to już powinniśmy być w najwyżeszej elicie.
Oby tylko piłkarze nie zaczeli odchodzic masowo z Juve !!

Tak czy inaczej FORZA JUVE

Oby tylko piłkarze nie zaczeli odchodzic masowo z Juve !!
Tak czy inaczej FORZA JUVE
- RuTeK
- Juventino
Ile wkoncu stracilismy mistrzostw. Onet podaje ze 1 wp.pl ze 2 

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Mati
- Juventino
Jest mi niezmiernie przykro.Przede wszystkim żal piłkarzy, którzy grali bardzo dobrze, wywalczyli tytuł.Teraz stracili go i do tego zagrają w niższej lidze.Albo co gorsze zagrają w I lidze, ale już po odejściu.
Będzie apelacja ale dużo pewnie nie da.Teraz już się nie łudzę.
Teraz już poważnie zastanawiam się czy wszystko było aby na pewno sprawiedliwie ?30 punktów a Milan w Serie A :?.Co zrobiliśmy by mieć aż tak większą karę ?
Teraz okaże się kto jest prawdziwym piłkarzem i kibicem Juventusu ...
Będzie apelacja ale dużo pewnie nie da.Teraz już się nie łudzę.
Teraz już poważnie zastanawiam się czy wszystko było aby na pewno sprawiedliwie ?30 punktów a Milan w Serie A :?.Co zrobiliśmy by mieć aż tak większą karę ?
Teraz okaże się kto jest prawdziwym piłkarzem i kibicem Juventusu ...
- paku
- Juventino
Sponsorzy Juventusu (m.in. Nike i Tamoil) zapowiedzieli, że nie wycofają się z finansowania drużyny, ale będą wpłacały dużo mniej do klubowej kasy.
Więcej na:
http://sport.gazeta.pl/sport/1,65025,3485533.html
Nie bede sie już wypowiadał. Dodam tylko
BÓJCIE SIE CHAMY ! ZA ROK WRACAMY !
Więcej na:
http://sport.gazeta.pl/sport/1,65025,3485533.html
Nie bede sie już wypowiadał. Dodam tylko
BÓJCIE SIE CHAMY ! ZA ROK WRACAMY !
- Max_Juve
- Juventino
Wygrywając wszystkie mecze w serieB można zdobyc 126 pkt. Juve majac -30 moze zdobyć 96,jeżeli wszystkei wygra. Aby zagrać w barażu nalezy zdobyć około 66 pkt(6 miejsce premiowane barazem), wiec jest szansa na awans w nastepnym sezonie(oczywiscie jezeli serieB nadal będzie liczyła 22 druzyny).Możemy przegrać około 10 meczy wiec nie jest aż tak źle.Forza Juve
- Bukol87
- Juventino
JUventin ma racje nie traktujmy Serie B jak Klasy okregowej przeciez tam tez ludzie dobrze graja w pilke a nam bedzie trudno awansowac zwlaszcza ze wielu zawodnikow odejdzie:(Juventin pisze:Nie miejcie złudzeń, dwa lata gramy w Serie B... Wszystkich meczy wygrać nie można ...forza bianco-neri pisze: my awansujemy a za rok
Wielka chwala dla tych ktorzy zostana.

Volpato, Palladino, Kapo Mrchioni to wasz czas!!!!
Il capitano Alex podniesie Juve z kolan i za kilka sezonów dumnie podniesie Puchar Ligi Mistrzow.
Upadlismy Powstaniemy Zwyciezymy
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- Zambi300
- Juventino
hehehe a może inter nareście zdobedzie scudetto
- Michal87
- Juventino
Może być tak że sezon zostaje nierozstrzygnięty, ale pewnie jeszcze nie postanowili co z tym zrobić bo ta sprawa nie wiąże sie bezpośrednio z Calciopoli.Zambi300 pisze:nie doczytałem...no to kto dostanie te mistrzostwa Milan???!!! Przecież on tez był w to zamieszany a moze nikt?? ale chyba musi byc wyłoniony mistrz kraju..
hehehe a może inter nareście zdobedzie scudetto

- forza bianco-neri
- Juventino
chyba kpiszbukol87 pisze:Uventin ma racje nie traktujmy Serie B jak Klasy okregowej przeciez tam tez ludzie dobrze graja w pilke a nam bedzie trudno awansowac zwlaszcza ze wielu zawodnikow odejdzie:(

Juve per Sempre
- Pilekww
- Juventino
Nie no 30 pkt to już przesadza może jak nie odejdzie od nas większość kadry to damy rade dosiędź baraży ale będzie ciężko! Trzeba się sprężąć od początku sezonu i mam nadzieje ze nasi zawodnicy i kibice nie poddadza się przeciez w nas jest biało-czarna krew :!:
FORZA JUVE PER SEMPRE!!!
PS Milanowi jak zawsze sie upiekło a i jak narazie to mamy 27 scudetto i tak jestesmy najlepsi
FORZA JUVE PER SEMPRE!!!
PS Milanowi jak zawsze sie upiekło a i jak narazie to mamy 27 scudetto i tak jestesmy najlepsi
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2006, 21:35 przez Pilekww, łącznie zmieniany 1 raz.
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- Black_star_13
- Juventino