Wypowiedzcie się na temat trenera Juve. ???
- BianconeriFan
- Juventino
Marcelo Lippi jest głównym twórcą potęgi Juventusu Turyn. Z Juve zdobył wszystko - od Serie A po Puchar Interkontynentalny. Moim zdaniem nie ma lepszego trenera na świecie niż Marcelo Lippi
- ToMeK
- Juventino
Co tu mozna powiedziec ?! Jest poprostu najlepszy z najlepszych ... potrafi poprowadzic zespol do zwyciestwa w wielkim stylu ... Lippi jest jednym slowem SWIETNY ... nie mozna takiego szkoleniowca stracic ...
- juve21
- Juventino
Dla mnie to tworca potęgi juventusu w latach 90tych no i wspólczesnych. Najlepiej gdyby już teraz Lippi szkolił jakiegoś swojego następce, tak abysmy nie odczuli za bardzo jego odejścia 

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- Alexxxxx
- Juventino
Jest trenerem ktury doprowadził Juve do potęgi.
Dzięki jego "trenerskiemu nosu" zanalazł wiele gwiazad,a najwiekszą jest Del Piero.Bez pomyłki jego prace w Juve nazywa się erą "Lippiego"!!!
Dzięki jego "trenerskiemu nosu" zanalazł wiele gwiazad,a najwiekszą jest Del Piero.Bez pomyłki jego prace w Juve nazywa się erą "Lippiego"!!!
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- juveluck
- Juventino
Moiom zdanie to najlepszy trener we Wloszech w ostatnich latach. Jest wspanialy i jestem bardzo zadowolony iz wlasnie on jest trenerem naszej druzyny, niechce nikogo innego. Mam nadzieje ze Lippi zakonczy swoja kariere trenerska w Juve i osiagnie z nami jeszce bardzo duzo

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Villya
- Juventino
Marcello Lippi jest najlepszym trenerem jakiego miał Juventus.....
ps. a to że Juve przegrał mecz o puchar LM nie jest jego winą.
ps. a to że Juve przegrał mecz o puchar LM nie jest jego winą.
Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....
- Rasi
- Qualità Juventino
To on twórcą potęgi Juventusu. Mówiąc szczerze bez Lippiego nie byłoby takiego Juve jak mamy dzisiaj. Dla mnie człowiek-legenda. Moge go porównać chyba tylko z Kazimirzem Górskim.