Zostaniemy zdegradowani??!!
- LordJuve
- Juventino
A moze sie zajmiesz Realem, bo ponoc ostatnio tez cos bylo nie tak z "jego" sprawiedliwoscia, albo zajmiesz sie rodzima pilka bo to co moglo sie dziac we wloskiej calcio jest mniej pewne niz to co dzieje sie w polskiej.bartek9000 pisze: poprostu mnie radosc rozpiera ze wkoncu korupcja z pilki noznej zniknie :twisted:
Szkoda, ze jestes tej korupcji tak pewny bo zapewne zaczales sie nia interesowac miesiac temu, kiedy to stalo sie pewnym, ze Juve jest w "cos" wplatane - nie wypowiadaj sie tak jakbys byl ostatnim sprawiedliwym na Ziemi jednoczescie trzymajac w myslach perwersyjna, nieokieznana radosc z nieszczescia Juventusu bo to jest conajmniej zalosne...

- klsmkr
- Interista
Mialem juz nie pisac, ale po raz setny to widze...
.
Sorry za offtopic.
Lord_ Juve pisze:Internista
...i byloby milo, gdybyscie od czasu do czasu napisali ten wyraz poprawnie, zamiast wyzywac Bogu ducha winnych lekarzyMyzarel pisze:Internista
Sorry za offtopic.
- bartek9000
- Juventino
mozna prosic o jakies konkretyLord_ Juve pisze:A moze sie zajmiesz Realem, bo ponoc ostatnio tez cos bylo nie tak z "jego" sprawiedliwoscia

- LordJuve
- Juventino
Nie, nie mozna bo to nie miejsce na to, poza tym mnie Real interesuje bardzo malo, to ty jako tak zatroskany kibic powinienes wiedziec, nie ja, ale ja wiem a ty nie, no coz...bartek9000 pisze:mozna prosic o jakies konkretyLord_ Juve pisze:A moze sie zajmiesz Realem, bo ponoc ostatnio tez cos bylo nie tak z "jego" sprawiedliwoscia
A co do przekrecenia wyrazu Interista - wyraz bardzo "nieprzyjemny" w wymawianiu, Internista brzmi znacznie lepiej...
- klsmkr
- Interista
Ale nijak ma sie do rzeczywistosci, bo nie ma klubu Intern, tylko Inter. Pisanie "internista" to zwyczajny blad slowotworczy, a nie ulatwianie sobie wymowy, a swoja droga, to dosc dziwny argument jak na forum internetowe.Lord_ Juve pisze:A co do przekrecenia wyrazu Interista - wyraz bardzo "nieprzyjemny" w wymawianiu, Internista brzmi znacznie lepiej...
- Gelek
- Juventino
Ja już z tego nic nie rozumiem.
Może mi ktoś to wyjaśnić w najprostrzy sposób?
1. Czy na dzień dzisiejszy gramy w serie B?
2. Jeżeli tak czy już jest to pewne na 100%?
3. Jeżeli nie to kiedy będzie wszystko wiadomo na 100%?
Z góry dziękuję za krótką i mądrą odpowiedź
edit//
co do punktu pierwszego jeżeli nie to narazie jesteśmy gdzie? w serie A, B, C??
i
4. Czy już napewno straciliśmy scudetto?:>
5. Czy straciliśmy już napewno kogoś poza Blasi-m? czy nie? tak na 100% a jak nie to kogo raczej stracimy?:>
Może mi ktoś to wyjaśnić w najprostrzy sposób?
1. Czy na dzień dzisiejszy gramy w serie B?
2. Jeżeli tak czy już jest to pewne na 100%?
3. Jeżeli nie to kiedy będzie wszystko wiadomo na 100%?
Z góry dziękuję za krótką i mądrą odpowiedź

edit//
co do punktu pierwszego jeżeli nie to narazie jesteśmy gdzie? w serie A, B, C??
i
4. Czy już napewno straciliśmy scudetto?:>
5. Czy straciliśmy już napewno kogoś poza Blasi-m? czy nie? tak na 100% a jak nie to kogo raczej stracimy?:>
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2006, 22:01 przez Gelek, łącznie zmieniany 2 razy.
- bartek9000
- Juventino
nic dodac nic ujac..Jezzo pisze:Lord_Juve ja myśle, że Ty nie wiesz i gadasz jakieś głupoty o problemach ze sprawiedliwością w Realu
klsmkr wiesz to sa kibice juve wiec nie wymagaj od nich zbyt wiele...klsmkr pisze: Ale nijak ma sie do rzeczywistosci, bo nie ma klubu Intern, tylko Inter. Pisanie "internista" to zwyczajny blad slowotworczy, a nie ulatwianie sobie wymowy, a swoja droga, to dosc dziwny argument jak na forum internetowe.
- Molek big fun juve
- Juventino
Sorki a jak wy nazywacie Juventus jude to jest wporzadku ? Zastanow sie nad tym co mowiszbartek9000 pisze: klsmkr wiesz to sa kibice juve wiec nie wymagaj od nich zbyt wiele...
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- Spitfire
- Juventino
jak ci synku nie pasuje nasz poziom to idz na forum młodych fizyków termonuklearnych, bo skoro tu jesteś to poziom wypowiedzi fanów twojej drużynki i ich srednia wieku 8 lat też ci pewnie nie pasujebartek9000 pisze:klsmkr wiesz to sa kibice juve wiec nie wymagaj od nich zbyt wiele...
tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
- bartek9000
- Juventino
no nie wiem bo ja np nie nazywam juventusu judeMolek big fun juve pisze:Sorki a jak wy nazywacie Juventus jude to jest wporzadku ? Zastanow sie nad tym co mowiszbartek9000 pisze: klsmkr wiesz to sa kibice juve wiec nie wymagaj od nich zbyt wiele...

jakbys byl tak mily i mi adres tego fora podal to bylbym wdziecznySpitfire pisze:jak ci synku nie pasuje nasz poziom to idz na forum młodych fizyków termonuklearnych, bo skoro tu jesteś to poziom wypowiedzi fanów twojej drużynki i ich srednia wieku 8 lat też ci pewnie nie pasuje
a i mowilem ci tato ze przy ludziach masz do mnie mowic synu a nie synku to tak dziecinnie brzmi :oops:
- mesju
- Qualità Juventino
To my jacyś gorsi jesteśmy? PROSZĘ... wytłumacz mi to. Podaj jakieś argumenty, coś na podstawie czego wyciągnąłeś takie wnioski... strasznie mnie to interesujebartek9000 pisze: klsmkr wiesz to sa kibice juve wiec nie wymagaj od nich zbyt wiele...
PS. Tak się zastanawiam czy to już się kwalifikuje na obraze kibiców czy jeszcze nie...

:doh:
- bartek9000
- Juventino
jak moje sie kwalifikuje to i to powinno sie kwalifikowac:mJaUcViEej pisze: PS. Tak się zastanawiam czy to już się kwalifikuje na obraze kibiców czy jeszcze nie...![]()
:doh:
24 podstronka
Stahar pisze: swiergot - nie widzisz że to kibic Realu - oni są troszkę inni...
- Cube - fan Juve
- Juventino
A ja postaram się to wytłumaczyć. Otóż uważam, że Real jest tak komercyjnym i rozreklamowanym klubem, że bardzo liczne grono jego kibiców nie jest tak naprawdę kibicami (dziwnie to zabrzmiało). Otóż udają, że znają się na piłce i kibicują Realowi, a w praktyce wiadomo jak jest... Przychodzą gorsze chwile, odwracają się od klubu i już są "wielkimi fanami" Chelsea czy Barcelony. Właściwie to tacy ludzie często nie mają zielonego pojęcia o "swojej ukochanej" drużynie i wielkie problemy sprawia im nawet wymienienie połowy składu.Stahar pisze:swiergot - nie widzisz że to kibic Realu - oni są troszkę inni...
A w przypadku delikwenta "bartek9000" widać brak jakiegokolwiek szacunku dla klubu, chociażby po pisowni ich nazw - z małej litery. Dla niektórych to błahostka, dla mnie to się akurat liczy.