Zostaniemy zdegradowani??!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 lipca 2006, 20:21

bartek9000 pisze: poprostu mnie radosc rozpiera ze wkoncu korupcja z pilki noznej zniknie :twisted:
A moze sie zajmiesz Realem, bo ponoc ostatnio tez cos bylo nie tak z "jego" sprawiedliwoscia, albo zajmiesz sie rodzima pilka bo to co moglo sie dziac we wloskiej calcio jest mniej pewne niz to co dzieje sie w polskiej.
Szkoda, ze jestes tej korupcji tak pewny bo zapewne zaczales sie nia interesowac miesiac temu, kiedy to stalo sie pewnym, ze Juve jest w "cos" wplatane - nie wypowiadaj sie tak jakbys byl ostatnim sprawiedliwym na Ziemi jednoczescie trzymajac w myslach perwersyjna, nieokieznana radosc z nieszczescia Juventusu bo to jest conajmniej zalosne... :|

klsmkr

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 11 lipca 2006, 20:58

Mialem juz nie pisac, ale po raz setny to widze...
Lord_ Juve pisze:Internista
Myzarel pisze:Internista
...i byloby milo, gdybyscie od czasu do czasu napisali ten wyraz poprawnie, zamiast wyzywac Bogu ducha winnych lekarzy :wink:.

Sorry za offtopic.

bartek9000

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 lipca 2006, 21:04

Lord_ Juve pisze:A moze sie zajmiesz Realem, bo ponoc ostatnio tez cos bylo nie tak z "jego" sprawiedliwoscia
mozna prosic o jakies konkrety :?:

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 lipca 2006, 21:09

bartek9000 pisze:
Lord_ Juve pisze:A moze sie zajmiesz Realem, bo ponoc ostatnio tez cos bylo nie tak z "jego" sprawiedliwoscia
mozna prosic o jakies konkrety :?:
Nie, nie mozna bo to nie miejsce na to, poza tym mnie Real interesuje bardzo malo, to ty jako tak zatroskany kibic powinienes wiedziec, nie ja, ale ja wiem a ty nie, no coz...

A co do przekrecenia wyrazu Interista - wyraz bardzo "nieprzyjemny" w wymawianiu, Internista brzmi znacznie lepiej...

Jezzo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 lipca 2006, 21:40

Lord_Juve ja myśle, że Ty nie wiesz i gadasz jakieś głupoty o problemach ze sprawiedliwością w Realu

aLe MaDriD aLe !!!
klsmkr

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 11 lipca 2006, 21:40

Lord_ Juve pisze:A co do przekrecenia wyrazu Interista - wyraz bardzo "nieprzyjemny" w wymawianiu, Internista brzmi znacznie lepiej...
Ale nijak ma sie do rzeczywistosci, bo nie ma klubu Intern, tylko Inter. Pisanie "internista" to zwyczajny blad slowotworczy, a nie ulatwianie sobie wymowy, a swoja droga, to dosc dziwny argument jak na forum internetowe.

Gelek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 lipca 2006, 21:48

Ja już z tego nic nie rozumiem.
Może mi ktoś to wyjaśnić w najprostrzy sposób?
1. Czy na dzień dzisiejszy gramy w serie B?
2. Jeżeli tak czy już jest to pewne na 100%?
3. Jeżeli nie to kiedy będzie wszystko wiadomo na 100%?

Z góry dziękuję za krótką i mądrą odpowiedź ;)

edit//

co do punktu pierwszego jeżeli nie to narazie jesteśmy gdzie? w serie A, B, C??

i
4. Czy już napewno straciliśmy scudetto?:>
5. Czy straciliśmy już napewno kogoś poza Blasi-m? czy nie? tak na 100% a jak nie to kogo raczej stracimy?:>
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2006, 22:01 przez Gelek, łącznie zmieniany 2 razy.

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2006, 21:54

bzyko10 pisze:1. Czy na dzień dzisiejszy gramy w serie B?
Nie.
bzyko10 pisze:3. Jeżeli nie to kiedy będzie wszystko wiadomo na 100%?
Gdy wystartuje nowy sezon.

Obrazek
bartek9000

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 lipca 2006, 23:14

Jezzo pisze:Lord_Juve ja myśle, że Ty nie wiesz i gadasz jakieś głupoty o problemach ze sprawiedliwością w Realu
nic dodac nic ujac..
klsmkr pisze: Ale nijak ma sie do rzeczywistosci, bo nie ma klubu Intern, tylko Inter. Pisanie "internista" to zwyczajny blad slowotworczy, a nie ulatwianie sobie wymowy, a swoja droga, to dosc dziwny argument jak na forum internetowe.
klsmkr wiesz to sa kibice juve wiec nie wymagaj od nich zbyt wiele...

Molek big fun juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2006, 23:18

bartek9000 pisze: klsmkr wiesz to sa kibice juve wiec nie wymagaj od nich zbyt wiele...
Sorki a jak wy nazywacie Juventus jude to jest wporzadku ? Zastanow sie nad tym co mowisz

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe
Obrazek
Spitfire

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2006, 23:28

bartek9000 pisze:klsmkr wiesz to sa kibice juve wiec nie wymagaj od nich zbyt wiele...
jak ci synku nie pasuje nasz poziom to idz na forum młodych fizyków termonuklearnych, bo skoro tu jesteś to poziom wypowiedzi fanów twojej drużynki i ich srednia wieku 8 lat też ci pewnie nie pasuje

tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
bartek9000

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 lipca 2006, 23:28

Molek big fun juve pisze:
bartek9000 pisze: klsmkr wiesz to sa kibice juve wiec nie wymagaj od nich zbyt wiele...
Sorki a jak wy nazywacie Juventus jude to jest wporzadku ? Zastanow sie nad tym co mowisz
no nie wiem bo ja np nie nazywam juventusu jude :D
Spitfire pisze:jak ci synku nie pasuje nasz poziom to idz na forum młodych fizyków termonuklearnych, bo skoro tu jesteś to poziom wypowiedzi fanów twojej drużynki i ich srednia wieku 8 lat też ci pewnie nie pasuje
jakbys byl tak mily i mi adres tego fora podal to bylbym wdzieczny :smile: bo jakos w googlach nie znalazlem :płaczę:

a i mowilem ci tato ze przy ludziach masz do mnie mowic synu a nie synku to tak dziecinnie brzmi :oops:

mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2006, 23:39

To my jacyś gorsi jesteśmy? PROSZĘ... wytłumacz mi to. Podaj jakieś argumenty, coś na podstawie czego wyciągnąłeś takie wnioski... strasznie mnie to interesuje

PS. Tak się zastanawiam czy to już się kwalifikuje na obraze kibiców czy jeszcze nie... :think:

:doh:

bartek9000

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 lipca 2006, 23:45

mJaUcViEej pisze: PS. Tak się zastanawiam czy to już się kwalifikuje na obraze kibiców czy jeszcze nie... :think:

:doh:
jak moje sie kwalifikuje to i to powinno sie kwalifikowac:
24 podstronka
Stahar pisze: swiergot - nie widzisz że to kibic Realu - oni są troszkę inni...

Cube - fan Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2006, 00:12

Stahar pisze:swiergot - nie widzisz że to kibic Realu - oni są troszkę inni...
A ja postaram się to wytłumaczyć. Otóż uważam, że Real jest tak komercyjnym i rozreklamowanym klubem, że bardzo liczne grono jego kibiców nie jest tak naprawdę kibicami (dziwnie to zabrzmiało). Otóż udają, że znają się na piłce i kibicują Realowi, a w praktyce wiadomo jak jest... Przychodzą gorsze chwile, odwracają się od klubu i już są "wielkimi fanami" Chelsea czy Barcelony. Właściwie to tacy ludzie często nie mają zielonego pojęcia o "swojej ukochanej" drużynie i wielkie problemy sprawia im nawet wymienienie połowy składu.

A w przypadku delikwenta "bartek9000" widać brak jakiegokolwiek szacunku dla klubu, chociażby po pisowni ich nazw - z małej litery. Dla niektórych to błahostka, dla mnie to się akurat liczy. :whistle:

ODPOWIEDZ