Oficjalne: Deschamps nowym trenerem Juventusu
- juve-Kiciuś
- Juventino
Witam cię Deschamps! Przywróc świetność Juventusowi i spraw że będziemy liczyć się w walce o Champions League!
Mam nadzieję że będzie dobrym trenerem, który będzie mógł ustawić zawodników tak jak Marcello Lippi.
BOREK TY JESTEŚ ZEREM! ZEREM Z ŻELEM!
- KINIEK
- Juventino
Wreszcie jakaś w miarę dobra wiadomość na temat Juve :? . Cóż, przed nowym trenerem poważna misja, prawdopodobnie będzie musiał wyprowadzić nas z II ligii, potem zacznie się odbudowywanie mistrza, mam nadzieje, że jak z powrotem będziemy w A to Didier zostanie z nami na dłuższy czas, w B nie powinien mieć problemów, nabierze doświadczenia, pozna drużynę i może kiedyś wyprowadzi nas na salony. powodzenia.
- Pilekww
- Juventino
Ja się bardzo ciesze, chciałem by został trenerem Juve jeszcze po odejściu Lippiego. Uważam ze to konkretny gość, który nie gra tylko dla pieniędzy. Opinie opieram na grze AS Monako, któro bez wielkich zawodników grali bardzo ładnie pod wodza Didiera.
Mam nadzieje że teraz zacznie się nowa era, szybko dostać się do Serie A i walczyć o LM tak upragnioną od wielu lat.
POWODZENIA :!:
Z tych dwóch zdań ciesze się równie dobrze jak z przybycia Deschamsa!
Mam nadzieje że teraz zacznie się nowa era, szybko dostać się do Serie A i walczyć o LM tak upragnioną od wielu lat.
POWODZENIA :!:
Enzo_Maresca pisze:Trener otrzymał także zapewnienie, że zespołu na pewno nie opuszczą Alessandro Del Piero i Pavel Nedved. Chęć pozostania w Turynie wyraził także Fabio Cannavaro.
Z tych dwóch zdań ciesze się równie dobrze jak z przybycia Deschamsa!
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- Robert 10
- Juventino
WRESZCIE WRACAM !!
Po długiej nieobecności spowodowanej awarią kompa wracam na moją ulubioną stronę !!
Żebym nie dostał kartki krótko się wypowiem:
Od dawna myslałem że po ewentualnym odejsciu Capello funkcje trenera obejmie Deschamps. Może jest nie ma takiego doświadczenia jak Capello i nie prowadził jakiś wielki klubów jak Capello ale cieszę sie że to on został następcą Fabio. Może to jest początek nowej ery Juve. Oby doprowadził nas do sukcesów.
FORZA JUVE

Po długiej nieobecności spowodowanej awarią kompa wracam na moją ulubioną stronę !!
Żebym nie dostał kartki krótko się wypowiem:
Od dawna myslałem że po ewentualnym odejsciu Capello funkcje trenera obejmie Deschamps. Może jest nie ma takiego doświadczenia jak Capello i nie prowadził jakiś wielki klubów jak Capello ale cieszę sie że to on został następcą Fabio. Może to jest początek nowej ery Juve. Oby doprowadził nas do sukcesów.
FORZA JUVE
- The_Sickness
- Juventino
Jak juz kiedys pisałem, wiąze z nim wielkie nadzieje. Jeszcze jutro dowiemy się o naszej przyszłości. Nie boje się wyroku, bo sądze, ze z Deschampsem znowu wyjdziemy na prostą. Zycze mu długiej i szczesliwej przygody z Juve.
- LordJuve
- Juventino
A co wy tak o tej nowej erze
Jak narazie czeka nas niechybny koniec jednej, baardzo dlugiej a wy juz o nastepnej myslicie, a punktem jej rozpoczecia ma byc objecie trenerki przez Deschampsa, troche zimnej krwi bo potem bedzie nowa, stara era(moze sie powtorzyc sytuacja z Capello, tyle tylko, ze powodem porazki Capello byl jego konserwatywny sposob gry a powodem DD moze byc brak doswiadczenia) i znow beda smutki. Dodam tylko tyle, ze Dider nie bedzie mial tak dobrych zawodnikow jak Capello zapewne a jak wiadomo glownym powodem tak dobrej gry Monaco byla swietna, zgrana kadra pilkarska, po ktorej wyprzedazy juz tak dobrze Francuzowi nie szlo w Monaco...

- kubinho 10
- Juventino
No nareszcie
Bardzo sie ciesze z tej wiadomości. Jak większość czekałem na to od dłuszczego czasu i wreszcie sie doczekałem.
Pokładam wielkie nadzieje w osobie Deschamps'a. Wierzę że teraz bedziemy grali bardziej otwartą, ofensywną piłkę niż za kadencji Capello. Liczę także że Didier będzie stawiał na trochę młodszych graczy. Ogólnie mam nadzieję że będzie prowadził zespół lepiej niż Don Fabio, który faworyzował niektórych zawodników.
No to tyle. Witamy Didier!!!

Bardzo sie ciesze z tej wiadomości. Jak większość czekałem na to od dłuszczego czasu i wreszcie sie doczekałem.
Pokładam wielkie nadzieje w osobie Deschamps'a. Wierzę że teraz bedziemy grali bardziej otwartą, ofensywną piłkę niż za kadencji Capello. Liczę także że Didier będzie stawiał na trochę młodszych graczy. Ogólnie mam nadzieję że będzie prowadził zespół lepiej niż Don Fabio, który faworyzował niektórych zawodników.
No to tyle. Witamy Didier!!!
Grande Juve, Vinci Per Noi
- hara
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Podpisuję się pod większość postów... nie ukrywam, że cieszyłbym się z degradacji, bo liczyłem na taką konkretną przebudowę... 3 sezon z Capello chyba bym nie wytrzymał... jestem strasznie podniecony sytuacją w Juve teraz, Deschamps to było to co od dawna mi się marzyło... to tyle ode mnie... uważam, że Juve powinno iść w takim kierunku już zawsze czyli opierać swoją siłę na miłości do klubu, począwszy od koszących murawę, przez praczy, sprzątaczy, młodzież, seniorów, zarząd, trenerów powinni stanowić JUVENTINI !!! ... nie wiem czy mnie zrozumiecie, bo jak czytam co napisałem to sam się nie do końca rozumiem... za dużo myśli na raz pod wpływem pozytywnych emocji w związku z tą wiadomości 

Capo di tutti capi
- liqu!d
- Juventino
taa,ja tez czekalem dlugo na ta wiadomosc,ja chcialem aby francuz objol Juve po wylaniu lippiego,jak uslyszalem,ze trenerem bedzei capello to niedobrze mi sie zrobilo...mysle ze gdyby Juve zostalo zdegradowane to bylo by to lepsze od pozostania w serie a.Poniewaz od pierwszego sezonu juz beda wielkie oczekiwania,a Juve jest w rozsypce (w przenosni i doslownie) ta druzyna i ten klub dopiero zacznie sie ksztaltowac na nowo. Poza tym uwazam ze w Juve jest za duzo gwiazdeczek,jezeli zostana w serie a to nikt nie odejdzie,bo Didier nikogo nie wyrzuci...a tak sami odejda,to automatycznie zrobi sie miejsce dla mlodych z ambicja i perspektywami... 8) i licze,a raczej wiem,ze Juve zacznie grac ofensywnie i atrakcyjniemamy swietna obrone tylko brakuje defensywego pomocnika,ktory bedzie wspomagal ta obrone,bo sami obrony nie wydoja,a Vieira i Emerson powinni zostac sprzedani (szczegolnie Emerson)
- forza_cannavaro
- Juventino
liqu!d pisze: Poza tym uwazam ze w Juve jest za duzo gwiazdeczek,jezeli zostana w serie a to nikt nie odejdzie,bo Didier nikogo nie wyrzuci...a tak sami odejda,to automatycznie zrobi sie miejsce dla mlodych z ambicja i perspektywami... 8)
hmm gwiazdeczek ? o.0 echhh...
no młodzi już idą powoli..zaczęliśmu od Kapo.

ogólnie mam nadzieje,że nikt już nie odejdzie..szkoda by było..no chyba,że na wypożyczenie, jeśli Juve spadnie do Serie B czy C.. ale nawet i to nie byłoby fair...
a co do Didiera ? no.. WITAMY!!!!!!!
FORZA JUVE! ^^
- białas
- Juventino
bo koniec jednego jest zawsze początkiem drugiego.Lord_ Juve pisze:A co wy tak o tej nowej erzeJak narazie czeka nas niechybny koniec jednej, baardzo dlugiej a wy juz o nastepnej myslicie, a punktem jej rozpoczecia ma byc objecie trenerki przez Deschampsa
jestem przekonany, że długo nie doświadczymy tego, co się teraz dzieje.troche zimnej krwi bo potem bedzie nowa, stara era(moze sie powtorzyc sytuacja z Capello, tyle tylko, ze powodem porazki Capello byl jego konserwatywny sposob gry a powodem DD moze byc brak doswiadczenia) i znow beda smutki.
jestem zadowolony, że tego, że Didier został trenerem Juve. przed nami nowy sezon, na razie nie wiadomo co bedzie z kadrą, kto przyjdzie, kto odejdzie, ale nadchodzący sezon na pewno będzie walką. na razie nie wiadomo co będzie naszym priorytetem, ale jestem przekonany, że Francuz sobie poradzi. Juve potrzebowało młodej krwi na stanowisku trenera, bo jak prowadził drużynę Capello każdy widział.
- Pawełek
- Juventino
NARESZCIE !! :-D wspaniały trener... mam nadzieje ze rozpocznie on nową ere w Juve i pokaże że jest o wiele lepszym trener od Capello który poleciał na kase... widać ze Didier ma szacunek dla Juve ponieważ zadeklarował chęć pracy w Juve nawet w Serie B... TO JEST PRAWDZIWY JUVENTINO!!
Didier, życzę powodzenia W Juve. Wielu sukcesów !!
Didier, życzę powodzenia W Juve. Wielu sukcesów !!
Sky is the limit!