Zostaniemy zdegradowani??!!
- swiergot
- Juventino
Co się dziwisz, na starcie procesu wszyscy byli winni i mieli udowodnić swoją niewinność, taka średniowieczna praktyka. Oczywiście nie mogli udowodnić swojej niewinności, bo zabroniono przedstawiania dowodów i świadków obrony. Mnie w tym cyrku już nic nie zdziwi.

- BIGGI
- Qualità Juventino
Skandal to jest dopiero teraz :evil:.Medi pisze:Teraz już nawet szantażują..
Nie zostaną dopuszczone do europejskich pucharów kluby, które odwołają sie do TAR w przypadku niekorzystnego wyroku. Takie oświadczenie wydała UEFA, podkreślając, iż w przypadku wprowadzenia amnestii Włochy zostaną wykluczone z Europy na rok.
sports.it
Szczyt chamstwa i poróbstwa. Dochodzi do tego, że odbierają zamieszanym klubom możliwość obrony. Mogli od razu powiedzieć, że wszyscy mają zaakceptować żądania prokuratora, przynajmniej kibice by sie tak nie męczyli.
Wyczytałem podobną wiadomosc dzis na onecie, ale zupełnie o niej zapomniałem. No i jednak to prawda....
Smiechu warte to wszystko..... :roll:
- MaxACM
- Milanista
To naturalna reakcja na poronione pomysly amnestii.Medi pisze:Nie zostaną dopuszczone do europejskich pucharów kluby, które odwołają sie do TAR w przypadku niekorzystnego wyroku. Takie oświadczenie wydała UEFA, podkreślając, iż w przypadku wprowadzenia amnestii Włochy zostaną wykluczone z Europy na rok.
- swiergot
- Juventino
Z drugiej strony niezła hipokryzja UEFA, bo nie reagują na ewidentne uchybienia w procesie, a amnestii nie chcą widzieć.MaxACM pisze:To naturalna reakcja na poronione pomysly amnestii.Medi pisze:Nie zostaną dopuszczone do europejskich pucharów kluby, które odwołają sie do TAR w przypadku niekorzystnego wyroku. Takie oświadczenie wydała UEFA, podkreślając, iż w przypadku wprowadzenia amnestii Włochy zostaną wykluczone z Europy na rok.

- Venomik
- Juventino
Ingerowanie w proces (który niestety jest farsą) to dość skomplikowana kwestia.
Ja się cieszę, że nie będzie pełnej amnestii. To by było zupełnie nie fair i tylko zwiększyłoby niechęć do Juve we Włoszech i włoskiej piłki na świecie.
Ja się cieszę, że nie będzie pełnej amnestii. To by było zupełnie nie fair i tylko zwiększyłoby niechęć do Juve we Włoszech i włoskiej piłki na świecie.
Dirty mind
- Spitfire
- Juventino
Z jednej strony UEFA zakazuje rządom ingerencji w sprawy związków, a tu w takim momencie robi to samo tylko w odwrotną stronę :roll: Farsa trwa dalej, jak długo?? zobaczymy, oby jak najkrócej bo już kibice się niecieprliwią
tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
- bartek9000
- Juventino
niby jakie uchybieniaswiergot pisze:Z drugiej strony niezła hipokryzja UEFA, bo nie reagują na ewidentne uchybienia w procesie, a amnestii nie chcą widzieć.

- Spitfire
- Juventino
no moźe źle się wyraziłem, chodziło mi o ingerencję w wydanie wyroku tudzież o kwestię odwołania. I nie napisałem że UEFA jest zła, jedynie sądze nie powinna zakazywać zamieszanym klubom prawa do odwołaniavenomik pisze:Bosh... UEFA ma do tego prawo!
Ba! - ona (między innymi) po to właśnie istnieje. Co to za argument - UEFA jest zła bo ingeruje w krajową federacje?
To przecież jest zrzeszenie krajowych federacji!
tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
- bartek9000
- Juventino
och dzieki za rade niewatpliwie ona u ciebie skutkuje a jak w ogole przeczytalem jeszce raz to co pisaliscie to znowu o malo co sie nie poplakalem ze smiechu... niby proces za krotkiswiergot pisze:Poproś kogoś z dorosłych aby przeczytał Ci wcześniejsze posty w tym temacie.bartek9000 pisze:niby jakie uchybienia

- MaxACM
- Milanista
Bo to pierwszy raz jak UEFA zachowuje sie dziwnie? Amestia to pobozne zyczenia sfrustrowanych kibicow i dziennikarzy.swiergot pisze:Z drugiej strony niezła hipokryzja UEFA, bo nie reagują na ewidentne uchybienia w procesie, a amnestii nie chcą widzieć.
- LordJuve
- Juventino
Hehe, ja nie wiem co sie ostatnio dzieje w tym topicu, ci wszyscy "kibice" innych druzyn sa jak sepy, jak cholerne sepy, ktore czekaja tylko na skonanie ofiary i dobranie sie do jej resztek nie zwazajac na nico, nawet na to, ze to nie ich ofiara - co was obchodzi Juve, kazdy Milanista, Internista, Romanista, Legionista ma swoje kluby, ktorymi sie powinien szczegolnie interesowac - sepicie nad losem Juventusu jak te sepy wstretne, nie wazac na nic, nawet na poczucie dobrego smaku :!:
Macie swoje fora, po co wlazicie tutaj i irytujecie kazdego, sie nie dziwie takiemu Interniscie, ktory zaciera rece z radosci, ze najwiekszy przeciwnik moze niedlugo na jakis czas przejsc do historii, ale nie rozumiem takiego kibica Realu, ktoremu nic z degradacji Juve, no, poza tym, ze moze tutaj podbudowac swoje ego, bo po ostanich bojach z Juve jest na pewno w kiepskich stanie.
Szkoda, ze nie bylo was tutaj tylu przed wybuchnieciem calego tego zgielku, calej tej burzy :!: Wy rzeczywiscie jestescie jak te sepy, one pojawiaja sie tylko wtedy gdy w powietrzu czuc won krwi...
Jak sepy sa zwiastunami smierci tak wy jestescie zwiastunami zenujacych klutni, ktore zataczaja blede kolo na gruncie waszej nienawisci do Juve.
Macie swoje fora, po co wlazicie tutaj i irytujecie kazdego, sie nie dziwie takiemu Interniscie, ktory zaciera rece z radosci, ze najwiekszy przeciwnik moze niedlugo na jakis czas przejsc do historii, ale nie rozumiem takiego kibica Realu, ktoremu nic z degradacji Juve, no, poza tym, ze moze tutaj podbudowac swoje ego, bo po ostanich bojach z Juve jest na pewno w kiepskich stanie.
Szkoda, ze nie bylo was tutaj tylu przed wybuchnieciem calego tego zgielku, calej tej burzy :!: Wy rzeczywiscie jestescie jak te sepy, one pojawiaja sie tylko wtedy gdy w powietrzu czuc won krwi...

Jak sepy sa zwiastunami smierci tak wy jestescie zwiastunami zenujacych klutni, ktore zataczaja blede kolo na gruncie waszej nienawisci do Juve.
- bartek9000
- Juventino
poprostu mnie radosc rozpiera ze wkoncu korupcja z pilki noznej zniknie :twisted:Lord_ Juve pisze:Hehe, ja nie wiem co sie ostatnio dzieje w tym topicu, ci wszyscy "kibice" innych druzyn sa jak sepy, jak cholerne sepy, ktore czekaja tylko na skonanie ofiary i dobranie sie do jej resztek nie zwazajac na nico, nawet na to, ze to nie ich ofiara - co was obchodzi Juve, kazdy Milanista, Internista, Romanista, Legionista ma swoje kluby, ktorymi sie powinien szczegolnie interesowac - sepicie nad losem Juventusu jak te sepy wstretne, nie wazac na nic, nawet na poczucie dobrego smaku :!:
Szkoda, ze nie bylo was tutaj tylu przed wybuchnieciem calego tego zgielku, calej tej burzy :!: Wy rzeczywiscie jestescie jak te sepy, one pojawiaja sie tylko wtedy gdy w powietrzu czuc won krwi...![]()
- Myzarel
- Juventino
Rozumiem Internista czy Milanista sie na nasze forum wtrąca ale kibice Realu co tu robią - weżcie i lepiej sie zajmijcie waszym nowym trenerem dzięki któremu jeszcze sobie poczekacie na jakieś trofeum
(jak ja nienawidze Capello). Więc drodzy Realisci realnie wam radzę odczepcie msię od Juve sępy. :twisted:
Chyba wyrok będzie jutro bo dzisiaj nic nie słychać - niech to się już skończy

Chyba wyrok będzie jutro bo dzisiaj nic nie słychać - niech to się już skończy

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti