Kapo wraca do Juve!!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 lipca 2006, 15:12

Nie wydaje mi sie, zeby oficjalnie bylo to juz potwierdzone. Ale jezeli okaze sie to prawda, to bede zadowolony :wink: Kapo to bez watpienia nie maly talent. Ale niestety jak dotad, nie mial zbyt wielu okazji do pokazania sie w Juve. Moze za Deschampsa bedzie inaczej, oby :think: No i miejmy nadzieje, ze zaprezentuje sie rownie dobrze jak w Monaco, gdzie podobno (jak dla mnie podobno, poniewaz nie mialem okazji go ogladac w lidze francuskiej) spisywal sie naprawde dobrze. Mam nadzieje, ze za niedlugo pojawi sie oficjalna informacja na ten temat :whistle:

JuventinoPS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2006, 15:24

...
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2009, 20:11 przez JuventinoPS, łącznie zmieniany 2 razy.

Aniolek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2006, 15:32

Ja jestem za tym bym Kapo ponownie grał w Juve jest to młody gracz a Juve tacy sa potrzebni moze grac na róznych pozycnjach np na skrzydłach w napadzie sadze ze wniesie troche swiezosci do gry Juve oby wiecej takich graczy :-D

Obrazek
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2006, 15:38

JuveFanik pisze:
P.S Jeżeli pominąłem jakiś transfer to prosze mi o nim przypomnieć :) Pamiętam że przyszedł jeszcze zawodnik z drugiej ligi, lecz nie mogę przypomnieć sobie jego nazwiska, proszę mnie oświecić. :oops:
Konko (z Crotone). Jeszcze Marchionni :wink:

forza_cannavaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2006, 16:07

Aniolek pisze:Ja jestem za tym bym Kapo ponownie grał w Juve jest to młody gracz a Juve tacy sa potrzebni moze grac na róznych pozycnjach np na skrzydłach w napadzie sadze ze wniesie troche swiezosci do gry Juve oby wiecej takich graczy :-D

całkowicie popieram..potrzeba nam 'świeżej krwi' hehehe ;) a Capo co potrafi to potrafi :D

FORZA JUVE!

m-a-t-t-e-o

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2006, 18:03

forza_cannavaro pisze:Capo
Kapo a nie Capo 8)
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
m-a-t-t-e-o pisze:Deschamp
Deschamps jest już naszym trenerem, więc postarajcie się poprawnie pisać jego nazwisko, to takie trudne? :think:
JuveFanik pisze:Co do nazwiska "Deschamps, ja nie mam problemu z napisaniem tegoż wyrazu, wiele osób się myli, pisząc "Deshamps", Deschamp" lecz nic nie przebiję "Deschimp" :angry: :lol:
Zawsze mi sie wydawało że nie ma żadnego "s" na końcu :think: Teraz raczej już będe pisał poprawnie :)

Wcześniej nie napisałem to teraz pisze. Dobrze że to on zastąpi Mutu. Jego usługi są tańsze a wydają mi się znacznie lepsze. Widać było że mutu to nie jest typowy skrzydłowy. Kapo jest znacznie szybszy i wydaje mi się że będzie bardziej wartościowy

Pawlinio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2006, 19:12

bravo DIDIER!! mam wielki żal do Capello że nie dawał mu szansy na gre w Juve :evil:

mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2006, 19:13

A mnie najbardziej podoba się to, że jak na pilka.pl pojawi się wiadomość, że jakiś zawodnik odchodzi z JUVE, to wszyscy piszą, że to najgorsze z możliwych źródeł informacji. Zupełnie inna sprawa jest w przypadku, gdy ktoś ma do nas przyjść (jak widać na załączonym obrazku) :think:

Co do Kapo: jak grał w JUVE to średnio za nim przepadałem. Może i jest w nim jakiś talent, może i dobrze grał w Monaco, ale włoska piłka to inna sprawa i mam nadzieję, że Deschampsowi uda się znaleźć patent na wygrywanie (bez Moggiego :wink: ). Pożyjemy - zobaczymy. Czekam na oficjalne info.

Gdybym miał wybierać między Mutu - Kapo to zdecydowałbym się na Rumuna, choć w przypadku degradacji bardziej rozsądny wydaje się być wybór Francuza...

PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2006, 19:36

Didier bedzie stawial na mlodych. mam nadzieje ze nie przesadzi ...

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2006, 19:56

Jestem bardzo zadowolony , gra Oliviera zawsze mi się podobała, chyba każdy pamięta jego akcję z Lazio w sezonie 04/05 kiedy to po jego znakomitym rajdzie prawą strona Zlatan strzelił zwycięskiego gola. Kapo nieźle zaprezentował się w Monaco i myślę że jest gotów by powrócić do nas, mimo że dostając szanse w Pucharze Włoch nie zachwycał. No ale cóż dobrze mieć w zapasie takich graczy jak Kapo.

Pozdrawiam

Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2006, 20:16

Ja Kapo lubiałem zawsze, zaraz jak przyszedł do nas z Francji! Uważam ze to bardzo dobry i mołody zawodnik który napweno się przyda szczególnie w Serie B (bo cud może sprawić ze będzie A).
Mam nadzieje ze spełni oczekiwania trenera i kibiców.
Bravo dla Deschampsa pierwsza i mam nadzieje ze nie ostatnia dobra decyzja :bravo:

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2006, 20:44

mJaUcViEej pisze:A mnie najbardziej podoba się to, że jak na pilka.pl pojawi się wiadomość, że jakiś zawodnik odchodzi z JUVE, to wszyscy piszą, że to najgorsze z możliwych źródeł informacji. Zupełnie inna sprawa jest w przypadku, gdy ktoś ma do nas przyjść (jak widać na załączonym obrazku) :think:
No ale sam musisz przyznać, że ta w tego newsa nie jest trudno uwierzyć :) źródło w tym przypadku jest ze tak powiem troche mniej znaczące :wink:
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Deschamps jest już naszym trenerem, więc postarajcie się poprawnie pisać jego nazwisko, to takie trudne?
No wiesz Dragon..ta francuska pisownia :wink: ja proponuję zeby pisać fonetycznie czyli Deszą :prochno:

Co do Kapo to sie ciesze mam nadzieje ze powróci z prawdziwą chęcią gry...czuje naprawde świeży powiew kiedy czytam o zmianach w Juventusie... a po przyjściu Deszą ( :smile: ) to już całkiem mam sporo optymizmu w sobie...

Mam nadzieje ze nie tylko ja 8)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2006, 21:10

Rzeczywiście nie trudno w to uwierzyć więc choćby pisali o tym na onecie to wierzę :P
Moze mała aluxja do innego newsa.Wszyscy besztaliście Mutu, za to że mimo zapewnień odszedł.Bardzo możliwe że już wtedy Deschamps postanowił zamienić go na Kapo i Mutu nie miał wyjścia.
Co do Kapo, pamiętam jak podczas gry w Auxerre starało się o niego kilka silnych klubów.Trener zna tego zawodnika i chyba w końcu pokieruje nim dobrze i zrobi z niogo wielką gwiazdę.Ale o tym możemy narazie tylko marzyć :P.Powodzenia Olivier!

Pawełek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2006, 23:05

na to czekałem !! wspaniały trener ściąga wspaniałego zawodnika ... zawsze byłem fanem talentu Kapo a teraz mam nadzieje ze bedzie on mogl w pelni rozwinac swoje umiejetnosci ...

Sky is the limit!
forza_cannavaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2006, 10:12

m-a-t-t-e-o pisze:
forza_cannavaro pisze:Capo
Kapo a nie Capo 8)

o. mój błąd. ;]

FORZA JUVE! ^^
ODPOWIEDZ