Powrót Azzurich do kraju i inne materiały związane z ITALIĄ
- Paulo
- Juventino
Jak narazie wrzuciłem skrót z wielkiego święta jakie przeżywało wczoraj w Rzymie setki tysięcy ludzi, atmosfera była niesamowita, w życiu nie widziałem czegoś takiego, Włosi zostali powitani jak cezar, bo gladiatorzy to chyba złe określenie. Szczególnie ta muzyka gdy wchodzili na scenę.
Najpiękniejszy moment to jak Fabio Cannavaro bierze mikrofon i śpiewa: "Gianluca Pessotto, alealo, Gianluca Pessotto, alealo".
To był moment w którym prawie się popłakałem, zwróćcie uwagę na Del Piero podczas tej sytuacji - po prostu piękne.
Tu jest skrót ze SKY TG, później wrzucę urywki z relacji na żywo z RAI UNO:
http://tv.isg.si/site/ftpaccess/Paulo/M ... ITALIA.avi (prawym i zapisz jako)
EDIT:Kolejny filmik, bardzo unikalny
, zarejstrowany przez stację SKY w samolocie z Dusseldorfu do Rzymu, bardzo fajny, polecam:
http://tv.isg.si/site/ftpaccess/Paulo/M ... TALIA2.avi (prawym i zapisz jako)
Już mam przygotowane wycinki z telewizji RAI, ale ten plik jest trochę obszerny, więc dopiero dzisiaj po południu będzie być może dosttępny.
FORZA ITALIA !!!
Najpiękniejszy moment to jak Fabio Cannavaro bierze mikrofon i śpiewa: "Gianluca Pessotto, alealo, Gianluca Pessotto, alealo".
To był moment w którym prawie się popłakałem, zwróćcie uwagę na Del Piero podczas tej sytuacji - po prostu piękne.
Tu jest skrót ze SKY TG, później wrzucę urywki z relacji na żywo z RAI UNO:
http://tv.isg.si/site/ftpaccess/Paulo/M ... ITALIA.avi (prawym i zapisz jako)
EDIT:Kolejny filmik, bardzo unikalny

http://tv.isg.si/site/ftpaccess/Paulo/M ... TALIA2.avi (prawym i zapisz jako)
Już mam przygotowane wycinki z telewizji RAI, ale ten plik jest trochę obszerny, więc dopiero dzisiaj po południu będzie być może dosttępny.
FORZA ITALIA !!!
Ostatnio zmieniony 12 lipca 2006, 22:58 przez Paulo, łącznie zmieniany 3 razy.
- aSsItCh
- Juventino
Link jest halo, tylko zrób tak jak kazał Paulo, prawym i zapisz jako, cudowna fiesta, kocham tą reprezentację w całości, zrobili coś wspaniałego, czekałem na to latami, przywitali ich wzorowo.

Kwiat miłości rozkwita w świetle uczuć
I w nim też usycha...
Gdy nadejdzie czas by odbyć ostatnią podróż
Będę myślał o Tobie...
- DamKam
- Juventino
Mnie filmik dziala bez problemow. Mam Internet Explorer a sciagalem FlashGetem
Tak jak juz wspominalem w jakims temacie, cala fete (ponad 4 godz. spedzone przed Rai Uno) widzialem na zywo, ale warto bylo jeszcze raz to obejrzec, tak w skrocie
To byla naprawde wspaniala radosc. Tylko Wlosi potrafia sie tak spontanicznie cieszyc 

- Gooray
- Juventino
No naprawde tylko Italiani się tak potrafią cieszyć!!! Wspaniałe!!! "Un/Il Capitano! Che sono - Un/Il Capitano!!!". Czymś wspaniałym by ten okrzyk "Gianluca Pessotto Ale Alo!!!. Poprostu wzruszające i czekam na kolejne filmiki z tego wydarzenia 

- kow3l
- Juventino
JA bym chcial ogladnac ta feste cala, bo nie widzialem. No,ale skoro nie mialem tej mozliwosci to baaardzo duuuzym skrotem bym sie zadowolil. Jak ktos ma to prosilbym o umieszczenie jak najwiecej filmikow rDamKam pisze: Tak jak juz wspominalem w jakims temacie, cala fete (ponad 4 godz. spedzone przed Rai Uno) widzialem na zywo, ale warto bylo jeszcze raz to obejrzec, tak w skrocieTo byla naprawde wspaniala radosc. Tylko Wlosi potrafia sie tak spontanicznie cieszyc
- mesju
- Qualità Juventino
Tam to dopiero się działo... oglądałem ten skrót kilka razy i wiele myśli przeszło mi przez głowę:
- nasz kapitan - Cannavaro - co za człowiek. Według mnie Lippi nie mógł wybrać sobie lepszego kapitana. I ta spontaniczność w jego zachowaniu... ciekawe kto się spodziewał, że Canna wejdzie na stolik
- Alex - i ta jego radość. trzeba przyznać, że Włosi mimo wszystko mają do niego ogromny szacunek. Zdobył w końcu tytuł mistrza świata - jedyny, jaki mu brakował w kolekcji
- no i tak ogólnie... jak patrzę na naszych zawodników i sobie myślę: "kto zostanie a kto nie"... szczególnie moją uwagę przykuł Gigi i Zambrotta. Ciągle nie potrafię sobie wyobrazić ich w innym klubie
BRAWO DLA NASZYCH CHŁOPAKÓW :!:
- nasz kapitan - Cannavaro - co za człowiek. Według mnie Lippi nie mógł wybrać sobie lepszego kapitana. I ta spontaniczność w jego zachowaniu... ciekawe kto się spodziewał, że Canna wejdzie na stolik
- Alex - i ta jego radość. trzeba przyznać, że Włosi mimo wszystko mają do niego ogromny szacunek. Zdobył w końcu tytuł mistrza świata - jedyny, jaki mu brakował w kolekcji
- no i tak ogólnie... jak patrzę na naszych zawodników i sobie myślę: "kto zostanie a kto nie"... szczególnie moją uwagę przykuł Gigi i Zambrotta. Ciągle nie potrafię sobie wyobrazić ich w innym klubie
BRAWO DLA NASZYCH CHŁOPAKÓW :!:
- wloski
- Juventino
No film jest super! Podoba mi się w nim jak bardzo mocno cieszy się Del Piero, zadziwiające! Cannavaro mnie wzruszył, tu nie potrzeba komentarza.
PS.To jeśli już jest tutaj temat, to może ktoś podejmnie się w jednym poście dac wszystkie skróty z meczami reprezentacji Włoch? No, a jeśli problemem nie będzie to jeszcze prosiłbym o jakieś filmy z mundialu o Cannavaro, bo zagrał świetną partie.
PS.To jeśli już jest tutaj temat, to może ktoś podejmnie się w jednym poście dac wszystkie skróty z meczami reprezentacji Włoch? No, a jeśli problemem nie będzie to jeszcze prosiłbym o jakieś filmy z mundialu o Cannavaro, bo zagrał świetną partie.
- M.
- Juventino
- wloski
- Juventino
Diego pisze:Grande Fabio!Aż się wzruszyłem.
Diego niestety filmik nie działa, możesz dać to na serwer? I masz może skrót Włochów z Czechami i USA?
Edit:
Dzięki wielkie, czekam na skróty jeszczeDiego pisze:Co nie działa? Co prawda idzie jak krew z nosa, ale można go ściągnąć. Tutaj znajdziecie nowy link.wloski pisze:Diego niestety filmik nie działa, możesz dać to na serwer?
Jasne, że mam. Zaraz dam linki.wloski pisze:I masz może skrót Włochów z Czechami i USA?

Ostatnio zmieniony 12 lipca 2006, 21:13 przez wloski, łącznie zmieniany 1 raz.
- M.
- Juventino
Co nie działa? Co prawda idzie jak krew z nosa, ale można go ściągnąć. Tutaj znajdziecie nowy link.wloski pisze:Diego niestety filmik nie działa, możesz dać to na serwer?
Jasne, że mam. Zaraz dam linki.wloski pisze:I masz może skrót Włochów z Czechami i USA?
Włochy - USA
Włochy - Czechy
:roll: