Żegnaj Capello!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Madrista

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 lipca 2006, 13:39

pewnie jak zostaniecie zdegradowani do niszej ligi to połowa składu przeniesie sie do Madrytu

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2006, 13:43

Madrista pisze:pewnie jak zostaniecie zdegradowani do niszej ligi to połowa składu przeniesie sie do Madrytu
A 2 połowa do Barcelony i znów nie będziecie mieli mistrza :lol:

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2006, 14:32

Bardzo ucieszyła mnie informacja o tym ze Capello nie jest juz trenerem Bianconerich. Przez cały okres gdy był trenerem Juve nic nie wygrał (oprucz 2 mistrzostw ktore nam zabiorą:( ). Mam ndzieje ze teraz trenerem Juventusu zostanie Deschamp.

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2006, 14:38

Naros pisze:nic nie wygrał (oprucz 2 mistrzostw ktore nam zabiorą ).
Sam sobie przeczysz ... :roll:

Madrista

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 lipca 2006, 14:48

dziekuje wam wszystkim za tego wybitnego trenera Hala Madrid Hala galaktikos

klsmkr

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 06 lipca 2006, 14:54

steru pisze:Zwracam ciągle uwagę na fakt jego słów tj. szczerości. Capello ma z tym chyba problemy bo pierw mówi, że 2 razy do tej samej rzeki nie wchodzi a potem, że zostanie i odchodzi.
Jezeli chodzi o sposob "zegnania sie" z klubem, to rzeczywiscie Capello zachowal sie troche, jak czlowiek bez klasy. Co prawda tlumaczy go troche zmieniajaca sie jak w kalejdoskopie sytuacja w klubie, ale, tak jak ktos wyzej napisal, mogl po prostu siedziec cicho, zamiast obiecywac, ze zostanie (sami to przerabialismy z Ronaldo :roll:). Natomiast sama decyzja Fabio o odejsciu to nie powod, zeby sie na niego obrazac, bo jakby nie patrzec, troche dobrego dla Waszego klubu zrobil.
steru pisze:Pozdrawiam
Ja rowniez.

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2006, 14:55

mati__________ pisze:
Naros pisze:nic nie wygrał (oprucz 2 mistrzostw ktore nam zabiorą ).
Sam sobie przeczysz ... :roll:
Nie przecze bo przeciez te mistrzostwa zostaną nam zabrane. Nie ma co sie oszukiwac ale dwa ostatnie mistrzostwa wygralismy nie fair.

Obrazek
Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2006, 15:04

Naros pisze:Nie przecze bo przeciez te mistrzostwa zostaną nam zabrane. Nie ma co sie oszukiwac ale dwa ostatnie mistrzostwa wygralismy nie fair.
Po pierwsze.Nie wiadomo, czy mistrzostwa zostaną zabrane, czy nie - uważaj żebyś nie wykrakał :?
Po drugie, moim zdaniem, dwa ostatnie mistrzostwa wygralismy fair.Bez tych przeketów i tak zdobylibyśmy tytuł.Nie wiem po co było to ustawianie meczy, nasi piłkarze są i tak jednymi z najlepszych we Włoszech, myślę że to piłkarze wywalczyli te tytuły na boisku a nie Moggi czy ktoś inny poza nim.Tytuły powinny zostać nasze !Historii się nie zmienia ...

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2006, 15:11

mati__________ pisze:
Naros pisze:Nie przecze bo przeciez te mistrzostwa zostaną nam zabrane. Nie ma co sie oszukiwac ale dwa ostatnie mistrzostwa wygralismy nie fair.
Po pierwsze.Nie wiadomo, czy mistrzostwa zostaną zabrane, czy nie - uważaj żebyś nie wykrakał :?
Po drugie, moim zdaniem, dwa ostatnie mistrzostwa wygralismy fair.Bez tych przeketów i tak zdobylibyśmy tytuł.Nie wiem po co było to ustawianie meczy, nasi piłkarze są i tak jednymi z najlepszych we Włoszech, myślę że to piłkarze wywalczyli te tytuły na boisku a nie Moggi czy ktoś inny poza nim.Tytuły powinny zostać nasze !Historii się nie zmienia ...
Całkowicie sie z Tobą zgadzam jednak piłkarskie prawo jest troche.... dziwne i dlatego te mistrzostwa raczej nie beda juz nasze :(
PS: Nasi piłkarze są najlepsi :-D

Obrazek
Juve Master

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 lipca 2006, 15:27

Dokładnie tak jak się spodziewałem pan Capello po raz kolejny nas oszukał i opuścił tonący statek jako pierwszy :? W sumie trudno mu się dziwić w końcu on nigdy nie deklarował, że kocha te barwy i chce tu zostać na zawsze tylko jest typowo najemniczym trenerem, ale niepotrzebnie utrzymywał nas w przekonaniu, że pozostanie na stanowisku trenera i, że "Spotkamy się w lipcu". :lol: Dobre sobie. "Nigdy nie odejdę do Realu" Czy to też nie jego słowa ?? :roll:
Muszę przyznać, że mimo wszystko trochę żal mi jego decyzji, ponieważ gdyby jednak postanowił zostać i dalej trenować z Juve to szybko udałoby się nam powrócić do Serie A w przypadku (tfu,tfu) degradacji do niższej ligi. :| :angry: Niestety trudno jest realnie ocenić wyniki pracy Don Fabio przez te dwa sezony, bo nie wiemy tak naprawdę ile jest jego zasług w zdobyciu dwóch ostatnich mistrzostw Italii, a ile musimy "zawdzięczać" :/ :whistle: machlojkom pana M. Jednakże jeżeli mam wyrazić swoje zdanie na ten temat to powiem , że wierzę w to, że nasi piłkarze pod wodzą Capello uczciwie wywalczyli te tytuły, choć sporadycznie pomagali i w tym sędziowie.
Generalnie nie można odmówić sukcesów i wyników Capello w lidze, ale niestety kompletnie nie miał on pomysłu na stworzenie zespołu, który powalczyłby ze ścisłą europejską czołówką o Puchar Europy. O to można się do niego głównie przyczepić, druga rzecz to nie bardzo uzasadnione zbyt częste forowanie Ibrahimovica kosztem Del Piero.
Można ocenić te dwa sezony pracy Don Fabio w Turynie dobrze o ile nie zostaną nam odebrane tytuły które były owocą jego i przede wszystkim piłkarzy pracy. :angry: Ciao Capello !!

juveman7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2006, 15:27

Odchodzi wielki trener, wielki bo przez wielu jest za takiego uważany. Z Juve wygrał mistrzostwa, i został zauważony przez Real, który nie odpuścił sprowadzenia go do siebie. Capello był mi raczej obojętny więc do jego odejścia podchodzę lekceważącą. Ciekawe czy Real zacznie grać takie piłkarskie szachy, jakie widzieliśmy po grze Juventusu. Jak istyl gry wymyśli Capello?

...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
adammac

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2006, 11:15

Wyjeżdżając tak średnio na temat ... dzisiaj ma być decyzja a propo nowego trenera, tak ?

Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2006, 16:12

Hm, dobra decyzja. Biorąc pod uwagę wszystko co ostatnio się zdarzyło lepiej było go zwolnić szybciej i nie czekać na decyzje sądu. Tak to jedyny problem pozostaje z zatrudnieniem nowego, ale on już się znalazł.

liqu!d

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 lipca 2006, 09:22

i dobrze sie stalo, capello nigdy mnie nie przekonywal do siebie co innego Didier :dance: on zan sie na :ball:

ODPOWIEDZ