Zostaniemy zdegradowani??!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2006, 15:25

dzieciol pisze:a zalozymy sie ze zniszczy?! Bo zeby klub przetrwal potrzebni sa kibice...niestety w Turynie jest Torino nie wy... zeby odbudpwac potege Juve lat 80 bedziecie musieli po ewnetualnej degradacji posiedzec troche na dnie...wszystko sie sypnie...

zaloz sie!!
Wydaje mi się że na dnie siedzą już inni kibice, dodam że nie Juventusu, którzy wypisują różne bzdury."Żeby klub przetrwal potrzebni sa kibice"
W ostatnim czasie udowodniliśmy, że jest nas wielu.Z takimi kibicami pobyt w Serie B czy C to nie dno.
Waldini pisze:Taki jestes Tasak kulturalny?? A To cos napisze do wiadomosci wszystkich. Szanowny Tasak wyslal mi o godzinie 14.58 na moj numer gg, ktory zreszta jest na tej stronie podany, wiadomosc o tresci cytuje (i prosze o nie dawanie bana bo to cytat i to jego slowa) "<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>" po czym mnie zablokowal. Od razu sie domyslilem, ze to ktos z juvepoland bo w katalogu publicznym mial wpisane Forza(Vechia Signora) Torino. Sprawdzilem numery gg teraz i dlugo nie musialem szukac.

Ja powiem ci tylko tyle Tasaku: Pieprznij sie w ta pusta glowe marny czlowieczku i jak masz mi cos do powiedzenia to powiedz to wprost, widac ze jestes internetowym napinaczem chowajacym sie za oslona monitora.
Ocene zachowania waszego kolegi zostawiam wam.
A powiedz mi, co to wnosi do dyskusji ?
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:I tak przetramy. Naszego klubu nic nigdy nie zniszczy.
Piękne i mądre słowa.Dla mnie spadek do niższej ligi to żadna hańba.Liczę na sprawiedliwą karę, szkoda tylko że proces jest taki, jaki jest.

Waldini

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 10 lipca 2006, 15:43

mati__________ pisze:
Piękne i mądre słowa.Dla mnie spadek do niższej ligi to żadna hańba.Liczę na sprawiedliwą karę, szkoda tylko że proces jest taki, jaki jest.
Spadek do nizszej ligi hanba nie jest bo jest kara po prostu zasluzona. Hanba bylaby amnestia o ktorej ostatnio sie rozpisywaliscie.

Ps. Sprawy Tasaka. Faktycznie powinienem to zalatwic na priv. Przepraszam jesli kogos urazilem. Na zadne wspolczucie, ani rozglos nie liczylem. Jestem swiadomy, ze ludzie zdarzaja sie rozni.

Moje serce jest czarno-niebieskie. Forza Inter!

Serie B?? We have never been there... :D
Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2006, 16:00

Waldini pisze:Spadek do nizszej ligi hanba nie jest bo jest kara po prostu zasluzona. Hanba bylaby amnestia o ktorej ostatnio sie rozpisywaliscie.
Dlaczego uważasz ze amnestia byłaby hańbą? Może jak by nas uniewinnili to było by to niesmaczne, ale zmniejszenie kary dlatego że w składzie Itali jest 5 zawodników Juve i są oni mistrzami świata to nie jest w cale hańba! Ci zawodnicy zrobili dla Włoch bardzo wiele i mają grac w Serie C?
Oczyiście nie uważam ze Juve powinno uniknąc kary :!:

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
kamilo86

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2006, 16:13

Według mnie Serie B to maksymalna kara jaka może spotkac Juve i może kilka punktów ujemnych; A jak wynika z artykułu GW to w takiej sytuacji klub nie sprzeda najważniejszych zawodników a tylko może ich wyporzyczyc na rok; dla mnie takie rozwiązanie bylo by rozsądne i liczę że tak się stanie (oczywiście gdy nas zdegradują, bo dopuki nie ogłoszą wyroku to szczerze będe wierzyl w uniewinnienie)

Pirlo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 lipca 2006, 16:16

dzieciol pisze:a zalozymy sie ze zniszczy?! Bo zeby klub przetrwal potrzebni sa kibice...niestety w Turynie jest Torino nie wy... zeby odbudpwac potege Juve lat 80 bedziecie musieli po ewnetualnej degradacji posiedzec troche na dnie...wszystko sie sypnie...

zaloz sie!! :prochno:

Wiesz co odbyło sie 1 lipca w Turynie :?: I ilu było tam wiernych kibiców Juventusu... dowiedz sie a potem wypisuj swoje brednie... :lol: :lol:

Sandro-Inter

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 10 lipca 2006, 16:18

Onie nie będa grac w Serie C czy B , oni po prostu odejda , bez problemu znajdą sobie kluby lepsze lub równe Juventusowi , mogli myslec zanim cos zrobili a nie teraz liczą na łaske i cud w jednym :happy: :whistle:

FORZA INTER
Bobson_wilk

Romanista
Romanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2006, 16:19

Ale pierdoły...czy wy na prawdę wierzycie że jakby Juve spadło do serie C to Cannavaro, Zambrotta i Buffon zostaliby w waszej drużynie...???
przecież nikt im nie kaze zostawac ...więc wcale nie muszą grać w C...zobaczymy co zrobią jak spadną-
moim zdnaiem większa część zawodników odejdzie...jedynym graczem który zostanie na 100% jest Del Piero wasz symbol...
Spadek do B ??? - myśle że znajdą się tacy, którzy zostaną na rok żeby przywrócić drużynę do A...
Nie będę ukrywał że jak Bianconerri spadną to na pewno nie będe po tym płakał, choćby po 1-2 w Rzymie...rok temu...przypomne słowa Tottiego...
"Trudno wygrac mecz, gdy gra się w 10 przeciwko 14"...
Mam znajmoego należącego do waszego fan-clubu, który m.in był z wami w Monachium...on dalej wierzy że Juve nie spadnie :smile:
NIE BYłBYM PRAWDZIWYM ROMANISTą GDYBYM TEGO NIE NAPISAł

ROMA MIA - TI AMO
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2006, 16:38

Sandro-Inter pisze:Onie nie będa grac w Serie C czy B , oni po prostu odejda , bez problemu znajdą sobie kluby lepsze lub równe Juventusowi , mogli myslec zanim cos zrobili a nie teraz liczą na łaske i cud w jednym :happy: :whistle:
Jeśli Swoją wypowiedzią sugerujesz że jednym z tych lepszych klubów jest Inter to może moja wypowiedź nie będzie oryginalna ale powiem: Inter nigdy nie był i nigdy nie będzie lepszy od JUVE

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
Waldini

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 10 lipca 2006, 16:57

mateo369 pisze: Jeśli Swoją wypowiedzią sugerujesz że jednym z tych lepszych klubów jest Inter to może moja wypowiedź nie będzie oryginalna ale powiem: Inter nigdy nie był i nigdy nie będzie lepszy od JUVE
Typowa wypowiedz fanatyka Juventusu. W ostatnim sezonie wygraliscie 2 razy ale przypomnij sobie sezon kiedy dostaliscie od Interu i w Turynie i u nas. To bylo calkiem niedawno. Jak 13 razy wygrywalismy lige to tez nie bylismy lepsi od Juventusu co?? A w ostatnich sezonach tacy byliscie "lepsi" ze teraz macie z powodu tej lepszosci proces :twisted:

Moje serce jest czarno-niebieskie. Forza Inter!

Serie B?? We have never been there... :D
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2006, 17:04

Waldini pisze:
mateo369 pisze: Jeśli Swoją wypowiedzią sugerujesz że jednym z tych lepszych klubów jest Inter to może moja wypowiedź nie będzie oryginalna ale powiem: Inter nigdy nie był i nigdy nie będzie lepszy od JUVE
Typowa wypowiedz fanatyka Juventusu. W ostatnim sezonie wygraliscie 2 razy ale przypomnij sobie sezon kiedy dostaliscie od Interu i w Turynie i u nas. To bylo calkiem niedawno. Jak 13 razy wygrywalismy lige to tez nie bylismy lepsi od Juventusu co?? A w ostatnich sezonach tacy byliscie "lepsi" ze teraz macie z powodu tej lepszosci proces :twisted:
jeśli Ty byś nie był fanatykiem Interu to po pierwsze na pewno nie byłoby Ciebie na tym forum a po drugie potraktowabyś moją wypowiedź z przymróżeniem oka bo ja ją tak potraktowałem

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
klsmkr

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 10 lipca 2006, 17:41

A ja juz mam tego dosc. Staralem sie napisac odpowiedz na ostatni post swiergota, ale doszedlem do wniosku, ze ta dyskusja i tak nie wnosi nic nowego. I mam wrazenie, ze dotyczy to kazdego nowego posta w tym watku.

Ja robie sobie wolne. Innym kibicom "pozostalych druzyn" tez proponuje lekkie spuszczenie z tonu.

sl@q

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2006, 17:53

myśle że nie zostaniemy zdegradowani i może mi ktoś powiedzieć dlaczego przez takiego <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> Moggiego muszą martwic siem o swoja przyszłość tak wspaniali piłkarze jak Buffon czy Cannavaro!! powinni "utopić" moggiego a nie cały klub przeciez np Pessotto nie wiedział nic a tych przekrętach więc nie cały klub w tym uczestniczył a moje motto to <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> moggiego i spółke i odbudować Juve
Zajrzyj chłopcze do regulaminu :roll:

Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2006, 18:51

Pilekww pisze:ale zmniejszenie kary dlatego że w składzie Itali jest 5 zawodników Juve i są oni mistrzami świata to nie jest w cale hańba! Ci zawodnicy zrobili dla Włoch bardzo wiele i mają grac w Serie C?
Do tego dochodzą Pirlo, Gattuso, Inzaghi który przecież strzelił bramkę, Toni, Oddo i Peruzzi z Lazio, chyba to wszyscy.Troszkę dziwnie by tylu mistrzów świata grało w drugiej lidze.Czekam na wyrok, ale amnestia nie byłaby według mnie hańbą.Choć uważam że kara (sprawiedliwa) nam się należy

bartek9000

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 lipca 2006, 19:44

ehhh wy to jestescie zapalency z tym mistrzostwem mozna by porownac do takeij sytuacji:
sportowiec zostal przylapany na dopingu ale zdobyl zloty medal wiec mu wszyscy daruja :?: :rotfl: i to jest ta wasza "sprawiedliwosc"

m-a-t-t-e-o

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2006, 20:19

bartek9000 pisze:ehhh wy to jestescie zapalency z tym mistrzostwem mozna by porownac do takeij sytuacji:
sportowiec zostal przylapany na dopingu ale zdobyl zloty medal wiec mu wszyscy daruja :?: :rotfl: i to jest ta wasza "sprawiedliwosc"
Żeś trafił z tym porównaniem :rotfl:

Ja chyba wolałbym żeby Juve spadło ale nie za nisko (choć jak sie "utrzyma" w serie a to płkać nie będę 8) ). Co jak co ale sprawiedliwość musi być. Mam tylko nadzieje że nie odbiorą nam tytułów mistrza włoch. Historii nie powinno się ruszać.

ODPOWIEDZ