Fabio Grosso w Interze !
- Mrówa
- Juventino
Nie będe cytował poprzedzniej Twojej wypowiedzi, bo nie wymieniłeś żadnego piłkarza z najwyższej światowej półki, a wymieniając nazwiska Zebiny i De Rossiego sie skompromitowałeś. 8)
A kojarzysz to ? SCUDETTO ?! NO GRAZIE!!!dzieciol pisze:odezwal sie...nie paszportow..tylko paszport..chodzilo tylko i wylacznie o Cafu...pozatym jeszcze cos napisze...
DOPING?! NO GRAZIE!!!
kojarzysz?!

- dzieciol
- Romanista
tsssssssssssjaaaaa...no tak De Rossi nie jest pilkarzem najwyzszej polki...hahahah czlowieku ogladasz czasem serieA?! czy zyjesz tym co Ci napisza na JP?! raczej to drugie...bo wierz mi ze jest jednym z najlepszych na tej pozycji we Wloszech... o niego pyta Real CZelsi Barcelona i Inter...tak tak...nie o nikogo innego tylko o niego...klub go i tak nie sprzeda bo zostala wystawiona lista osob nietykalnych, takich ktorych za zadne pieniadze nie ruszysz i on sie na tej liscie znajduje... ale co Ty mozesz wiedziec... 

- Mrówa
- Juventino
Stram się w miare mozliwości oglądać wszystie mecze Serie A,nie żyje tylko tym co wyczytam na JP. 8) Być może jest jednym z najlepszych na tej pozycji we Włoszech, ale dla mnie jest mocno przereklamowany.To jest moje zdanie i oczywiście możesz sie z nim nie zgadzac.dzieciol pisze:tsssssssssssjaaaaa...no tak De Rossi nie jest pilkarzem najwyzszej polki...hahahah czlowieku ogladasz czasem serieA?! czy zyjesz tym co Ci napisza na JP?! raczej to drugie...bo wierz mi ze jest jednym z najlepszych na tej pozycji we Wloszech...
Nie sugeruj się tym ,że te kluby się o niego pytały.Zazwyczaj pytają się o wszystkich piłkarzy,którzy wyjdą trochę ponad przeciętnośćdzieciol pisze: o niego pyta Real CZelsi Barcelona i Inter...tak tak...nie o nikogo innego tylko o niego...klub go i tak nie sprzeda bo zostala wystawiona lista osob nietykalnych, takich ktorych za zadne pieniadze nie ruszysz i on sie na tej liscie znajduje... ale co Ty mozesz wiedziec...
A żeby nie robić ooftopa cały czas, to dodam ,że Inter już dawno nie sięgnął po tak dobrego piłkarza jakim jest Grosso.Chyba po tylu latach poszli po rozum do głowy 8)

- dzieciol
- Romanista
wiesz...jak byles jeszcze maly to Samuel tak wymiatal w Romie jak malo ktos..byl uwazany za jednego z najlpeszych obroncow na swiecie...Real pozyskal go za 25 mln e...to juz o czyms swiadczy...
Ps...widzicie w ogole cos poza czubkiem wlasnego nosa?!
Ps...widzicie w ogole cos poza czubkiem wlasnego nosa?!
- Pirlo
- Juventino
Hehe... wszystko pieknie i fajnie tylko co to ma do rzeczy... wielu piłkarzy było dobrych i uwazanych za najlepszych... ale to juz byłodzieciol pisze:wiesz...jak byles jeszcze maly to Samuel tak wymiatal w Romie jak malo ktos..byl uwazany za jednego z najlpeszych obroncow na swiecie...Real pozyskal go za 25 mln e...to juz o czyms swiadczy...

Gdu Samuel przechodził do Interu niebył uwazany za najlepszego tylko wysmiewany za dziecinne błedy....
Amen
Widzimy.dzieciol pisze:Ps...widzicie w ogole cos poza czubkiem wlasnego nosa?!
- Mrówa
- Juventino
dzieciol pisze:wiesz...jak byles jeszcze maly to Samuel tak wymiatal w Romie jak malo ktos..byl uwazany za jednego z najlpeszych obroncow na swiecie...Real pozyskal go za 25 mln e...to juz o czyms swiadczy...
Real znany jest ze spektakularnych transferów wszelkiego rodzaju pseudo-defensorów :lol: Ramos :rotfl: Woodgate :rotfl: Samuel :rotfl:
Jesteśmy kibicami Juventusu, staramy się patrzeć na siebie , a nie na innychdzieciol pisze: Ps...widzicie w ogole cos poza czubkiem wlasnego nosa?!

- wloski
- Juventino
Samuel uważany był za najlepszego defensorwa we Włoszech, jak grał jeszcze w Romie. Później, kiedy wrócil z Realu do Interu, to wysmiewano Morattiego, za ten transfer i szczerze powiedziawszy, Walter nie pokazuje tego czego pokazywał, kiedyś w "czasach Romy"dzieciol pisze:wiesz...jak byles jeszcze maly to Samuel tak wymiatal w Romie jak malo ktos..byl uwazany za jednego z najlpeszych obroncow na swiecie...Real pozyskal go za 25 mln e...to juz o czyms swiadczy...
Widze nogi...dzieciol pisze:Ps...widzicie w ogole cos poza czubkiem wlasnego nosa?!
- rocko
- Juventino
eee z Ramosem to nie taki tragiczny ten transfer ale to nie zmienia faktu ze tranfery w Realu to Kabaret: Gravesen, Owen , Beckham, Cassano Woodgate itd itpMichał`fcj pisze: Real znany jest ze spektakularnych transferów wszelkiego rodzaju pseudo-defensorów :lol: Ramos :rotfl: Woodgate :rotfl: Samuel:rotfl:
a wracając do Grosso mysle że inter bedzie miał sporo pozytku z niego
szkoda że nie przeszedł do nas

FORZA ITALIA
- wloski
- Juventino
Żebyś się nie zdziwił interesuje się tym jak grają obrońcy... Nie pokazał niczego wspaniałego niestety. Ile widzialem ? Dużo razy.klsmkr pisze:Ile meczy Interu widziales w zeszlym sezonie?wloski pisze:Walter nie pokazuje tego czego pokazywał, kiedyś w "czasach Romy"
- dzieciol
- Romanista
czasem warto tez spojrzec na innych....bo pozniej wychodza takie smieszne rzeczy jak ta...Michał`fcj pisze: Jesteśmy kibicami Juventusu, staramy się patrzeć na siebie , a nie na innych
tak wracajac do tematu...Mexes, Chivu..ktos powiedzial ze to nie swiatowa klasa...czekam na uzasadnienie...
- juverm
- Juventino
Sory ale ten temat brzmi "Fabio Grosso w Interze !" a nie jakim obrońcą jest Walter Samuel, więc proponuję dyskutować tu na właściwy temat.
Tak więc, chciałbym pogratulować Interowi wspaniałego zakupu. Przed mistrzostwami widziałem tylko 3/4 mecze Italii z udziałem Grosso. Nie grał tak dobrze jak teraz na MŚ ale grał na przyzwoitym poziomie. Za to teraz okazuje się Włoskim bohaterem wywalczając karnego w meczu z Australią (faul dyskusyjny, ale jak dla mnie słuszny) i otwierając w 119 min. drzwi do finału, w meczu z Niemcami. Ogólnie na tych mistrzostwach jest obok Buffona, Cannavaro, Zambrotty, Pirlo i Gattuso najlepszym z Włochów. Można powiedzieć, że godnie zastąpił Zambrottę na lewej flance i równie często szarżuje na bramkę przeciwnika (Chociaż w pierwszym meczu z Ghaną bałem się że pozabija się o własne nogi
). Chciałbym powiedzieć, że Palermo stało się wylęgarnią talentów, głównie obrońców, bo jakby nie patrzeć to Grosso, Zaccardo, Barzagli to już klasa światowa. Widać że Inter sięgnął po rozum do głowy i ściągnął Włocha, chociaż nie na darmo nazywają ich Internazionale.
Pozdro
Tak więc, chciałbym pogratulować Interowi wspaniałego zakupu. Przed mistrzostwami widziałem tylko 3/4 mecze Italii z udziałem Grosso. Nie grał tak dobrze jak teraz na MŚ ale grał na przyzwoitym poziomie. Za to teraz okazuje się Włoskim bohaterem wywalczając karnego w meczu z Australią (faul dyskusyjny, ale jak dla mnie słuszny) i otwierając w 119 min. drzwi do finału, w meczu z Niemcami. Ogólnie na tych mistrzostwach jest obok Buffona, Cannavaro, Zambrotty, Pirlo i Gattuso najlepszym z Włochów. Można powiedzieć, że godnie zastąpił Zambrottę na lewej flance i równie często szarżuje na bramkę przeciwnika (Chociaż w pierwszym meczu z Ghaną bałem się że pozabija się o własne nogi

Pozdro