podnoszenie ciezarow, kulturystyka...
- Juve The Best
- Juventino
Jak ma za 23 zł to pewnie kilogram to nawet człwoeka nie ruszy na 150 tabletkach kreatyny też nie oczekuj zbyt dużych przyrostów ja miałem przed świętami cykl na kreatynie z Biogenixa 300 g do tego 150 olimpu zwykły monohydrat i poszło do przodu dużo. Jak chcesz zacząć przygode z koksem tozaczniij z głwoą i porządnie kup 20 strzałów testa prolona. Ale ja Ci radze nie zaczynaj. Po co.gil pisze:ile mozna przytyc na tym gainerze acivity?KINIU1990 pisze:Ja odradzam brać koksy ale odżywki i suplementy to oczywiście bo sam biore a najlepsze firmy to OLIMP TREC ACTIVITA i VITALMAX mam gainera activity za 23 zł kg i jest dobry i mam kreatyne OLIMPU za 33 zł 150 kapsułek polecam

- vojtek
- Juventino
Ja cwiczylem 2 lata na silowni,niestety musialem przestac.Ale jakies tam doswiadczenie mam i musze przyznac ze jak teraz mysle o tym co robilem to jestem przerazony.Najwazniejsza sprawa-juz po pol roku siegnelem po odzywki i to byl blad bo wystarczyla prawidlowa dieta na tym etapie.Pozniej przyszla pora na koks-metka(100),omnadren 250.Fakt,szybko "roslem",ale przy odpowiedniej diecie i treningu to samo osiagnaal bym bez wspomagania,trwaloby to dluzej ale tez miesnie i sila zupelnie inna.No i nie da sie ukryc ze koks uzaleznia.Mialem juz kolejne witaminki i gdyby nie to ze 7 miesiecy temu musialem przestac cwiczyc to dzis pewnie bylbym na kjolejnym cyklu.Tak dla info mam 172 cm,w okresie regularnych treningow wazylem 70-72 kg.Wlasnie podjelem decyzje ze zaczynam znow cwiczyc.Startuje od zera.W tej chwili waze 64 kg.Bede staral sie wrocic do starej formy tyle ze tym razem juz bez zadnego gowna.I WSZYSTKIM POCZATKUJACYM radze zeby sie dobrze zastanowili zanim cokolwiek wezma(nawet tak powszechna kreaatyne)bo na poczatek wystarczy DIETA i SAMOZAPARCIE :!: Ja stracilem 2 lata zeby dojsc do tego :?
Wszystkim "Siłaczom" zycze maksymalnych przyrostow !
Niech moc bedzie z Wami :-D
PZDR
Wszystkim "Siłaczom" zycze maksymalnych przyrostow !
Niech moc bedzie z Wami :-D
PZDR
Jan Paweł II - na zawsze w naszych sercach
- Juve The Best
- Juventino
Po 1 musicie sobie odpowiedzieć kim chcecie być czy mieć tylko lajtową żeźbe czy być karkami. Określić jakiś cel 

- RuTeK
- Juventino
gil pisze:moze ktos zna dobre suple na szybkie zwiekszenie sily??

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- gil
- Juventino
stary tu nie powinno byc pytania "co polecacie" tylko cos o sobie i co chcesz osiagnac... co z tego jesli ci cos polece na siłe jak moze po porstu chcesz rozwinac mase...Stahar pisze:Mam 183 cm wzrostu i ważę 90 kg co polecacie ?
- Stahar
- Juventino
Chciałbym rozwinąć siłę.gil pisze:stary tu nie powinno byc pytania "co polecacie" tylko cos o sobie i co chcesz osiagnac... co z tego jesli ci cos polece na siłe jak moze po porstu chcesz rozwinac mase...Stahar pisze:Mam 183 cm wzrostu i ważę 90 kg co polecacie ?
- Juve The Best
- Juventino
Ja planuje w październiku zacząć brać m3 creatine z biogenixa z tego co czytałem dobra kreatynka planuje zakupić 2 puchy to jest 500 tabletek. o efektach napisze jak skończe cel to 100 kg wagi i 130 kg wycisku na przyszły rok.

- Juve The Best
- Juventino
Przydało by się odświrzyć temat. Więc panowie jak wam idzie.

- Juve The Best
- Juventino
http://www.kulturysta.com/album_pic.php ... ad74a1c58f
To drugie zdjęcienie ukazuje mojej obecnej formy byłem na nim jakieś 5 kg mniejszy.
Moja obecna waga 98-99 kg ręka 42,5 klatka 127 udo 67.
Na styczeń planuje Cykl na kre-alklynie 180 kapsów zobaczymy jak siądzie.
To drugie zdjęcienie ukazuje mojej obecnej formy byłem na nim jakieś 5 kg mniejszy.
Moja obecna waga 98-99 kg ręka 42,5 klatka 127 udo 67.
Na styczeń planuje Cykl na kre-alklynie 180 kapsów zobaczymy jak siądzie.