Mutu w Violi, Bożinow w Juve!?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ

Czy jesteś za wymianą Muta - Bożinow?

Jestem za.
38
38%
Jestem przeciwny.
51
52%
Nie mam zdania
10
10%

Liczba głosów: 99
Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2006, 13:27

Zawidowianin pisze: 2 napastnikami to my za wiele nie ugramy
Jest jeszcze bardzo skuteczny Paolucci, jest Del Piero, może Zalayeta.Po co więcej ? Choć nie przekreślam Bojivova

wojti-s

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 lipca 2006, 13:36

Moim zdaniem to poprostu plota. Czemu ?
Po pierwsye nie mamz trenera a to wlasnie on bedzie decydowal kto ma odejsc kto przyjsco, kogo widzi w swoich planacha kogo nie.
Po drugie nie zapadly jeszcze wyroki wiec watpie by zarzad tak w ciemno dokonywal transferow ( wiadomo, ze inny sklad buduje sie na serie A, B, C ).

Tak wiec poki co wstrzymalbym sie z komentarzami odnosnie transferu ktory nawet nie zostal potwierdzony przez oficjalna strone Juve.

PS. Sorki za brak polskiej czcionki ale cos mi sie pomerdalo na kompie :wink:

Pawel_GL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2006, 14:11

Bożynow nie miał miejsca w pierwszym składzie Violi, a ma mieć miejsce w Juve? Kogoś pogrzało :P Jestem zdecydowanie przeciwny. Zwłaszcza że Mutu chce grać dla Juventusu.

Obrazek
Obrazek
Aniolek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2006, 14:20

Jesli chodzi o o ta mała wymian to ja jestem za. dostaniemy 6 czy 8 mln i na wypozyczenie Bojinova młodego utalentowanego napastnika a naszej druzynie odmłodzenie jest potrzebne fakt ze Mutu jest dobrym graczem ale ktos musi odejsc by ktso przyszedł ja jestem zZa :D

Obrazek
Spitfire

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

no nie byłbym zadowolony z takiego posunięcia. Zawsze lubiłem Rumuna i po jego deklaracji że zostanie wierzyłem w jego pozostanie w drużynie. A jakby sprzedać Mutu a Bojinov byłby tylko wypożyczony to byłby to pierwszy baardzo nieudany ruch zarządu

tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Jak poodchodzą (a zrobią tak) gracze po spadku do Serie B to mógłby występować w ataku z Alexem, ewentualnie gracz na zmianę.
Treze i Ibry nie zobaczymy nigdy poniżej Serie A.

Dirty mind
Ifrit23

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2006, 15:09

[quote="Pawel_GL"]Bożynow nie miał miejsca w pierwszym składzie Violi, a ma mieć miejsce w Juve?

Moze i tak, tylko, ze troche pilkarzy od nas odejdzie i bylo by miejsce.

Audi, vide, tace, si vis vivere in pace - Słuchaj, patrz, milcz, jeśli chcesz żyć w spokoju.
wojti-s

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 lipca 2006, 15:15

Niech mi ktoś mądry powie - jak Bojinow mógłby mieć miejsce w wyjściowy składzie Violi skoro oni grają 1 napadziorem ( czyt. Tonim ) :?:
A Bułgar jest typem snajpera, sam sobie sytuacji nie wypracuje. A z Tonim to nie wiem czy jakikolwiek napastnik we Włoszech wygrałby rywalizacje o wyjściowy skład. Luca jest poprostu świetny :roll:

m4Tiex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2006, 16:13

No wojti-s Toni nie zadziwia w tych mistrzostwach :)

Ale podoba mi sie jego styl grania 100 kilo zywej wagi a rusza sie jak by mial 60 kg :)

W meczu z Niemcami Gilardino więcej robil na boisku niz on :)

Ale jak ktos tu juz powiedzial ze Bojinov nie ma miejsca w Fiorentinie ale po zdegradowaniu Juve do Serie B zdaje mi sie ze bedzie gral w 1 skladzie :D

Aaaa...aaaaa mocniej
Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 lipca 2006, 16:57

Według mnie to dobra wymiana. Mimo że bardzo lubię Mutu, to jakoś bardziej podoba(bez skojarzeń) mi się Bojinov. Jest młodszy i jeśli dobry trener nim pokieruje to będziemy mieć w Turynie drugiego Hristo Stoiczkowa. Mutu młody już nie jest i przyszłością Juve też nie jest więc ja jestem za.

wojti-s

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 lipca 2006, 17:14

m4Tiex pisze:No wojti-s Toni nie zadziwia w tych mistrzostwach :)
A mnie zachwyca :) Mimo, że jest snajperem robi ogromną pracę dla zespołu. Wraca się, stosuje presing, męczy obrońców swoimi wyskokami. To już nie te czasy gdzie napadzior miał strzelać bramki. Teraz bramki strzelają wszyscy ale napastnicy nadal mają bardzo ważne role do pełnienia. Luca jest moim zdaniem jednym z pierwszoplanowych napastników w tych mistrzostwach ( gdzie któryś z napastników Juve wracałby sie na swoją połowe i walczył o piłke... - u nas wszyscy sobie truchtają zawsze :? ).

m4Tiex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2006, 17:50

No w sumie masz racje Trezeguet nie gra w 1 skladzie Francuzow bo to jest taki sęp ktory tylko chce dopychac do bramki :)
Trezeguet jak narazie tyulko raz wszedl na boisko a tak to caly czas Saha ,Govou i Wiltord sa wpuszczani ale teraz jak Saha dostal 2 zolta i nie bedzie mogl zagrac w finale to moze wkoncu wposci Trezeguet ja usprawiedliwam to tym ze moze miedzy Domenechem a Trezeguet byl jakis zgrzyt ale tego nie wiem :))

A Lippi ma zaufanie do Toniego bo on zawsze bierze za soba 2 obroncow i robi wolne miejsce zeby ktos inny wypracowal setke a jak idzie akcja to potrafi sie ladnie zastawic i uderzyc:)

Ale skutecznoscia troszke zawodzi myslalem ze bedzie mial szanse na krola strzelcow .

Aaaa...aaaaa mocniej
adammac

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2006, 17:51

Marq_ - tutaj się zgadam, tym bardziej, że Bułgar grał przecież świetnie będąc w Lecce. Miejmy nadzieję, że u nas złapie drugi oddech i będziemy mieli z niego wielki pożytek. Nie żałuję odejścia Mutu, bo mamy czego żałować, jeśli nie szanuje On tego, iż Juve mu pomogło ?

Pawel_GL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2006, 19:36

Ifrit23 pisze:Moze i tak, tylko, ze troche pilkarzy od nas odejdzie i bylo by miejsce.
Nie chodzi już o samo to, że można wypuścić tylko 11 kopaczy. Ale nie jest nam potrzebny skład zdolny wyjść (w przypadku relegacji do niższej ligi) do Serie A. Nam jest potrzebny zespół, który grając w niższej lidze będzie w stanie wygrać Puchar Włoch i zdobyć w ten sposób udział w rozgrywkach europejskich i jednocześnie awansować do Serie A. Co nam po tym, że będziemy mieli idealnie młody skład, jeśli nie utrzymamy się wśród najlepszych?

Obrazek
Obrazek
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 lipca 2006, 11:35

Wymiana Bojinow za Mutu :think: Moim zdaniem nie byloby to takie zle. Po pierwsze Mutu do konca nie przekonal mnie swoja gra. Po drugie Bulgar jest mlodszy, perspektywiczny :!: Moze i nie jest on jakims niewiadomo jakim talentem ale kto wie... zreszta najpierw poczekajmy na oficjalne doniesienia w tej sprawie :wink:

ODPOWIEDZ