Pozegnalna Kompilacja - Not only excellent footballer....

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2006, 14:59

Szczerze mowiąc kompilacja mi sie nie zybt podobała. Za dużo bramek za mało materiałów z reprezentacji. Plusami sa napewno cytaty u góry ekranu. Widze ze włozyłes w tą kompilacje duzo pracy. Moja ocena to 5/6

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2006, 16:11

Jesli ktos moglby mi umiescic ta kompilacje na innym serwerze bede wdzieczny poniewaz ostatnio mm bardzo slabe lacze(4KB/s) :cry:

Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
Szwarou

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2006, 16:49

niestety nie dysponuje takim serwerem :/

czy utwor ktory leci podczas tragicznych momentow to Summer Overture?
co znacz i owe too much? zawdzieczam zbyt wiele?

kompilacja bierze dopiero pod sam koniec... poczatek raczje ciezki i brak dynamiznu miedzy przejsciami... no i jako ze jestem wybredny to wolalbym mniej pikseli ale wiem ze to nie jest mozliwe :)

prosimy o wicej :>

Obrazek
Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2006, 18:04

wystraczy zarzucic to na sendspace.com lub uploading.com

Bardzo bym o to prosil

Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
Adi666666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2006, 18:16

bukol87 pisze:Jesli ktos moglby mi umiescic ta kompilacje na innym serwerze bede wdzieczny poniewaz ostatnio mm bardzo slabe lacze(4KB/s) :cry:
Adi wrzuciłem ci http://www.sendspace.com/file/ti8irl

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2006, 18:36

Adi666666 pisze:
bukol87 pisze:Jesli ktos moglby mi umiescic ta kompilacje na innym serwerze bede wdzieczny poniewaz ostatnio mm bardzo slabe lacze(4KB/s) :cry:
Adi wrzuciłem ci http://www.sendspace.com/file/ti8irl
wielkie dzieki Adi

#TeamBukol
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2006, 20:51

Ukłony dla Ciebie. Odwaliłeś naprawde kawał dobrej roboty. Wspaniała kompilacja - z równie dobrą kompilacją na tym forum się jeszcze nie spotkałem. Musze pochwalić wszystkich kompilatorów na tym forum bo co nowa to lepsza :). Muzyka bardzo dobrze dobrana, ciekawe przejścia i te cytaty , pierwszy raz w kompilacji spotykam siez takim czymś więc film mi się podobał jeszcze bardziej. Minusów nie ma, tylko na siłe można sie ich doszukać. No może jakość w niektórych przejścach nie jest znakomite , ale napewno dobra :). Ocena nie może być inna niż 6.Pozdrawiam i życze wytrwałości w pracy.

Pozdrawiam.

Szwarou

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2006, 08:11

ja tez wrzucilem jakbys jeszcze raz jeden mirror potrzebowal
http://www.sendspace.com/file/m0brat

Obrazek
Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 21:01

Bardzo prosze o pomoc jesli ktos posiada ta kompilke na dysku np.Adi666666 lub railis zauploadujcie ja na jakis serwer mysle ze teraz kiedy Pavel zadeklarowal chec gry w Juve przeslanie i "dusza" tej kompilacji zyskaly bardzo duzo.

Dzieki z gory za pomoc no i jesli beda linki to czekam na komentarze:)

Ja niestety mam bardzo wolne lacze:(

#TeamBukol
Railis

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 22:46

Ja tez mam wolne łącze :D.

Zauploadowałem ci ten filimik na yousendit.

link: http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=BB6E2CC6070FB86B

Edytuj posta i umieść tam linka.

Jeszcze dzisiaj, albo jutro wyśle na tv.isg.si. Tam ci nigdy nie wygaśnie (chyba że usunę :P)

Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2006, 13:00

Zapraszam do sciagania tego filmiku bo jak sie okazuje Pavel jest wielkim Juventinho!

#TeamBukol
blk01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2006, 13:18

modem :|

Nie jest to jednak opżegnalna kompilacja, naprawde świetna, jakiego programu uzywasz do filmowania pulpitu ??

10/10

http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Pawełek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2006, 13:24

hmm... moja ocena 7/10 ... dlaczego? ponieważ zebrałeś wiele, ciekawych materiałów i złączyłeś je w jedną całość a to musiało wymagać czasu... jednak moim zdaniem kompilacja powinna wzbudzać emocje... czego nie mogłem doznać podczas oglądania tej kompilki... może w 2-3 momentach przeszly mnie dreszcze.. i to wszystko..

POWODZENIA !!

FORZA JUVE !!

Sky is the limit!
Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2006, 14:01

lukasz01 pisze:
modem :|

Nie jest to jednak opżegnalna kompilacja, naprawde świetna, jakiego programu uzywasz do filmowania pulpitu ??

10/10
Tym softem jest program o nazwie HyperCam. Pozegnalna nie dla Nedveda tylko dla mnie jesli chodzi o multimedia

#TeamBukol
16Maciek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 lipca 2006, 16:17

:bravo: :bravo: :bravo: Kompilacja naprawde jest bardzo dobra. Znalazłem jednak dwa małe minusy, co już mój poprzednik zauważył. Chodzi o tej przejścia, są one za długie i za mało materiałów gry Pavla z reprezentacji, ale ogólnie jest bardzo dobra :)

ODPOWIEDZ