Za ile lat Juve zdobędzie 3 gwiazdkę?
- nookie
- Juventino
3 lata to bardzo optymistyczna prognoza...ale realna :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: wedlug pesymistycznej wersji nie sadze zeby to bylo dluzej niz 5 lat..chyba ze doczekamy sie znowu kruzysu w JUVE
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Giov@ni
- Juventino
Zgodnie z zaleceniami 'jaśnie'
szanownego moderatora Martina pragnę wyrażic swa myśl w kilku zdaniowa sentencję-sformuowanie- krótką parafraze myślową
:lol: :twisted: otóż uważam że zasadne , bo i ja równiez tak dedukuję twierdzenie, iż juventus zdobędzie3 gwiazdkę na swych koszulkach za 3 lata :!: :!: :!:
P.S. myśle że ten post zostanie po wynikliwym przejściu przez cenzurę redakcji strony przyjęty czyli niezskasowany
:lol: :twisted:

P.S. myśle że ten post zostanie po wynikliwym przejściu przez cenzurę redakcji strony przyjęty czyli niezskasowany

CO BY NIE BYŁO I TAK ZAWSZE
JUVE RZĄDZI!!!!!!!!!!!!!!
JUVE RZĄDZI!!!!!!!!!!!!!!
- król Alex
- Juventino
Za 6-7 lat czy ty oszalałeś Juventus jest teraz jedyną włoską drużyną która prezentuje FOOTBAL na tak wysokim poziomie i ty mówisz że w ciągu 6-7 lat zdobędą tylko 3 razy Scudetto :!: :!: :!:Juventinho pisze:Pięknie by było za 3 lataale tak realnie rzecz biorąc to przy pomyślnych wiatrach 6-7 lat powinno wystarczyć.
Ja myślę że 3 lata.

FORZA JUVE
- BianconeriFan
- Juventino
Patrząc bardzo optymistycznie, to za 3 lata. jednak, gdyby nie udało się 5 razy pod rząd (sezony 01/02 i 02/03 już załatwione, jeszcze zostają 03/04, 04/05, 05/06), to myślę, że maxymalnie będzie to 5 lat.
Ja jednak teraz bardziej oczekuję na zdobycie LM przez Juve niż kolejne Scudetta.
Ja jednak teraz bardziej oczekuję na zdobycie LM przez Juve niż kolejne Scudetta.